Kız geçen sen bize ahlaksizlar demiyor muydun1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
Salak mısın cemileSadece sordum yazmadım
BknzAhahhhahhaha
Sizin yaptığınız da baya karaktersizlik yani. Öpüştugunuz biriyle sevgili olmamış mı oluyorsunuz yani ? Namussuzluk ,ahlaksızlık almış başını gitmiş. Gayette normalleşmiş. Olgunluk yok tabi . Benimki bana seni seviyorum diyordu iyiki varsın diyordu aşkım sevhilim bitanem diye konuşuyorduk hergun. Evli insanlarda ozaman aa pardon evli değiliz sanmışım da aldattım karımı der. Bu bildiğin ahlaksızlık işte
Sen var ya çok fenasin ya, nasıl unutmuyorsunuz hayret, ben ot geldim ot gidiyorum
Bazı kişileri asla unutmam ve bazı yazılanlarıSen var ya çok fenasin ya, nasıl unutmuyorsunuz hayret, ben ot geldim ot gidiyorum
Şimdi gidip arkadaşın daha önceki yorumunu bı okudum daaBazı kişileri asla unutmam ve bazı yazılanları
Eğer başka adamla seks yaparsanız ve videoyu eski sevgilinize atarsanız , bir ömür boyu seks yapamaz kahrından ölür bence1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
Belki bir geceligine sevgili olup oyle yatacaktir ahshd
Şu şekil karaktersizler ahlaksızlar midesizler demişti bu arkadaş dimiBelki bir geceligine sevgili olup oyle yatacaktir ahshd
Bana opustugum icin karaktersiz diyene bak hele, karakter paçalardan akıyor. O kadar akmış ki kalmamış
Salak mısın cemilebihter sesiyle pilis
Site kurallarını doğru uygulamaya çalışmama olan güvenin için teşekkür ederimBenim yazdıklarıma çok itibar etmeyin esas olanMune ve site kuralları :)
@Kazen mesela " salak gibi duruyorsun" demek durum tespiti mi yoksa cezai işlem mi?
Zaten soru sormuştum apla :)Site kurallarını doğru uygulamaya çalışmama olan güvenin için teşekkür ederim
Konu zaten yanlış bölümde, tabii aşağıdaki mesaj da durum tespiti adı altında üslupsuzluğa gireceğinden banlanma sebebi, o yüzden durum tespiti yaptım diyerek her aklımıza gelen durum tespitlerini yazmıyoruz
Mune abla etiketlemişKızım beni neden alintiyorsun
Konuya seni etiketleyesim gelmişti ama sen zaten burdaymışsınMune abla etiketlemişay pardon ben yapmışım❤sildim.
Yine etiketle yavrum, içinde kalmasınKonuya seni etiketleyesim gelmişti ama sen zaten burdaymışsın
Teşekkür ederim çok dolmuştumYine etiketle yavrum, içinde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?