Bu sefer zayiflayacagim💪😎

bende 71.5 kiloyum 7.5 aylik bi bebegim var iki cocuk annesiyim ins verirsin cnm benim de hedefim en az 60 ama ideal 55 bakalim ben de emziriyorum ama tabi homili gırtlak bogaz sarilmiyorum yiyeceklere ama malesef yuruyemiyorum evde yuruyebildigim kadar😪 bebek de gunduz uyumuyor uyusa bi azad etse ama nerdeee

Bana gore durumunuz cok iyi. Ben baya kiloluyum🤣 umarım siz de kendinizi mutlu hissettiginiz vücudunuza kavuşursunuz bir an önce 🤗

Bugün 4. Günüm ve ilk kez bugun tartıldım. Sık tartilmamak bana iyi geliyor. Yoksa o hayal kırıklığıyla daha cok yiyorum 😀 bugun kilomu gorunce şaşırdım ve sevindim. Cunku diyete baslamadan bundan 2 kilo filan fazlaydim ve diyetten sonra hic vücudumda degisiklik hissetmemistim. Ama tarti bugun beni mutlu etti😊 Bugun biraz rahatsizim ama olabildigince hareket edecegim. Yatmak beni daha kötüleştirir diye düşünüyorum. Bugunun özetini artik akşama yazarim🤗

#4. Gün#
Aldığım kalori= 1431
Yaktığım kalori= 1835
Kalori açığı= 404

Bana gore durumunuz cok iyi. Ben baya kiloluyum🤣 umarım siz de kendinizi mutlu hissettiginiz vücudunuza kavuşursunuz bir an önce 🤗
ins cnm ama cocuk ile pandemide evde zor malesef

#5. Gün#
Aldığım kalori= 1169
Yaktığım kalori= 1752
Kalori açığı= 583

2 gündür hastaydim, bugun iyiyim. Hastayken de elimden geleni yaptim, kalori açığı olusturabildim. Bugun de tam gaz devam😉

#6. Gün#
Aldığım kalori= 1545
Yaktığım kalori= 2307
Kalori açığı= 762

#7. Gün#
Aldığım kalori= 1385
Yaktigim kalori= 1876
Kalori açığı= 491

Bugün bayaa incelmiş hissediyorum😍 yaptiklarimin sonuç vermesini görmek beni çok mutlu ediyor. Ama tartılmayacağım cumaya kadar. Zayiflamis hissetmek, hafiflemek, inceldigimi görmek bana yeter zaten😁

#8. Gün#
Aldığım kalori= 1596
Yaktığım kalori= 2545
Kalori açığı= 949

#9. Gün#
Aldığım kalori= 1249
Yaktığım kalori= 2042
Kalori açığı= 793

10 gün bitti. Zaman hızlı gecti gercekten. Her günümü kalori açığıyla bitirdim. Hem diyetime hem sporuma dikkat ettim. Yarin da yaptıklarımın meyvesini toplayacağım inşallah. Bundan sonrasi için de kendime başarılar diliyorum😊

#10. Gün#
Aldığım kalori= 1401
Yaktığım kalori= 2283
Kalori açığı= 882

##Güncel kilo= 91.7

Bir haftada 1.9 kilo vermisimmm🎉🎉 kendimi çok çok tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum. Canım kendim😍

#11. Gün#
Aldığım kalori= 1574
Yaktığım kalori= 2219
Kalori açığı= 645

#12. Gün#
Aldığım kalori= 1540
Yaktığım kalori= 2145
Kalori açığı= 605

Back
X