Bu sefer tuttu mu sizce?

Fascinated

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
92
21
38
32
Kızlar ben daha önce çok kez kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlardan aldığım yanıt işte kanında enfeksiyon var işte idrar yollarında enfeksiyon var derlerdi. Bu ay antibiyotik fitil falan kullanmadım ve soğan kürü yaptım içtim. Aslında bu ay korundum soğandan dolayı çocuk olursa düşük vs olmasın dye. Ama bu ay bir şeyler oldu bende. Ümitlenmek istemiyorum ama siz söyleyin. Bugün adet günüm 12 gün önce nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yaşadım. Nefesim yetmiyordu. Uyku apnesinden korktum. Adete 10 gün kala şiddetli bir bel ve yan ağrısı geçirdim 2 3 saat çok şiddetliydi. Adete 2 3 gün kala ara ara olan sürekli değil mide bulantım var. Kapılmayacağım psikolojiktir dedim. Bugün adet günüm şöyle söyleyim günlük pedi iki defa değştrdm iksnnde ortasında avuç içi kadr pembe renkli kanamam oldu. Peşindem minik minik nokta şeklnde kahvernegi kanamam oldu. Adet olmuyorum. Şu an ağrım yok. Sabah regl sancısı yaşadım ama şu an hiç belirti yok. Bu ay hayal kırıklığına uğramamak için hemen test yapmayı istemiyorum. Sizce buda kimyasala döner mi?

Sanırım beta takip etmekten başka seçenek yok sizin için burada ne desek boş olacak beta takibi de çok stresli bi durum siz daha iyi bilirsiniz, yine deAllah kolaylık versin.. İnşallahh kullandığınız ilaçlar ve soğan kürü çok iyi gelmiştir özellikle soğan kürünün çok işe yaradığını duymuştum birkaç kişiden. Kimyasal gebelikte bir yana düşük sonrası kullanıp çok fayda görenler var. İnşallah sizede şifa olmuştur çok güzel bir hamilelik geçirir hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Yani pembe renkli kanama ilk kez oluyor bende. Adetlerim hep kahverengi kanama ile başlar arada kırmızılar gelir sonra tekrar kahverengiye döner ve biter. İlk defa pembe kanama ile karşılaştım ve umutlandım. Ama onda da işte regl günüme denk geldi bu pembe kanama ve kırmızya dönecek diye sanıyorum sürekli tuvalete gidiyorum. Çünkü bel ağrım geçmedi bel ağrım devam ediyor. Birkaç gne başlamazsa test yaparım inşallah başlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…