- Konu Sahibi OGULCUKLARIM
-
günaydın günlükçüm
sabah yarım ev yapımı puaça
1 küçük elma
biraz peynir yedim
ayağım boyle olunca hareket yok dahamı az yesem neyapsam iyleşene kadar bilemedim:26:
öğle yemeği: yarım nar
1 kase yoğurtlu çorba
1 dilim form etimek
Bu hikayende boool bool azim ve başarı diliyorum canım.... yolumuz uzun ama bu kadar zorlama, metabolizmanı kızdırma derim bende daha önce çok diyet yaptım ve bu şekilde çok az yiyerek vereceğimi sanıordum ama bir süre sonra metabolizma yeter artık işkence etme bana diyor ve ne bulursan yemege başlıorsun resmen saldırıyorsun yemeklere .. birde sana maydonoz kürü öneririm ben 5 gündür yapıyorum sindirim sistemim düzene girdi çok şükür zayıflamada etkili yağ yakımını hızlandırıyor vede karaciğer yağlanmasında tedavi edici bir ilaç niteliğinde diyebilirim... :2:
günaydın günlükçüm
sabah
1 dilim ekmek
biraz sucuk
biraz peynir
2 de zeytin
bugun birdaha ekmek yemiycem dünü telafi etmemlazım
bende sadece sabahları ekmek yiyorum canım,bi kaç gündür bu kuralımı bozdum ama tekrar aynı düzenime dönücem..
hayırlı olsun canım günlüğün takipçinim
tesekkur ederim canım
çok teşekkur ederim bugün çarşıda olduğum için dırardan yedık ama bana çok ağır geldi akşama hiç birşey yemiyecem
Ben de diyet yapiyorum, 1 aydir. Gecen hafta 2 lahmacun yedim hem de zevkle. Pisman degilimama diyetimi bozmadim diger gun aynen devam.. , bazen dayanamiyoruz, onemli olan birakmamak 5 ay bile olsa diyeti sonuca ulastirmak. Ben sebze az yiyorum, daha sik tuketmem lazim...sebze hem tok tutuyor, hem de saglikli. Kahvaltida mutlaka yiyorum.
yeme canım yeme arada kaçamak yapıyoruz mutlaka ama çok kaçırmamak gerek
canım nasıl gidiyo diyet
canım gidemiyo malesef kardeşimin dügünü var koşuşturmacadan hiç dikkat edemiyorum inşallah pazartesi tekrar devam inşallah kilo almam sen ne yaptın canm alıştınmı yeni düzenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?