Bu şekilde davranması normal mi?

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
Merhaba,

Geçici olarak nişanlımla aynı eve taşındım ve kardeşimde öncesinde benimle kalıyordu kendiside benimle gelmek zorunda kaldı dolayısıyla. Nişanlıma kardeşimin tüm davranışları batıyor. Haklı olduğu yanları var.Ancak sürekli istemediğini bir an önce gitmesini istediğini VS. Söylüyor. Ben onun ailesine karşı davranışlarım çok dikkat ederim asla kırmamaya çalışırım. Bazen agrasifliğini kardeşimde yansıtıyor. Defolsun gitsin istemiyorum tarzında benimle konusuncada içim çok tuhaf oluyor Nişanlıma karşı. Sizin düşünceleriniz neler? Kardeşim hakkında böyle konuştuğu için mi kırılıyorum. Daha farklı davranmasını beklerdim.

Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.

Merhaba,

Geçici olarak nişanlımla aynı eve taşındım ve kardeşimde öncesinde benimle kalıyordu kendiside benimle gelmek zorunda kaldı dolayısıyla. Nişanlıma kardeşimin tüm davranışları batıyor. Haklı olduğu yanları var.Ancak sürekli istemediğini bir an önce gitmesini istediğini VS. Söylüyor. Ben onun ailesine karşı davranışlarım çok dikkat ederim asla kırmamaya çalışırım. Bazen agrasifliğini kardeşimde yansıtıyor. Defolsun gitsin istemiyorum tarzında benimle konusuncada içim çok tuhaf oluyor Nişanlıma karşı. Sizin düşünceleriniz neler? Kardeşim hakkında böyle konuştuğu için mi kırılıyorum. Daha farklı davranmasını beklerdim.
Nisanliyken kardesine defolsun gitsin diyen evlilikte ailene neler demez. Kardesini evinize misafirliğe dahi istemeye bilir. Simdi sinyallerini veriyor.
Canin kanin için elin kizi/oglu nasil hakaret eder bu cesareti nerden bulur . ciddi bir tepki veemen gerek bence.

Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.
Kusura bakmayın saygısız bir insan nişanlınız ama sizde hatalısınız!Müsaade etmemeniz gerekiyor

Kusura bakmayın saygısız bir insan nişanlınız ama sizde hatalısınız!Müsaade etmemeniz gerekiyor

Evet farkındayım ancak kardeşimide bazı konularda uyarmama rağmen oda dikkat etmiyor mesela onun evimdeyiz odana dikkat et ben her zaman topayamayabilirim VS. Diyorum güzelce anlatıyorum ama oda dikkat etmiyor bazı şeylere nişanlımında haklı yanları olduğu için sustum sanırım bu zamana kadar ama bu şekilde konuşma ve davranışları beni çok üzüyor ve ona karşı soğuyorum

İyi de bu bir takım zorunluluk değil ki. Tamamen keyfi bence. Yerinizde olsam hiç düşünmezdim. Senepsiz yere kardeşime böyle davranan birine hayatımda yer olmaz benim.

Bu uslupla konusunca sadece iciniz mi tuhaf oluyor? Yani, tepki vermiyor musunuz?

Saygi yoksa ne var?

Nasıl cesaret edebiliyor defolsun demeye.Buna sessiz kalmıyorsunuz inşallah.Evet sevdiğiniz adam ama laf ettiği kanınız canınız.Evlenmeden önce bu hareketlerini iyice düşünün derim.

Back
X