- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Sanmiyorum inan hamile kalmak o kasar basit degil adetim bittigi zaman eczaneden test alirsin bir bakarsin buyuk ihtimalle negatif cikar.Biliyorum zaten ben burda büyüklerim olduğu için akıl almak için yazdım ama insanlar durduk yrre dalga geçmeyi seçiyo
Ben ne dedimki canım bana mı kizdinBencede çelikten don yaptırsin daha güvenli.. Çift kat arası peçete mazallah çok tehlikeli...
Valla kiziyon biliyom tatlım ama napim evde dura dura çok canım sıkıldıydı iyi malzeme oldun bana biliyonmu...
Tarlusalla adet oldum testte yapmıştım negatif çıkmıştıda ilaçta reçetesinde hamile birinde ilaçşe yaramaz diyodu işte bi hata böyle düşündürüyoSanmiyorum inan hamile kalmak o kasar basit degil adetim bittigi zaman eczaneden test alirsin bir bakarsin buyuk ihtimalle negatif cikar.
Ben ne dedimki canım bana mı kizdin
bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu
AhahahhaYok tatlım konu sahibine dedim onu.. Kafa buluyom diye kiziyoya ondan.. Ama elimde değil
Tarlusal ictin adet oldun :) hamile oldugumdan haberim yok tarlusal ictim 12 gun gecti adet olmadim baktim hamileymisim.Tarlusalla adet oldum testte yapmıştım negatif çıkmıştıda ilaçta reçetesinde hamile birinde ilaçşe yaramaz diyodu işte bi hata böyle düşündürüyo
Yani hamile olduğun için ilaç etki etmedi anladımTarlusal ictin adet oldun :) hamile oldugumdan haberim yok tarlusal ictim 12 gun gecti adet olmadim baktim hamileymisim.
Hamile kalmak hic te oyle kolay bisi degil ohooooo sen ne diyon:) sabahtan beri heryere yazdin ikna da edemiyoruz seni:)
Bebegin tutunabilmesi icin rahim duvari kalinlasmasi gerekir o ilaclar rahim duvarini kalinlastirir hamileysen bebek tutunur degilsen dokulur ve kanama yani adet gerceklesir. Dolayisiyla o hapa ragmen adet olmussan hamile olmana ihtimal yok kaldiki bahsettigin teknikle hamile kalmak zaten imkansiz:)Yani hamile olduğun için ilaç etki etmedi anladım
Çok gzel açıkladın teşekkür ederimBebegin tutunabilmesi icin rahim duvari kalinlasmasi gerekir o ilaclar rahim duvarini kalinlastirir hamileysen bebek tutunur degilsen dokulur ve kanama yani adet gerceklesir. Dolayisiyla o hapa ragmen adet olmussan hamile olmana ihtimal yok kaldiki bahsettigin teknikle hamile kalmak zaten imkansiz:)
Yazmak zorunda değilsinOffff bi bitmediniz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?