Bu şekilde evlilik yürür mü ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bize de mi küstünüz? Üzüm yiyeceğinize bağcıyı dövüyorsunuz. Fikir soruyorsunuz cevap vereni tersliyorsunuz. Belli ki geçimsiz taraf sizsiniz. Konu silinmiyor yazdıklarınız geri gelecek.

Eğer bu hayatı beraber yürümek istiyorsanız öyle ota b.ka tartışma küsme uzatma yapmayacaksınız. Artık sizin karşınızda her tribinizi çeken aileleriniz yok. Karşınızda bambaşka insanlar var. İdare etmek diye bir şey var ortak noktada buluşmak zorundasınız eğer bir aile kurmak istiyorsanız. Yok eğer istemiyorsanız ne demeye evlendiniz

Daha önce çok kez bitirmeyi düşündüm aynı şekilde eşimde hatta ailelerimize bile boşanmak istediğimizi söyledik ama ikimizde en sonunda yine bırakamadık birbirimizi , kavganın şiddeti hakkında ise o kadar yüksek dozda değil sadece küslüklerimiz uzun sürüyor , son olarak sakin kafayla düşününce ceviz kabuğunu doldurmaz derler ya o şekilde konular ama işte anlık sinirle oluyor 🤷‍♀️
Evliliğin ilk yılları küçücük meseleler dev gibi kavgalara dönüşür genelde.Zamanla azalacak,alışacaksınız birbirinize, çoğunu görmezden gelmeyi öğreneceksiniz; evlilik o zaman güzelleşiyor inan.Biraz sabır,sükunet size lazım olan.

Evet haklısınız ama dediğiniz şekilde olmuyor bazı şeyler esimin huyunu değiştiremem araya soğukluk girdiğinde ikimizde bırakın konuşmayı birbirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz birimiz konuşmaya çalışsa diğeri tersliyor o yüzden iki tarafta konuşmak istemiyor bilmiyorum öyle iste
yaşlarınız kaç?

Arkasında durmayacaksanız neden konu açıyorsunuz yani tuhafsınız
Zaten anonim takılıyoruz neyin utancı
Ayrıca konunuzu silseniz bile yanıtlayanlarda gözüküyor
Eşinizle inatlaşıyormuşsunuz
Bence bu inat değil de siz onun tarafından pohpohlanmak istiyorsunuz ama bu da onun tarzı değil. Ortada ciddi bir sorun yoksa biraz suyuna gidin görmezden gelin. Zamanla bunu ona öğretmiş olacaksınız. Size adım atan kendisi olacaktır.

Eh bu şekilde evlilik tabii ki yürümez. Her şey ortada 🤷🏻‍♀️ konuları silmeyi de adet edinmişsiniz. Madem öyle en başından hiç yazmayın.

konuyu neden sildiniz ki zaten alıntılarda var.
arkadaşa da tepki göstermişsiniz işinize gelmeyen birşey söylendiğinde böyle büyük büyük tepkiler veriyorsanız daha çok küsersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X