- Konu Sahibi prettywitch
Daha bunun önünü alamamışsınız, adamın karakteri de bu, annenize babanıza laf etmiyorsa da yakında başlar.
Siz bilirsiniz yani.
Siz bilirsiniz yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tabiki hassas olacaksın,tabiki koruyacaksın.Bir de bunu yapmak suçmuş gibi mi gösteriyor.Gerçekten iyi düşün bu evliliği.İlerde büyük sorunlar gözüküyor kuzum.Sessiz kalmıyorum kardeşim diye onu koruduğumu hassas olduğumu öne sürüyor.
Neden evlenmeden nişanlı iken sen, kardeşin ve nişanlın yaşamaya başladınız. Evet nedenini yazmışsın ama hata etmişsin.Merhaba,
Geçici olarak nişanlımla aynı eve taşındım ve kardeşimde öncesinde benimle kalıyordu kendiside benimle gelmek zorunda kaldı dolayısıyla. Nişanlıma kardeşimin tüm davranışları batıyor. Haklı olduğu yanları var.Ancak sürekli istemediğini bir an önce gitmesini istediğini VS. Söylüyor. Ben onun ailesine karşı davranışlarım çok dikkat ederim asla kırmamaya çalışırım. Bazen agrasifliğini kardeşimde yansıtıyor. Defolsun gitsin istemiyorum tarzında benimle konusuncada içim çok tuhaf oluyor Nişanlıma karşı. Sizin düşünceleriniz neler? Kardeşim hakkında böyle konuştuğu için mi kırılıyorum. Daha farklı davranmasını beklerdim.
Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.
Onun kardeşi gelip yerleşse tepkin aynı olur mu otur düşün. Kardeşine yer ayarlamadan evi kapatman mantıksız. Hiç konuşmadınız mı nişanlın ne kadar süre kardeşini misafir ederim dedi. Sizin evlilik ne zamanEvlenince de üçümüz mü yaşayacağız. Ben senle yaşamak isterim VS diyor. Bende zaten beraber yaşayacağımız söylemedim hiç bir zaman. Ailesi laf ediyor sanırım oyüzden de böyle davranıyor.
Aynen katılıyorum çifte standart yapılıyor her seferindeKaynim bizimle kalsin istemezdim. Sure uzadiysa iyice canı sıkılmış olabilir. Kardesiniz ne zanan gidecek? Ayrica suan kardeşim bizimle kaliyor degilde kaynim bizimle kaliyor deseniz kiyamet kopardi burada. Kiz tarafinin kardeşi olunca herkes "kardeşe laf ettirmem" moduna girmiş.![]()
Kaynim bizimle kalsin istemezdim. Sure uzadiysa iyice canı sıkılmış olabilir. Kardesiniz ne zanan gidecek? Ayrica suan kardeşim bizimle kaliyor degilde kaynim bizimle kaliyor deseniz kiyamet kopardi burada. Kiz tarafinin kardeşi olunca herkes "kardeşe laf ettirmem" moduna girmiş.![]()
Onun kardeşi gelip yerleşse tepkin aynı olur mu otur düşün. Kardeşine yer ayarlamadan evi kapatman mantıksız. Hiç konuşmadınız mı nişanlın ne kadar süre kardeşini misafir ederim dedi. Sizin evlilik ne zaman
Onunda kardeşi bizimle kalsa bende rahatsız olurdum sanırım yada olmasam bile bazı davranışlarını kafama takardım. Ama sorun şu ben ona belli etmezdim. Evet bende kendimi onun yerine koyunca uzun süreli istemezdim sanırım. Düğün mayısta bu arada diğer arkadaşlarda sormuş.
Şimdi kardeşi istemeyen ilerde aileyi de istemez. İnsan rahatsız olur tabi ama bunu belli etmez sevdiğim insanın kardeşi deyip. Saygı daha nişanlılık döneminde bitiyorsa bi düşünmek gerek. Benim düşüncem böyle başkaları ne düşünür bilemem. Ben kardeşime laf ettirmem daha nişan döneminde ona bu hakkı vermem.Merhaba,
Geçici olarak nişanlımla aynı eve taşındım ve kardeşimde öncesinde benimle kalıyordu kendiside benimle gelmek zorunda kaldı dolayısıyla. Nişanlıma kardeşimin tüm davranışları batıyor. Haklı olduğu yanları var.Ancak sürekli istemediğini bir an önce gitmesini istediğini VS. Söylüyor. Ben onun ailesine karşı davranışlarım çok dikkat ederim asla kırmamaya çalışırım. Bazen agrasifliğini kardeşimde yansıtıyor. Defolsun gitsin istemiyorum tarzında benimle konusuncada içim çok tuhaf oluyor Nişanlıma karşı. Sizin düşünceleriniz neler? Kardeşim hakkında böyle konuştuğu için mi kırılıyorum. Daha farklı davranmasını beklerdim.
Iyi ki ablam sizin gibi biri degil.
Kim benim kardesimin yedigi lokmaya laf edebilir ya? Onu dogduguna pisman ederim. Siz ne yaptiniz bu durumda?
Kaynım bu sene ev tutup ayrıldı.5 yıl boyunca kardeşimden ayırmadım,ayrıca hiç uyuşmadığımız yönleri de vardı ama asla yüzgöz olmadık, eşime bile son yıl artık gitmeli çocuk için odayı ayırmamız lazım dedim.Evet farkındayım ancak kardeşimide bazı konularda uyarmama rağmen oda dikkat etmiyor mesela onun evimdeyiz odana dikkat et ben her zaman topayamayabilirim VS. Diyorum güzelce anlatıyorum ama oda dikkat etmiyor bazı şeylere nişanlımında haklı yanları olduğu için sustum sanırım bu zamana kadar ama bu şekilde konuşma ve davranışları beni çok üzüyor ve ona karşı soğuyorum