Bu şekilde hamilelik olur mu dalga geçmicek insanlar cevap versin dalga geçicekseniz hiç cevap yazma

Biliyorum zaten ben burda büyüklerim olduğu için akıl almak için yazdım ama insanlar durduk yrre dalga geçmeyi seçiyo
Sanmiyorum inan hamile kalmak o kasar basit degil adetim bittigi zaman eczaneden test alirsin bir bakarsin buyuk ihtimalle negatif cikar.

Bencede çelikten don yaptırsin daha güvenli.. Çift kat arası peçete mazallah çok tehlikeli...

Valla kiziyon biliyom tatlım ama napim evde dura dura çok canım sıkıldıydı iyi malzeme oldun bana biliyonmu...
Ben ne dedimki canım bana mı kizdin

Kizlaar durun her mesaj karıştı relaks; )

Sanmiyorum inan hamile kalmak o kasar basit degil adetim bittigi zaman eczaneden test alirsin bir bakarsin buyuk ihtimalle negatif cikar.
Tarlusalla adet oldum testte yapmıştım negatif çıkmıştıda ilaçta reçetesinde hamile birinde ilaçşe yaramaz diyodu işte bi hata böyle düşündürüyo

Olmaz. vajina içine veya kenarıne boşalma olması gerek, bu şekilde bile çok zor

Tarlusalla adet oldum testte yapmıştım negatif çıkmıştıda ilaçta reçetesinde hamile birinde ilaçşe yaramaz diyodu işte bi hata böyle düşündürüyo
Tarlusal ictin adet oldun :) hamile oldugumdan haberim yok tarlusal ictim 12 gun gecti adet olmadim baktim hamileymisim.

Hamile kalmak hic te oyle kolay bisi degil ohooooo sen ne diyon:) sabahtan beri heryere yazdin ikna da edemiyoruz seni:)

Tarlusal ictin adet oldun :) hamile oldugumdan haberim yok tarlusal ictim 12 gun gecti adet olmadim baktim hamileymisim.

Hamile kalmak hic te oyle kolay bisi degil ohooooo sen ne diyon:) sabahtan beri heryere yazdin ikna da edemiyoruz seni:)
Yani hamile olduğun için ilaç etki etmedi anladım

Yani hamile olduğun için ilaç etki etmedi anladım
Bebegin tutunabilmesi icin rahim duvari kalinlasmasi gerekir o ilaclar rahim duvarini kalinlastirir hamileysen bebek tutunur degilsen dokulur ve kanama yani adet gerceklesir. Dolayisiyla o hapa ragmen adet olmussan hamile olmana ihtimal yok kaldiki bahsettigin teknikle hamile kalmak zaten imkansiz:)

Çok gzel açıkladın teşekkür ederim

O dedigin ilişkinin uzerine adette gördün yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…