- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
Kizlar konularimi onceden okuyanlar bilir kaynanadan cok dertliyim ama son 2 haftadir meymenetsiz suratini gormuyorum gormesine ama oglu yerini hic aratmiyor tipki annesi gibi laf sokuyor ayni haraketler hakaretler akut pankreatitden hastaneye yattim cocugmza bakti 3 gun benim yanimda 100 kere başima kakti daha durr allah sana ne belalar verecek diyor durup dururken surat asiyor tabi bende sinirleniyorum suratsiz insandan nefret ederim anana benzedin flan dyorum benim anamin b...knu ye diyor anneme babama hakaret ediyor bana vuruyor ama kendimi koruma amcli bende ona vuruyorum tabi ickiliyken yapiyor genelde artik gercekten bıktım tukendim anneme artik boşanicam dedigim zaman kendin ettin biktim artik sorunlarinizdan gelince senin cocugununn bezini kim alacak elalem ne der vs. Dyor zaten ailem bana huzur vermediginden evlendm kurtulus olarak surekli hakaret dayak 3 sene oldu evleneli bir kere yemege goturmemistir bi kafan dagilsin hadi gezelim dememistir varsa yoksa icki anasi baska derdi yok okula yazildim azmediyorum okuyup elime meslegimi alacagim ama daha cook var bana siginma evine git demeyin her gun tv lerde gruoruz ne yapacagim ben akil verin