• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu seferde koca sorunu

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
18
29
Kizlar konularimi onceden okuyanlar bilir kaynanadan cok dertliyim ama son 2 haftadir meymenetsiz suratini gormuyorum gormesine ama oglu yerini hic aratmiyor tipki annesi gibi laf sokuyor ayni haraketler hakaretler akut pankreatitden hastaneye yattim cocugmza bakti 3 gun benim yanimda 100 kere başima kakti daha durr allah sana ne belalar verecek diyor durup dururken surat asiyor tabi bende sinirleniyorum suratsiz insandan nefret ederim anana benzedin flan dyorum benim anamin b...knu ye diyor anneme babama hakaret ediyor bana vuruyor ama kendimi koruma amcli bende ona vuruyorum tabi ickiliyken yapiyor genelde artik gercekten bıktım tukendim anneme artik boşanicam dedigim zaman kendin ettin biktim artik sorunlarinizdan gelince senin cocugununn bezini kim alacak elalem ne der vs. Dyor zaten ailem bana huzur vermediginden evlendm kurtulus olarak surekli hakaret dayak 3 sene oldu evleneli bir kere yemege goturmemistir bi kafan dagilsin hadi gezelim dememistir varsa yoksa icki anasi baska derdi yok okula yazildim azmediyorum okuyup elime meslegimi alacagim ama daha cook var bana siginma evine git demeyin her gun tv lerde gruoruz ne yapacagim ben akil verin

Ne diyelim. Ya otur dayak yemeye devam,ya da mesleği falan bekleme çık git,annen sokağa atacak değil ya çekilir mi bu be. Bez içinde dayakci ,küfürcü,içkili koca da çekilir mi?
Istenmedigim yere nasil gdeyim babamda kocamin aynisi 40 kre geldin diye başima kakar artk bunalima girdim

Madem adam böyle ne diye çocuk yaptınız? Kendi zor hayatınıza çocuğunuzu da ortak etmişsiniz,masum yavruya çok üzüldüm. Size gelince ben olsam her şeye rağmen baba evine dönerim. Annem çocuğa bakar ben çalışırım. El oğlunun kahrını çekeceğime babamın laflarını çekerim. Yok dönemem derseniz de tatsızlık çıkmasın diye eşinizin huyuna gideceksiniz malesef...

Madem adam böyle ne diye çocuk yaptınız? Kendi zor hayatınıza çocuğunuzu da ortak etmişsiniz,masum yavruya çok üzüldüm. Size gelince ben olsam her şeye rağmen baba evine dönerim. Annem çocuğa bakar ben çalışırım. El oğlunun kahrını çekeceğime babamın laflarını çekerim. Yok dönemem derseniz de tatsızlık çıkmasın diye eşinizin huyuna gideceksiniz malesef...
Babamdan da cok agir hakaretler isitiyorum o da ickici eve bakmiyor annem gecindiyor evi eger cocugum olmasin kiyardim canimancok caresizim tukendm kendme baska sehirde hayat kursam diyorum bu seferde cok uçuk geliyor

Bir süre evinde idare edebileceginiz biri yokmu? Böyle evlilik olmaz. Keske cocuk olmasaydi ama olmus.

Ne var sığınma evine gitsen. Dayak ye otur nasıl hazmediyorsun. Bir ev kirala iş bul çalış desem onuda yapmazsın.

Çok zor durumunuz allah yardımcınız olsun ne diyelim seçenekler belli. Ya baba evi ya koca evi yada sığınma evi. Bunların eksilerini artılarını ölç tart hangisi daha ağır geliyor sana sen kendini daha iyi tanırsın. Ancak cesaret lazım ve kararlı olman lazım.

Babamdan da cok agir hakaretler isitiyorum o da ickici eve bakmiyor annem gecindiyor evi eger cocugum olmasin kiyardim canimancok caresizim tukendm kendme baska sehirde hayat kursam diyorum bu seferde cok uçuk geliyor

Eh madem baban eve bakmıyor üstüne para yiyor annen evden atsın sen,annen,bebek yaşayın ne güzel. Annen neden o içkici herifi sırtında taşıyor ki??

Kurttan kuzu doğmuyor işte. Hiç çekilecek adam değil . Eminim kendi ailenin yaptıkları bunun yaptıklarına nazaran daha katlanilirdir. Otursun kendi yesin anasının bokunu da manyak herif. Karısı hastanede yatarken bile annesinin intikamının pesinde

Bu devirde herşey para. Valla kimse kv şöyle, koca böyle demesin. Dayak yersin ama boşamazsın da.

Okusaydın önce. Koca kaçmıyodu!
Defalarca kendme soyledm bnu ama ailemde surekli benle didişirdi belki huzir blurum dedm doluya tutuldm

Eh madem baban eve bakmıyor üstüne para yiyor annen evden atsın sen,annen,bebek yaşayın ne güzel. Annen neden o içkici herifi sırtında taşıyor ki??
Kocasiz kadina kotu bakarlar diye boşamiyor eski kafa işte bende cok isterm ama annem cimridir iste calismadan yapamaz alişik sosyal hayata babam desen surekli hakaret kufur tam bi cikmazdayim

Back
X