- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi prettywitch
Fragman yayinlanmiş SAYGISIZ!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakinda nefes almasi bile batar. Adam kardesini istemedigi icin agziyla kus tutsa batacak. Kardesinde bir sorun yok. Nisanlin ne olursa olsun kardesini istemiyor. Ileride evlenince anneni babani da agirlayamazsin kendi evinde!Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.
Istemezdin ama defolsun gitsin diyemezdin nisanlina. Dedin diyelim. Nisanlin o lafi sana yedirirdi!Onunda kardeşi bizimle kalsa bende rahatsız olurdum sanırım yada olmasam bile bazı davranışlarını kafama takardım. Ama sorun şu ben ona belli etmezdim. Evet bende kendimi onun yerine koyunca uzun süreli istemezdim sanırım. Düğün mayısta bu arada diğer arkadaşlarda sormuş.
Kardeşim 20 yaşında benim bulunduğum şehirde üni de okuyor bu sebeple yanımda. Evlenince evi kapatmak zorunda kalacağımız için kardeşimle yaşadığım evi kapattım şimdiden ve biz evlenince zaten kardeşim farklı bir yerde kalacak. Mesela kardeşimi bir yere yolladığında gitmemesi ona batıyor. Evle alakalı yapılacak bişey yapmayınca kızıyor. Odasını toplamadığında kızıyor. Kısacası bir çok davranışı batıyor ona. Hatta bir defa yediği şeylere bile laf etti. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten. Çok üzülüyorum.
Doğru cevap buYa sen evi kapatıp eşin olacak adamı da kardeşini de birbirine yüz göz etmişsin.
Böyle yapmasaydın belki de seveceklerdi birbirlerini asıl hata sende diye düşünüyorum
Kardeşin saygısız bir insansa nişanlının saygısızlığı belki de bir nebze olabilir.
Ben sahsen kardesin istenmemesini dogal karsiliyorum. Bence yorum yazanlarin cogu da boyle dusunuyor. Burada olay kardesin istenmemesi degil, hakkinda kardesin defolsun gitsin denmesi. Saygisizlik, uslup bozuklugu, hatta bence kotu kalplilik.Şimdi bu konuyu açan siz kosaydınız ve "nişanlım evime yerleşti hem de kardeşiyle birlikte. Kardeşi odasını toplamıyor, bir şey al desem gidip almıyor , üniversite okuduğu için nişanlımla taşıyordu. Bana akıl verin ne yapmam lazım" deseydiniz gelen yorumlar şöyle olurdu; sen onun kardeşini çekmem zorundamısın, okuyorsa ailesi düşünsün, ver eline valizini gönder, kendine göre yemek yap o NE yaparsa yapsın, saygısıza bak, aile atmış başından sana baktırmaya çalışıyorlar, ev ev üstüne olmaz ...
Şimdi ise vat kardeşime kimse laf edemez modunda.
Vay beee.
Şahsi görüşüm bence keşke evi kapatmadaydınız. Nişanlınız ayıp etmiş.