Bu şekilde hamilelik olur mu dalga geçmicek insanlar cevap versin dalga geçicekseniz hiç cevap yazma

Hledmr01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
47
9
1
31
bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

Bence kalinmaz canım ama bidahakine dahada dikkat et.

Baskasinin yasam tarzi beni ilgilendirmez ozel hayatida beni ilgilendirmez. AMA hesabini veremeyecegin (ailene cevrene karsi ) seyleri yapma. sadece sana bir abla tavsiyesi seni yermek yada kinamak degil amacim.

Baskasinin yasam tarzi beni ilgilendirmez ozel hayatida beni ilgilendirmez. AMA hesabini veremeyecegin (ailene cevrene karsi ) seyleri yapma. sadece sana bir abla tavsiyesi seni yermek yada kinamak degil amacim.
Biliyorum zaten ben burda büyüklerim olduğu için akıl almak için yazdım ama insanlar durduk yrre dalga geçmeyi seçiyo

Bence kalinmaz canım ama bidahakine dahada dikkat et.

Bencede çelikten don yaptırsin daha güvenli.. Çift kat arası peçete mazallah çok tehlikeli...

Valla kiziyon biliyom tatlım ama napim evde dura dura çok canım sıkıldıydı iyi malzeme oldun bana biliyonmu...

Biliyorum zaten ben burda büyüklerim olduğu için akıl almak için yazdım ama insanlar durduk yrre dalga geçmeyi seçiyo
Kardeşim 50 kişi sana olmaz dedi hala bıdı bıdı yapıyosun. Çok korkuyosan doktora git şeyinin bekçisi miyiz biz ne bilelim hamile misin değil misin? Allahım yaaa

Umrumda değilsin ki niye kızıyom boş boş takıl evlisin heralde git başka şeylerle uğraş o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…