Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapamıyorum ya tüm motivasyonum bittiKilom 78
Cumaya göre 700 gram kayıp
Helee ben aynıdurumfayım. Çok fenayım artık zayıflama hapı arıyorum o dereceBir süre bıraktım ve baslangic kilomun bile üstüne çıktımsimdilik kilo bildirimi yapacagim. Bir türlü zayiflama psikolojisine giremedim. Çok fazla iştahım var. Ne yapacagimi bilmiyorum 80'e merdiven dayadim
![]()
Ben de psikolojik olarak çok kötü oluyorum. Kilo takintim cok var. Bunun daha da kotu olmasini istemiyorum. O yüzden diyeti, kilomu dusunmemeye calisiyorum. Tartimi kaldirdim. Kendimi rahat birakacagim artik. kafaya taktikca daha cok kilo aliyorum daha üzülüyorum. En azindan bu kilomda kalayim ya. Diyet yaptim 2 kilo verdim uzerine 5 kilo aldim. Ne gerek var kendimi zorlayip kilo vermeye o zaman. Beğenmediğim kilolarimi arar oldum. Artik bir sekilde ruhen rahatlamam lazim. Kendimi sevmeyi ogrenmeliyim. Kendimi kabullenmem lazim.O kdar mutsuzum ki. Kilo alıp duruyorum dikkat etmiyorum. Artık zayıflama hapı arıyorum zararlı vs umarımda değill
Bende psikolojik olarak iyi değilim. Zayf insanlara bakıp deliriyorum. Dışarıdan güzel göründüğümü çok kilom olmadığını söyleselerde takıntılıyım yani. Önce kendim ikna olmam lazım. Bende ara vericem rahat bırakıcam kendimi tartılmıyvam bi süreBen de psikolojik olarak çok kötü oluyorum. Kilo takintim cok var. Bunun daha da kotu olmasini istemiyorum. O yüzden diyeti, kilomu dusunmemeye calisiyorum. Tartimi kaldirdim. Kendimi rahat birakacagim artik. kafaya taktikca daha cok kilo aliyorum daha üzülüyorum. En azindan bu kilomda kalayim ya. Diyet yaptim 2 kilo verdim uzerine 5 kilo aldim. Ne gerek var kendimi zorlayip kilo vermeye o zaman. Beğenmediğim kilolarimi arar oldum. Artik bir sekilde ruhen rahatlamam lazim. Kendimi sevmeyi ogrenmeliyim. Kendimi kabullenmem lazim.
En onemli sey senin sagligin. Zayiflama haplari cok zararli ve tehlikeli. Kesinlikle kullanmamalisin. Bence sen de bir süre diyetlere ara ver. Ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman baslarsin. Psikolojik olarak ne kadar iyiysen diyette o kadar basarili olursun.
Basarilar cnmAkşam ara ara yeme isteği gelse de kendimi tuttum çok şükür. Ilk gunler alışma evresi tabi biraz zorlaniyorum ama bu günler geçici. Kilo verdigimi görünce yaşayacağım mutluluk için bunlara da katlanırız. Şuan sadece kilo vermek istiyorum. Herhangi bir kiloya düşmek amacim degil, tek derdim kilomun azalmasi. Kilomu korumak bile benim icin önemli hatta çünkü 1 yıldır sürekli kilon artıyor. Hayatimda gormedigim kilolara geldim. Nasil bu hale geldim hic fark etmedim. Disardan nasil göründüğümu fark etmedigim icin de durumun ciddiyetini fark etmedim. O yuzden bir türlü tamamen kararli olup diyet yapamadim, kilo vermek icin istegim bile pek olmadi. Hala da pek farkinda degilim ne yazik ki. Insan kendini hep zayif ve guzel görüyor. Aynaya bakinca kilolarimi gormuyorum benama insallah buradaki günlüğüm sayesinde motivasyonum olacak ve kilo vermeyi başarabileceğim. Ne kadar verebilirsem benim icin yararli olacak.
Bugunluk de bu kadar artik. Tam gaz devam![]()
Basarilar cnm![]()