• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu seferde koca sorunu

Kadın şiddet görüyor, hakaret küfür yiyor yuva kolay kurulmuyor ,bozmak kolay yapıcı ol,iki dua okur geçer diye tavsiyede bulunan var.

Ortada sanki kurtarılacak evlilik varmış gibi.
Konu sahibi dışardan liseyi bitirmek üzeresin sanırım.
Ünv.yi kazanıp dışardan okuyup sonra iş bulmak en iyi ihtimalle minimum 5-6 yıl sürer bu kadar süre dayanabilecek misin? Bu sürede kaza ile diye tabir edilen bir hamilelik olursa ne yapacaksın. bu şimdilik hayal ve gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de meçhul. Bir an önce ekonomik bağımsızlığa ihtiyacın var senin.

Bir süre eşinin ve annesinin suyuna git ki daha fazla şiddet görme ve çocuğun da daha fazla şiddet görerek normalleştirmesin bu durumu.

Eşinin suyuna gittikten bir süre sonra evden yada part time iş bul biraz birikim yapmaya çalış. Bir süre sonra birikimin biraz artınca bırak çık.
Evlere temizliğe giderek iki küçük kızını büyüten okuma yazması dahi olmayan kadın biliyorum,
Sığınma evi düşünmediğin, baba evine dönemem dediğin için önerim bu. Yoksa direkt o evden ayrıl boşan derdim.

Babamdan da cok agir hakaretler isitiyorum o da ickici eve bakmiyor annem gecindiyor evi eger cocugum olmasin kiyardim canimancok caresizim tukendm kendme baska sehirde hayat kursam diyorum bu seferde cok uçuk geliyor
Hayir siginma evlerinin nesi var ben onu anlamadim. Ne goruyoruz haberlerde? Bahanelerle kocasindqn ayrilmayan kadinlarin kocalari tarafindan olduruldugunu goruyorum ben genelde.
Boyle koca cekilir mi? Yalniz kalirim daha iyi. Hic mi akraban yok

Kizlar konularimi onceden okuyanlar bilir kaynanadan cok dertliyim ama son 2 haftadir meymenetsiz suratini gormuyorum gormesine ama oglu yerini hic aratmiyor tipki annesi gibi laf sokuyor ayni haraketler hakaretler akut pankreatitden hastaneye yattim cocugmza bakti 3 gun benim yanimda 100 kere başima kakti daha durr allah sana ne belalar verecek diyor durup dururken surat asiyor tabi bende sinirleniyorum suratsiz insandan nefret ederim anana benzedin flan dyorum benim anamin b...knu ye diyor anneme babama hakaret ediyor bana vuruyor ama kendimi koruma amcli bende ona vuruyorum tabi ickiliyken yapiyor genelde artik gercekten bıktım tukendim anneme artik boşanicam dedigim zaman kendin ettin biktim artik sorunlarinizdan gelince senin cocugununn bezini kim alacak elalem ne der vs. Dyor zaten ailem bana huzur vermediginden evlendm kurtulus olarak surekli hakaret dayak 3 sene oldu evleneli bir kere yemege goturmemistir bi kafan dagilsin hadi gezelim dememistir varsa yoksa icki anasi baska derdi yok okula yazildim azmediyorum okuyup elime meslegimi alacagim ama daha cook var bana siginma evine git demeyin her gun tv lerde gruoruz ne yapacagim ben akil verin
Böyle hayat mı olur yaa :( hiç ucmuyorsun bence çok iyi düşünmüşsün..hem aileni hem kocanı geride bırak ..yeni bir sehir yeni bir hayat ..çalış bak çocuğuna .ne aileni cek ne kocani

Kizlar konularimi onceden okuyanlar bilir kaynanadan cok dertliyim ama son 2 haftadir meymenetsiz suratini gormuyorum gormesine ama oglu yerini hic aratmiyor tipki annesi gibi laf sokuyor ayni haraketler hakaretler akut pankreatitden hastaneye yattim cocugmza bakti 3 gun benim yanimda 100 kere başima kakti daha durr allah sana ne belalar verecek diyor durup dururken surat asiyor tabi bende sinirleniyorum suratsiz insandan nefret ederim anana benzedin flan dyorum benim anamin b...knu ye diyor anneme babama hakaret ediyor bana vuruyor ama kendimi koruma amcli bende ona vuruyorum tabi ickiliyken yapiyor genelde artik gercekten bıktım tukendim anneme artik boşanicam dedigim zaman kendin ettin biktim artik sorunlarinizdan gelince senin cocugununn bezini kim alacak elalem ne der vs. Dyor zaten ailem bana huzur vermediginden evlendm kurtulus olarak surekli hakaret dayak 3 sene oldu evleneli bir kere yemege goturmemistir bi kafan dagilsin hadi gezelim dememistir varsa yoksa icki anasi baska derdi yok okula yazildim azmediyorum okuyup elime meslegimi alacagim ama daha cook var bana siginma evine git demeyin her gun tv lerde gruoruz ne yapacagim ben akil verin
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmuş sizinki. Kız evlat annesinin kaderini yaşar derler. Allah yardımcınız olsun.

Siginma evi sandigin kadar kotu olmayabilir bu sartlarda.. en azindan kimse seni dovmez.. bir cesaret gerek sana bence..

Yada bir muddet lanet olsun kor seytana de alttan al kocani ve anasini.. en azindan can guvemligin icin..

Baba evine don demeyecegim ben donulecek yer olmamasini iyi bilirim. Bende cektim senelerce.. o nedenle sartlarin dogrultusunda akilla hareket et

Bir kreş yada anaokuluna girebilirsiniz mahallenizdeki ilköğretim lere özel anaokullarina bir uğrayın ihtiyaç varmı sorun ,telefon numarası bırakın durumunuzu anlatın.Hem bebeğinizde yanınızda olur.Yada BİM, Şok gibi küçük market lere partime kasiyer olarak girebilirsiniz.Ama çocuğu bir yere bıramassınız herhalde:KK43:Kuaföre girebilir siniz yardımcı olarak orayada çocuğunuzu kabul ederler belki durumunuzu anlatırsanız ama ev açmaya yetmez.Aklima gelenler bunlar çok üzüldüm durumunuza.Bu mübarek günde Allah bir kapı açsın size ve evladınıza.

oğlu dıye bahsettığın kocan mı ? seviye yerlerde. nıye demıcez kadın sığınma elerıne gıtme dıye. ne dememızı beklersın ? otur canım bu laflar sozler tabıkı olağan durumlar.

Benim evimi sen kariştrdin diyor anasini bile bile kari gibi laf sokuyor utanma arlanma yok cok anacidir gecen sene ev tutalim dedm anam olmadan eririm ben dedi alt kati yaptrdm dunya param gitti ahhh eşşek kafam ahhh.
En nefret ettiğim tip.. Ana kuzusu erkek, anası için ona allahın bir emaneti olan eşine zulmeden karaktersiz.. Allah kurtarsın canım

Karnım çok ağrıyor diye hastaneye giden üye değil misin sen? Hani eşin çok üzülmüştü pişman olmuştu seni hemen hastaneye goturmedigi için?
Bir de tvlerde ne goruyormusuz her gün o kısmı anlamadım? Ne oluyormuş sığınma evinde?

9
Kardeşim içki her kötülüğü anası dir .önce onu birsktirmayi dene . Annesi hakkında dx kötü hiç bişey söyleme kotude olsa kimse annesine laf söyletmez .boşanmak çözüm değildir hiçbir zaman . Dua oku biraz internette araştır evin huzuru için kocaya sözünü dinlemek için bir sürü dua vaf bozmak kolay önemli olan yapmak evliliği surdurmek
Evlilik gitmiyor artik eşimle konustum yine bugun kaynana geldi kapimi tepti haziranda borçlarimiz bitiyor kiraya cikmazsan boşanacagim dedim kararim da cok kesin

Ben olsaydim esle de kaynanalayla da iyi gecinir huylarina gitmeye calisirdim ve idare ederdim.neden mi onlara yaranmak ya da bayildigim icin degil daha 1.5 yasindaki cocugumun psikolojosini bozmamak icin.
Kahri cekilecek gibi bir kadin degil 2 sene zorr sabrettim en sonunda patladim allah duşmanimin başina vermesin boyle insanlari

Kadın şiddet görüyor, hakaret küfür yiyor yuva kolay kurulmuyor ,bozmak kolay yapıcı ol,iki dua okur geçer diye tavsiyede bulunan var.

Ortada sanki kurtarılacak evlilik varmış gibi.
Konu sahibi dışardan liseyi bitirmek üzeresin sanırım.
Ünv.yi kazanıp dışardan okuyup sonra iş bulmak en iyi ihtimalle minimum 5-6 yıl sürer bu kadar süre dayanabilecek misin? Bu sürede kaza ile diye tabir edilen bir hamilelik olursa ne yapacaksın. bu şimdilik hayal ve gerçekleşip gerçekleşmeyeceği de meçhul. Bir an önce ekonomik bağımsızlığa ihtiyacın var senin.

Bir süre eşinin ve annesinin suyuna git ki daha fazla şiddet görme ve çocuğun da daha fazla şiddet görerek normalleştirmesin bu durumu.

Eşinin suyuna gittikten bir süre sonra evden yada part time iş bul biraz birikim yapmaya çalış. Bir süre sonra birikimin biraz artınca bırak çık.
Evlere temizliğe giderek iki küçük kızını büyüten okuma yazması dahi olmayan kadın biliyorum,
Sığınma evi düşünmediğin, baba evine dönemem dediğin için önerim bu. Yoksa direkt o evden ayrıl boşan derdim.
Aynen dedginiz gibi kurtarilacak bi evlilik yok bugun kesin bir karar aldm haziranda borclarimiz bitiyor ben 6 ay daha cekerim baktim ev tutmam diyor boşanacagim ev tutup işe girecegim cocugumuda kreşe verecegim yani şimdi kizacaklar bazi arkadaslar bana ama kendimi siginma evine gdecek kadar aciz gormuyorum sabretmemin sebebi bebegim babasini cok seviyor onsuz yapamiyor bi baba cocugunu sevse garip garip bakiyor icime oturuyor

otur dayak ye mi diyelim. ben anlamıyorum ya yediğiniz dayaklar hakaretler sığınma evinden ya da baba evinden dah amı tatlı geliyo size? çok merak ediyorum nedir yani o evde kalmanızın sebebi.
Babamin evi burdan bin kat iyi siz düşunun artik hastalandm ayaga kalkamiyordum babam işte insana allah oyle dertler verir niye geldin dedi cocugum huysuz malum piskolojisi bozuk bagiriyor cırlıyor babam olacak dediki a.g gobeli s...tir olda git dedi bir dşünun babam dedi bunu evladima !!!! kardeşim allah derdinden kurtulma dedi babannemgile gittim buyukbabam iki kere gidip gelmene gerek var evin yokmu senin dedi amcam cocuguma bagiriyor bir dşunun en azindan cocuguma kotu davranan yok burda ben artk kendmi de gectim

Koca evi evlenip babanın evinde oturmaktan söyle daha iyi esin çalışıyorsa sabah gidiyor akşam geliyor gündüz istediğin gibi ye iç yat ama babanin evi beri git dese batar insana bol dua et yemek yaparken ya vedud cek evinde sürekli bakara süresi dinle .
Aynen oyle beri git deseler kurban ol neler duyuyor şu kulaklatrim

Hayir siginma evlerinin nesi var ben onu anlamadim. Ne goruyoruz haberlerde? Bahanelerle kocasindqn ayrilmayan kadinlarin kocalari tarafindan olduruldugunu goruyorum ben genelde.
Boyle koca cekilir mi? Yalniz kalirim daha iyi. Hic mi akraban yok
Bir kadin 2 yaşindaki bebegiyle sıgınma evine gitmiş bir tane daha kadin varmis siginma evinde onunda cocugu varmis herkes 2 yasindaki bebegi seviyor diye diger kadin kiskanclik yapip cocugu ölduresiye dovdu hala daha komada minicik bebek ne piskopatlar yaşar allah bilir benim evliligi surdurmem acizligimden degil bebegim icin cnku ona iyi davranan yok en azindan babasiyla mutlu oluyor tek başima bir hayat kurmayi tercih edecegim ama kimsenin yanina bi yere gitmem

Böyle hayat mı olur yaa :KK43: hiç ucmuyorsun bence çok iyi düşünmüşsün..hem aileni hem kocanı geride bırak ..yeni bir sehir yeni bir hayat ..çalış bak çocuğuna .ne aileni cek ne kocani
Ayni şehirde ev tutup işe girerim yaparm evet cnku kimsenin cekilecek kahri yok yaşadigim şehir cok eski kafali insanlarin yaşadigi bir yer arkamdan neler derlr diyorum diyorum da diyorum kimse cesarer destek vermiyor cek sabret diyor

Karnım çok ağrıyor diye hastaneye giden üye değil misin sen? Hani eşin çok üzülmüştü pişman olmuştu seni hemen hastaneye goturmedigi için?
Bir de tvlerde ne goruyormusuz her gün o kısmı anlamadım? Ne oluyormuş sığınma evinde?
Evet aynen oyum pişamn oldu sormayin gebereydin diyor arkamda gezmişmiş te onun karsiligi olarak haberim olmadan cuzdanimdan 50 tl almis ben ölumden döndm ama adamin bana attigi kazik kadar koymadi birde uste cikiyor

Ayni şehirde ev tutup işe girerim yaparm evet cnku kimsenin cekilecek kahri yok yaşadigim şehir cok eski kafali insanlarin yaşadigi bir yer arkamdan neler derlr diyorum diyorum da diyorum kimse cesarer destek vermiyor cek sabret diyor
Çevre insana nefes aldırmaz. Kapatacaksın gözünü kulağını hiç kimseye aldırış etmeyeceksin. Hele o "çekeceksin" diyen geri kafalıların binlerce kilometre uzağında yaşayacaksın .kolay değil ama zor da değil ..bir yerden başla. Kolaylıklar diliyorum. ..

Back
X