- Konu Sahibi OGULCUKLARIM
-
canım her zaman yanındayım öncelikle işe şimdiki halinin fotoğrafını çekmekle başla zayıf halinle yan yana koyarız sonra motive olursunbide kalori sayarak zayıflamayı deneyebilirsin fittingo dan falan
inşallah başarı topiğini okumak nasip olur canım
çokk teşekkur ederim canım kalori sayma işini hiç beceremedim ben evde ne pişiriyosam ondan yıyorum ama kuçultulmuş tabağımla doyuyorum ama azmı yiyorum bilmiyorum
merhaba kızlar bir suredir takıpteyım burada sizlerle motıve olup diyete başladım 10 kilo verdim ama benim yolum cokkk uzun şu an 141 kiloyum
ben çocukluğumdan beri kiloluydum malesef bugunune kadar belkı 10larca diyet maceram oldu ama hepsi iradesizliğim yüzünden bozuldu ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım çok diyetisyene gitttim çok ilaç kullandım hepsi boş ben irade göstermeyınce hiçbiri mucize değil inanın bede yarı diyetisyen oldum bu tecrübelerle burada bir çokk arkadaş gördüm başaran onlar çokk motive etti beni ve karar verdim bu iş bu sefer bitecek salıklı beslenerek ve sporla başarıcam inşallah bu işi
rabbim hepimizin yardımcısı olsun desteklerinizi bekliyorum
çok teşekkur ederim bugün çarşıda olduğum için dırardan yedık ama bana çok ağır geldi akşama hiç birşey yemiyecemne yediğini kaç kaşık olduğunu yaz ben hesaplarım canım :) bence birden azaltırsan 2 hafta sonra falan kilo vermen durur o yüzden günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp azalta azalta gitsen daha iyi olur
ALLAH yardımcın olsun ... azim ve kararla yapılmayacak bir şey yok...çok samimi geldin bana..inşallah başarı hikayelerini okuruz
sanada başarılar canımkolay gelsin canım, başarılarının devamını dişlerim. ben de pazartesi başlayacağım, darısı başıma.
bugun düğün alışverişine gittik çarşıda düşüp ayağimi burktum çok fene şişti üzerine hiçç basamıyorum hiç bişeye değildehareketimi yapamıyacağıma üzüldüm
saolasın canımya inşallah çabuk iğleşirgeçmiş olsun canım,boşver iyi ol yine yaparsın.
sana eşlik edebilirim istersen kilom 88,5 ama pkos ve hipotiroidim olduğu için benim kilo vermem sıkıntılı.
çok memnunolurum canım gel hastalıklarına rabbim şifa versin inşallah en kolay şekilde veriesin en onemlisi azmetmek gerisi yavaşta olsa gelir
inşallah...son bir aydır başarısız birkaç girişimim oldu ama tam kendime günlük açacaktım ki baktım sende yeni başlamışsın denemeye karar verdim. ikimize de bol şans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?