Çok ifşaolurdu, ama yeni nickim sktrorspuaffedersin olacak
Bana da bi tane bulur musun ben yeniyim bu işlerdeÇok ifşaolurdu, ama yeni nickim sktrorspuaffedersin olacak
Bence bunu sana yaptirmaz birileriÇok ifşaolurdu, ama yeni nickim sktrorspuaffedersin olacak
At at sonra orda burda gezsin görüntülerin1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
Çok belli oluyo demiBence bunu sana yaptirmaz birileri
Canının yanacağını sanmam, izleyip 31 çekmesi bile daha yüksek bir ihtimal. Adamın umrunda değilmişsin, ne intikamı yav?Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ?
1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
25 yaşında maşşallah okul iş hariç herşeye çalışıyor kafanız yazık1 senedir beraberdik her şeyi yaşadık ama başka kiza mesaj atmis. aldatmis bi çok. kez yaptı. affwttim. 8 aydır barışmak istedim. o istemedi peşini bırakayım diye bana bikinili bi kızın beline sarılıp foto atmış aylardır canım yanıyor kaldıramıyorum intikam. almak için bi erkekle beraber olucam 2 gün sonra. Evde seks yaparken kısa videoyu ona aticam. Benim 10 aydır canımı yaktı onunda yansın istiyorum sizce etkili olur mu ? Bidaha da hix bi iletişime gecmeyecegim amacım sadece başka kızların beline sarılarak attigi fotoğrafları ona iade etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?