Bu şekilde ömür geçer mi sizce? Daha fazla dayanabilir miyim?

işin çok zor gibi gözüküyor gerçekten . eşinizin neden böle davrandıgını bulmalısın önce.çocukluğunda yasadıgı bi olaydan kaynaklı bile olabilir bu durum .kesinlikle psikolojik yardım alması şart.
size gelince zaten elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız.kim senelerce böle bi erkekle hayatını geçirmeyi kabul ederki .merak ettiğim çocuğunuz artık belirli bir yaşta .herşeye aklı eriyor olmalı .o bu durumdan nasıl etkileniyor

belkide gerçek karakteri buydu sonradan ortaya çıktı, genelde erkekler her ortamda uyur, askerde nasıl ayakta uyuduklarını falan anlatırlar hatta, uyku için bu kadar problem çıkarması garip, belki uykuyla alakalı sorunlarını çözmek lazımi kesintisiz bir uyku sağlasanız... gerçi buda bahane gibi geldi, cinsel hayatınız güzelse ayrı yatmakta mesele değilse, duygusuz olması sevgisini hiç göstermemesi ilginç, sana karşı gardını almak için böyle davranıyor olabilir mi, belki onu manipüle ettiğini düşünüyordur
ama annen öldüğü ve kardeşinde aynı konuma geldiği halde sana destek olmamasının herhangi bir bahanesi ve affı olamaz bence

Evlilik sadece cinsel dürtülerin üzerine kurulmuş bir olgu değildir. Ve sizin yaşadığınız evlilikten çok uzak bir durum. Onu nasıl bu durumlardan geri döndürmeyi denemek yerine kendinize saygınızı tekrar tekrar kazanın.
Gerçekten çok teşekkürler cevap için ...

Anlamadım ben.
Boşanmak istemiyorsanız,dertleşmek için konu açtıysanız Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Böyle bir evliliğe kim,nasıl düzelmesi için tavsiye verebilir ki?

bir ömür geçmez, geçirme de..Kendini değersiz hissettiren bir adamla nasıl cinsel birleşme sağlıyorsun, def et başından gitsin.

Teşekkürler canım, evet sadece maddi imkanlar var ama o yok .
Maddi imkan için evli kalınmaz biliyorum ...

peki onsuz çocukla geçinebilecek misiniz?
Çocuğunuzun yaşı müsait mi?
Bazı durumlarda aynı evde idare edilmesini savunuyorum ben, ama geçici olarak.
O geçici engel ortadan kalktıktan sonra da sen sağ ben selamet.

Boşanmayı düşünüyorsan boşan
Eğer böyle bir imkânın yoksa , eşini yok say , zaten yok gibi
Kendini değersiz hissetme , sana böyle davranan insan değersizdir bence .

Konusun onunla bence istediklerinizi ve size karsi tavrini guzellikle anlatin direk bosanma olmaz farkinda olmayabilir yaptiklarinin

benim evliliğim de bu yolda gidiyor sanırım... boşanmayı ben de düşünüyorum zaman zaman benim bir avantajım da çocuğun olmayışı ama aldatma kumar içki bağımlılığı şiddet gibi sebepler olmadan boşanmaya kalkınca da havada kalıyor...

kimle konuşsam gerçek hayattan "erkekler böyle işte, kadınlarla aynı şeyleri umursamıyorlar "vs vs diyor. boşanmak zor.. hele ki eşimi kendi isteğimle abimin annemin "yapma etme" demelerine rağmen seçmiş ve apar topar 6 ayda evlenmiş olarak iyice zor geliyor.

boşandıktan sonraki hayatımı canlandıramıyorum gözümde. ailemin yaşadığı şehre dönmeyi düşünmüyorum, başka bir şehire gidip sıfırdan başlamak da çok zor geliyor...

arada keşke aldatsa da boşansam falan diye geçiyor kafamdan :oha: sevişirken gözümün içine bakmaması bile yetiyor soğuyup uzaklaşmama... hiçbir paylaşım yok, sohbet yok... esprileri "bu gece sana yok, sarılma çok fazla " gibi cümleler oluyor. sorsan şaka yaptım diyor neresi komikse bunun.

iyi tarafları da var ama artık iyi tarafları da umrumda değil... karakterinden ayrıca nefret ediyorum zaten...

not:sana hiçbir faydam olmadı sanırım:deli: içimi döktüm gidiyorum, Allah yardımcın olsun

Yapılacak herseyı yapmıssın dahası yapılamaz daha fazla bıseyler yapmak ıstyrum dersen bı sılah edınmen adamı sılah zruyla ynetmen gerekecek tovbe tovbe kusura bakma senı uzmek ıstemem ama kocan olacak adam kocaman bı bencıl bence takıp et senı aldatıyor bıle olabılır soruna gelırsek bu hayat boyle gecmez varlıgı uzuntuden baska bırsey etmıyorsa yoklugunda daha mutlu olursun onun feryat fıganlarına kulak asma feryad edecegıne ılgı gosterseydın ben cok cabaladım ama duzelmedın deyıp kapıyı carp suratına Allah kardesınıze sıfa versın gıdın baba evıne hem babanızda yalnız kalmamıs olur

benim evliliğim de bu yolda gidiyor sanırım... boşanmayı ben de düşünüyorum zaman zaman benim bir avantajım da çocuğun olmayışı ama aldatma kumar içki bağımlılığı şiddet gibi sebepler olmadan boşanmaya kalkınca da havada kalıyor...

kimle konuşsam gerçek hayattan "erkekler böyle işte, kadınlarla aynı şeyleri umursamıyorlar "vs vs diyor. boşanmak zor.. hele ki eşimi kendi isteğimle abimin annemin "yapma etme" demelerine rağmen seçmiş ve apar topar 6 ayda evlenmiş olarak iyice zor geliyor.

boşandıktan sonraki hayatımı canlandıramıyorum gözümde. ailemin yaşadığı şehre dönmeyi düşünmüyorum, başka bir şehire gidip sıfırdan başlamak da çok zor geliyor...

arada keşke aldatsa da boşansam falan diye geçiyor kafamdan :oha: sevişirken gözümün içine bakmaması bile yetiyor soğuyup uzaklaşmama... hiçbir paylaşım yok, sohbet yok... esprileri "bu gece sana yok, sarılma çok fazla " gibi cümleler oluyor. sorsan şaka yaptım diyor neresi komikse bunun.

iyi tarafları da var ama artık iyi tarafları da umrumda değil... karakterinden ayrıca nefret ediyorum zaten...

not:sana hiçbir faydam olmadı sanırım:deli: içimi döktüm gidiyorum, Allah yardımcın olsun

Evliligi cok istememe ragmen bu tarz seyleri okudukca icim soguyor resmen Allah konu sahibinin sizin ve benzer durumu yasayanlarin yardimcisi olsun insallah

Hicbir kadinada bu caresizlikleri hasatmasin insallah

bilemedim gerçekten ne diyeceğimi ...
peki siz severek mi evlendiniz?
yani her şey çocukla mı başladı , çocuk yokken gayet güzel miydi her şey ?

mesela diğer türlü nasılsınız? yani evde beraber çay içme tv seyretme sohbet muhabbet hiç yok mu ?
özel olaacak ama mesela şakalaşmalar el şakaları falan ?
diyelim ki cinsellik yaşamak istiyor o zaman odanıza gelip işi bitince çekip gidiyor mu yani ?
çok çok zor anlattıklarınız peki boşanmayı neden istemiyor seviyor mu sizi yoksa alışkanlık mı ?

nişanlı iken de böyle bir tuhaftı ve ayrılmak istedim , o da beni
kaybetmemek için hıçkırıklarla ağladı, ablasina bunu anlattığımda kadının ağzı Açık kaldı, ben onun ağladığını hiç görmedim Dedi.

Teşekkürler , bu tarz şeyler olduğunu duyunca yalnız değilmişim diyor insan, Allah aranızı düzeltsin yol göstersin çok zor gerçekten .

beklentilerinizi açıkça söylediniz mi

ne bileyim benim darbe gecesi eşimin gelip bana sarılması gibi bir talebim olmadı mesela o da gelip sarılmadı

hatta bak bana hep stokçu diyordun iyi ki stok yapmışım vs diye konuştuk

yani bizim evimizde de öyle aşk sözcükleri vs havada uçmaz, kimse "ayy senin için ölüyorum" vs diye dolanmaz ortada

ama tek bir bakış, tek bir dokunuş bunu hissettirir

her şey pankart açılmış gibi ortada olmak zorunda değil ki

doğum sancısı çekerken sarılmadı demişsiniz adam ne bilsin sarılabileceğini ya daha çok canın yanarsa ya rahatsız olursan diye düşünmüş bile olabilir

madem öyle isteklerinizi güzelce dile getirip yönlendirin olmuyorsa da zorlamaya gerek yok

ailenizle ilgili söyledikleri hoş değil ama sanki "evet anneni kaybettik ama senini onsuz da bir hayatın olmak zorunda bak çocuğun da var topla kendini" cümlesinin söylemeyi bilememiş hakli gibi geldi bana

Evliligi cok istememe ragmen bu tarz seyleri okudukca icim soguyor resmen Allah konu sahibinin sizin ve benzer durumu yasayanlarin yardimcisi olsun insallah

Hicbir kadinada bu caresizlikleri hasatmasin insallah

Burda yazmadığım özel bir durum var inan bana evlenmeden önce bu tarz şeyleri duyunca, acayip şaşırırdım, imkansız gibi gelirdi ama başıma geldi ...
Evlilikten soğuma ama evlenirken içine tamamen sinmesi, mantıksal ve duygusal olarak kabul etmen çok önemli ...

beklentilerinizi açıkça söylediniz mi

ne bileyim benim darbe gecesi eşimin gelip bana sarılması gibi bir talebim olmadı mesela o da gelip sarılmadı

hatta bak bana hep stokçu diyordun iyi ki stok yapmışım vs diye konuştuk

yani bizim evimizde de öyle aşk sözcükleri vs havada uçmaz, kimse "ayy senin için ölüyorum" vs diye dolanmaz ortada

ama tek bir bakış, tek bir dokunuş bunu hissettirir

her şey pankart açılmış gibi ortada olmak zorunda değil ki

doğum sancısı çekerken sarılmadı demişsiniz adam ne bilsin sarılabileceğini ya daha çok canın yanarsa ya rahatsız olursan diye düşünmüş bile olabilir

madem öyle isteklerinizi güzelce dile getirip yönlendirin olmuyorsa da zorlamaya gerek yok

ailenizle ilgili söyledikleri hoş değil ama sanki "evet anneni kaybettik ama senini onsuz da bir hayatın olmak zorunda bak çocuğun da var topla kendini" cümlesinin söylemeyi bilememiş hakli gibi geldi bana

Rengim bembeyazdı ve tir tir titriyordum, o başka bir konu , sebebini anlatırsam başka konu açmam gerekecek ...
Olumlu bakan tek kişi gibisiniz teşekkürler cevap için ...
Aynen sizin dediğiniz gibi tek bir bakış dokunuş veya sadece hissetmek bile yeter , o yok ki işte ...
Hayırlısı olsun ...

sorun sizi sevmemesi degil bence karakteri böyle
anne babasının evliligide sizinki gibidir kesin
çocukken beyne işlenen aile yapısı çok önemli bence onun evlilikten anladıgı bu
Kesinlikle ...
Anne babası aynen öyle , ama kadın kendini çocuklarına adamış adeta duygusal ihtiyaçları yok , hatta yatağını kendisi ayırmış, kocası için yalvarıyor ama ben onla uyumam diyor ...

Burda yazmadığım özel bir durum var inan bana evlenmeden önce bu tarz şeyleri duyunca, acayip şaşırırdım, imkansız gibi gelirdi ama başıma geldi ...
Evlilikten soğuma ama evlenirken içine tamamen sinmesi, mantıksal ve duygusal olarak kabul etmen çok önemli ...

Ben aileden arkadas cevresinden falan pek ilgi goremeden buyudum hep ilgiye sevgiye hasret gibiydim o yüzden belki evliligi bu kadar cok istiyorum evliliktede bunu goremezsem zaten artik oleyim daha iyi dusuncesindeyim

Inşallah duzelirsiniz yok duzelecegi yoksa insallah ayrilik en hayirlisi olur sizin icin

Merak ettigim cocuktan once bu konuda benzer sıkıntılar yasaniyormuydu hic yoksa tamamiyle mi cocuktan sonra sorunlar olusmaya basladi

Rengim bembeyazdı ve tir tir titriyordum, o başka bir konu , sebebini anlatırsam başka konu açmam gerekecek ...
Olumlu bakan tek kişi gibisiniz teşekkürler cevap için ...
Aynen sizin dediğiniz gibi tek bir bakış dokunuş veya sadece hissetmek bile yeter , o yok ki işte ...
Hayırlısı olsun ...

bakın biz eşinizi de sizi de tanımıyoruz

madem bir şeylere ihtiyacınız var bunu ona hissettirin ya da açıkça söyleyin

ne bileyim madem o kadar korktunuz

açıkça gidin ben çok tedirgin oldum deyip siz sarılın

yani herkes cidden sarılmaktan vs hoşlanmaz ki

eşiniz yukarıda birisi yazmış böyle ortamda yetişmedi ise eşine kristalmiş gibi özel bir ihtimam göstermek gerektiğini düşünemeyebilir

benim eşim bazen takılır "ne yani sen benim asker arkadaşım değil misin, seninle böyle muhabbet edemeyecek miyim" vs diye

yani adamın kadınlara bakış açısı vs de önemli hayatındaki tek kadın siz ve ailesi ile mesafesini ayarlayamıyor dahi olabilir

ya da işte adam da benim gibidir ben canı acıyan birine dokunmak istemem mesela

çocuğumu bile kucağıma istersen kucağıma gelebilirsin deyip de alırım

eşinin kişiliğini sen bilirsin değişim var ise de o değişim anını kırılma anını bulup o konuda konuşmanız gerekir
bir de çift terapisi deneyebilirsiniz belki son çare olarak

Back
X