165 boyundayım ve geçen hafta tartıldığımda 59 kilo çıkmıştım. O günden beri her sabah 9'da kalkıp (Cuma günü hariç) yarım saat yürüyüş yaptım, döndüğümde 10 dk dinlenip 1 dilim tam buğday ekmeği + 1 domates(ufak) + kibrit kutusu kadar beyaz peynir(tam yağlı) + 4-5 zeytin + kibrit kutusu kadar yağda yumurta yedim. 1 gibi istediğim bir çikolata veya bisküviyi yedim. 3 buçukta sebze yemeği yedim(yarım tabak) 1 dilim ekmek ile. 7 gibi de 30 mekik + 10 hareket yaptım ve ardından 1 kupa mercimek çorbamı içtim veya salata yedim yağsız.. Toplamda 1000 kaloriyi geçmiyorum günde. Sizce işe yarar mı bu yaptıklarım? Görünürde bi fark yok. Sorun şu: abur cuburu bırakamıyorum. Yemezsem aklım hep onlarda ve bu durum işkenceden farksız. Ama yiyince de yaktığım kalorileri anında geri alıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum
50 kg olmak istiyorum, kemiklerim iri olduğundan daha fazla düşmemem gerektiğini söylüyorlar. Lütfen kilo vermiş, bilgili kişiler yardımcı olsun ne yapayım tamamen mi keseyim yoksa her gün belirli bir çikolata (mesela 70 kalorilik petito var) yememden zarar gelmez mi?