Bu sefer yılmak yok

OGULCUKLARIM

BÌHTERGÌLLER❤
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
3.843
18.278
298
Niğde
merhaba kızlar bir suredir takıpteyım burada sizlerle motıve olup diyete başladım 10 kilo verdim ama benim yolum cokkk uzun şu an 141 kiloyum
ben çocukluğumdan beri kiloluydum malesef bugunune kadar belkı 10larca diyet maceram oldu ama hepsi iradesizliğim yüzünden bozuldu ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım çok diyetisyene gitttim çok ilaç kullandım hepsi boş ben irade göstermeyınce hiçbiri mucize değil inanın bede yarı diyetisyen oldum bu tecrübelerle burada bir çokk arkadaş gördüm başaran onlar çokk motive etti beni ve karar verdim bu iş bu sefer bitecek salıklı beslenerek ve sporla başarıcam inşallah bu işi
rabbim hepimizin yardımcısı olsun desteklerinizi bekliyorum

hayırlı olsun konun canım

günlük açman iyi oldu,böylece kendinide kontrol etme şansın olur.booool azim diliyorum sana

hemen başlayım yediklerimiyazmaya günlükçüm
sabah
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 dilim peynir
2 çöp patates kızartması (malesef çocuklar çokk seviyor )
sekersiz çay

ara
1 tane armut,

öglen 5 kaşık nohut yemeği
1 dilim tam bugday ekmeği
2 kaşık yoğurt

akşam yemeği vakti
yoğurtlu karnı bahar salatası
1 dilim tam buğday ekmeği

daha sonra yapabilirsem leslie yapıcam inşallah

cokşukur leslieyide yaptım ve günümü sorunsuz bitirdim hergünümün boyle kaçamaksız bol hareketli geçmesi duası ile
iyi geceler

canım ben de dün başladım artık az yemeye akşamlar da uzadı şimdi ne yicem ne içicem şaşırdım. mayısta düğünüm var. ben de hep kiloluydum su ara 5 kilo daha aldım sıkıntılar basıyo. akşam 7 den sonra yemıyım diyorum ama şimdi bile nar tanelerini kaşıklıyorum nardan bişi olur mu ki

güzelim yemek kaşıklamaktansa nar kaşıkla ama yeni başlamişasın 1 hafta sonra geçıyor miyde kazıntıların
ben önceden yediğimin neredeyse 4 te 1 ni yiyorum ama daha za acıkıyorum geçecek sabret eraber vereez inşallah kaç yaşındasın canım kaç kilo vermen gerek

Azmin hiç azalmasın arkadaşım, ayda bir bakacağım bakalım ne kadar gayret ediyorsun. Dilerim, istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın inşallah.

hayırlı olsun günlüğün :)

senin kilon fazla bu yediklerin az değilmi sonra rejimi bozmayasın dikkat et miğde biraz küçülene kadar bol meyve salata eklesen iyi olur

hayırlı olsun günlüğün :)

senin kilon fazla bu yediklerin az değilmi sonra rejimi bozmayasın dikkat et miğde biraz küçülene kadar bol meyve salata eklesen iyi olur

teşekkur ederim canım
ben başlayalı 1 ay oldu çok bozdum ama miğdem kuçuldu heralde acıkmıyorum inşallah boyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…