Bu sefer yılmak yok

günaydın günlükçüm
sabah yarım ev yapımı puaça
1 küçük elma
biraz peynir yedim

ayağım boyle olunca hareket yok dahamı az yesem neyapsam iyleşene kadar bilemedim:26:

Bu hikayende boool bool azim ve başarı diliyorum canım.... yolumuz uzun ama bu kadar zorlama, metabolizmanı kızdırma derim bende daha önce çok diyet yaptım ve bu şekilde çok az yiyerek vereceğimi sanıordum ama bir süre sonra metabolizma yeter artık işkence etme bana diyor ve ne bulursan yemege başlıorsun resmen saldırıyorsun yemeklere .. birde sana maydonoz kürü öneririm ben 5 gündür yapıyorum sindirim sistemim düzene girdi çok şükür zayıflamada etkili yağ yakımını hızlandırıyor vede karaciğer yağlanmasında tedavi edici bir ilaç niteliğinde diyebilirim... :2:

çok teşekkur ederim canım bende lahana kuru yapıyorum onunda faydarını görüyorum inşallah hepimiz salıklı şekilde zayıflarız

bugun dine mecburen çarşıdaydım topal topal baya yol yurudum ama malesef yıne dışardayedim akşam gine birşey yemıycem
biran önce şu dügün bitsede düzenime dönsem

günaydın günlükçüm
sabah
1 dilim ekmek
biraz sucuk
biraz peynir
2 de zeytin

bugun birdaha ekmek yemiycem dünü telafi etmemlazım

bugun gine çarşı pazar dolaştım (topal topal)
öğlen gine dışarda yemek zorunda kaldım
2 tane lahmacun
1 tane ayran ,
akşam bırşey yemedim belki 1 mandalın yerim sonra
şimdi yeşil çay içiyorum çok yoruldum ençokta şu diyetimin bozulmasına canım sıkılıyor dugun bi bitsin dört elle sarılıcam inşallah

Ben de diyet yapiyorum, 1 aydir. Gecen hafta 2 lahmacun yedim hem de zevkle. Pisman degilim ama diyetimi bozmadim diger gun aynen devam.. , bazen dayanamiyoruz, onemli olan birakmamak 5 ay bile olsa diyeti sonuca ulastirmak. Ben sebze az yiyorum, daha sik tuketmem lazim...sebze hem tok tutuyor, hem de saglikli. Kahvaltida mutlaka yiyorum.

valla yemesem iyiydi ama mecbur kadım tabı birazda memnun oldum diyebilirim

günaydın
malesef bu ara diyetime hiç dikkat edemıyorum inşallah şu 1 haftayı kilo almadan geçiririm ona bile şükredecem

canım gidemiyo malesef kardeşimin dügünü var koşuşturmacadan hiç dikkat edemiyorum inşallah pazartesi tekrar devam inşallah kilo almam sen ne yaptın canm alıştınmı yeni düzenine

alıştım canım ama uzun süre tartılmayı düşünmüyorum haftaya salı fln tartılırım anca canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…