Bu şekilde davranması normal mi?

Merhaba,

Geçici olarak nişanlımla aynı eve taşındım ve kardeşimde öncesinde benimle kalıyordu kendiside benimle gelmek zorunda kaldı dolayısıyla. Nişanlıma kardeşimin tüm davranışları batıyor. Haklı olduğu yanları var.Ancak sürekli istemediğini bir an önce gitmesini istediğini VS. Söylüyor. Ben onun ailesine karşı davranışlarım çok dikkat ederim asla kırmamaya çalışırım. Bazen agrasifliğini kardeşimde yansıtıyor. Defolsun gitsin istemiyorum tarzında benimle konusuncada içim çok tuhaf oluyor Nişanlıma karşı. Sizin düşünceleriniz neler? Kardeşim hakkında böyle konuştuğu için mi kırılıyorum. Daha farklı davranmasını beklerdim.
Neden evlenmeden nişanlı iken sen, kardeşin ve nişanlın yaşamaya başladınız. Evet nedenini yazmışsın ama hata etmişsin.
Bu adam daha evlenmeden bunları yapıyorsa evlenince düşünemiyorum.
Yol yakınken dön bence.

Evlenince de üçümüz mü yaşayacağız. Ben senle yaşamak isterim VS diyor. Bende zaten beraber yaşayacağımız söylemedim hiç bir zaman. Ailesi laf ediyor sanırım oyüzden de böyle davranıyor.

Daha nişanlıyken senin çekirdek ailesinden birine defolsun gitsin demek!?? :oha:

Yazdığın sebepler çok saçma farkındasındor umarım.Bir yere gönderince gitmiyoya.kendine tahsis ettiğiniz odayı toplamıyor.Bunlar asla o saygısız nişanlınızın saygısızlığına sebep olamaz.

Sen o adamı boşver yol yakınken dön bence..Annesi vs. Dolduruyosa bile nişanlıyken böyle ise evlenme kendine yazık etme:işsiz:
Kardeşinle birlikte "defolup gidin" o evden sen rahay kafana rahat etsin cnm:KK53:

Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.

Iyi ki ablam sizin gibi biri degil.

Kim benim kardesimin yedigi lokmaya laf edebilir ya? Onu dogduguna pisman ederim. Siz ne yaptiniz bu durumda?

Kaynim bizimle kalsin istemezdim. Sure uzadiysa iyice canı sıkılmış olabilir. Kardesiniz ne zanan gidecek? Ayrica suan kardeşim bizimle kaliyor degilde kaynim bizimle kaliyor deseniz kiyamet kopardi burada. Kiz tarafinin kardeşi olunca herkes "kardeşe laf ettirmem" moduna girmiş. :D

Evlenince de üçümüz mü yaşayacağız. Ben senle yaşamak isterim VS diyor. Bende zaten beraber yaşayacağımız söylemedim hiç bir zaman. Ailesi laf ediyor sanırım oyüzden de böyle davranıyor.
Onun kardeşi gelip yerleşse tepkin aynı olur mu otur düşün. Kardeşine yer ayarlamadan evi kapatman mantıksız. Hiç konuşmadınız mı nişanlın ne kadar süre kardeşini misafir ederim dedi. Sizin evlilik ne zaman

Kaynim bizimle kalsin istemezdim. Sure uzadiysa iyice canı sıkılmış olabilir. Kardesiniz ne zanan gidecek? Ayrica suan kardeşim bizimle kaliyor degilde kaynim bizimle kaliyor deseniz kiyamet kopardi burada. Kiz tarafinin kardeşi olunca herkes "kardeşe laf ettirmem" moduna girmiş. :KK70:
Aynen katılıyorum çifte standart yapılıyor her seferinde

Ne yalan söyleyeyim çok sinirlendim, kardeşim olmamasına rağmen.. İnsan sırf sevdiği kişi üzülmesin diye bile susar ya, bu ne rahatlık! Defolsun gitsin ne demek çok ayıp. Bir insandan rahatsız olduğunu belirtmenin üslubu bu mudur, ne kadar itici. Zaten evlenince yalnız kalacaksınız, şimdiden nedir bu tavırlar? Bence siz yeterince tepki gösterememişsiniz. Bunları söyleme rahatlığını nerden buluyor diye kendinizi sorgulamalısınız.

Kaynim bizimle kalsin istemezdim. Sure uzadiysa iyice canı sıkılmış olabilir. Kardesiniz ne zanan gidecek? Ayrica suan kardeşim bizimle kaliyor degilde kaynim bizimle kaliyor deseniz kiyamet kopardi burada. Kiz tarafinin kardeşi olunca herkes "kardeşe laf ettirmem" moduna girmiş. :KK70:

Onunda kardeşi bizimle kalsa bende rahatsız olurdum sanırım yada olmasam bile bazı davranışlarını kafama takardım. Ama sorun şu ben ona belli etmezdim. Evet bende kendimi onun yerine koyunca uzun süreli istemezdim sanırım. Düğün mayısta bu arada diğer arkadaşlarda sormuş.

Onun kardeşi gelip yerleşse tepkin aynı olur mu otur düşün. Kardeşine yer ayarlamadan evi kapatman mantıksız. Hiç konuşmadınız mı nişanlın ne kadar süre kardeşini misafir ederim dedi. Sizin evlilik ne zaman

Evet onun kardeşi benim evime gelmiş olsa nişanlımında ettiği lafları etmem. Ama davranışları gözüme batar kabul. Nasıl anlatıyım size çok ayrıntı vermek istemiyorum ama kardeşim biraz umursamaz davranıyor bazı konularda. Evet konuştuğu zaman sessiz kalmıyorum tabiki ama mesela x konuda bu davranışı normal mi diyor. Bende evet dikkat etmeli ama düşünememiştir diyorum. Oda kardeşin diye koruyorsun dışardan bakmıyorsun diyor. Nişanlımında bu davranışı zaten hoşuma gitmiyor. Ailen gelmesin diyecek biri değil. O kendince benim kıyamayacağımı düşünüyor ve evlendiğimde de de sürekli bizimle olacağını düşünüyor büyük ihtimalle. Ailesinden biri nişanlımın böyle düşünmesi konusunda da etkiliyor. Kendiside kabul etti bunu.

Onunda kardeşi bizimle kalsa bende rahatsız olurdum sanırım yada olmasam bile bazı davranışlarını kafama takardım. Ama sorun şu ben ona belli etmezdim. Evet bende kendimi onun yerine koyunca uzun süreli istemezdim sanırım. Düğün mayısta bu arada diğer arkadaşlarda sormuş.

Oo cok varmiş. Bu misafirlik durumunu da aşıyor. Aylarca nasıl size yansitmasin? O kadar sure siz olsaniz sizde yansitirdiniz bence hiç yansitmazdim demeyin. Insan bozulsa bile hadi 1 haftaya gitcek zaten der susar taş catlasin 2 hafta var der yine susar ama aylarca kalacagini bildigi icin sabirsizlanmasi gayet doğal. Ben nişanliniza hak verdim. Kayniniz sizinle kalsa sizin ailenizde problem eder ayrica.

Merhaba,

Geçici olarak nişanlımla aynı eve taşındım ve kardeşimde öncesinde benimle kalıyordu kendiside benimle gelmek zorunda kaldı dolayısıyla. Nişanlıma kardeşimin tüm davranışları batıyor. Haklı olduğu yanları var.Ancak sürekli istemediğini bir an önce gitmesini istediğini VS. Söylüyor. Ben onun ailesine karşı davranışlarım çok dikkat ederim asla kırmamaya çalışırım. Bazen agrasifliğini kardeşimde yansıtıyor. Defolsun gitsin istemiyorum tarzında benimle konusuncada içim çok tuhaf oluyor Nişanlıma karşı. Sizin düşünceleriniz neler? Kardeşim hakkında böyle konuştuğu için mi kırılıyorum. Daha farklı davranmasını beklerdim.
Şimdi kardeşi istemeyen ilerde aileyi de istemez. İnsan rahatsız olur tabi ama bunu belli etmez sevdiğim insanın kardeşi deyip. Saygı daha nişanlılık döneminde bitiyorsa bi düşünmek gerek. Benim düşüncem böyle başkaları ne düşünür bilemem. Ben kardeşime laf ettirmem daha nişan döneminde ona bu hakkı vermem.

Iyi ki ablam sizin gibi biri degil.

Kim benim kardesimin yedigi lokmaya laf edebilir ya? Onu dogduguna pisman ederim. Siz ne yaptiniz bu durumda?

Olay tam olarak öyle değil. Biz evde yokken atıştırmalık olan şeyleri yemiş kendisine yemek yapmamış. Neden yapmıyor, kendisi konusunda bile umursamaz davranıyor en basiti makarna yapıp yiyebilirdi neden kolaya kaçıyor VS diyor. Yoksa yediği ürünü dert etmiyor ama bunu bildiğim halde bile rahatsız oluyorum.

Evet farkındayım ancak kardeşimide bazı konularda uyarmama rağmen oda dikkat etmiyor mesela onun evimdeyiz odana dikkat et ben her zaman topayamayabilirim VS. Diyorum güzelce anlatıyorum ama oda dikkat etmiyor bazı şeylere nişanlımında haklı yanları olduğu için sustum sanırım bu zamana kadar ama bu şekilde konuşma ve davranışları beni çok üzüyor ve ona karşı soğuyorum
Kaynım bu sene ev tutup ayrıldı.5 yıl boyunca kardeşimden ayırmadım,ayrıca hiç uyuşmadığımız yönleri de vardı ama asla yüzgöz olmadık, eşime bile son yıl artık gitmeli çocuk için odayı ayırmamız lazım dedim.
Şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyorum.

Back
X