Bu şekilde ömür geçer mi sizce? Daha fazla dayanabilir miyim?

Benim anlamadığım konu şu;
Aranızda duygusal bir bağ yok yanınıza gelip hadi sevişelim diyor siz de tamam deyip sevişiyorsunuz sonra kalkıp gidiyor öyle mi?
Bu durumu nasıl kabullenebiliyorsunuz ,anlayamıyorum

Bu durumlar karşısında terketmek istediğimde, delirmiş gibi Gitme diyişine kandım sanırım bunca Zaman , bir çocuğun, değersiz ilgilenmediği oyuncağını onun gözüne soka soka başka çocuğa verdiğinde veya, oyuncağı atmak istediğinde saatlerce ağlar , o oyuncak sanki onun hayatı gibi davranır ... Ama oyuncağı aldığı an yine bir köşeye atar unutur... Aynen böyle oldu senelerdir ...
Ben aslında böyle davrandığı Zaman kendimi değerli sandım , oysa sadece erkeklerin ilkelce olgunlaşmamış, sahip olma duygusu ile ilgiliydi, sevgi değil de bir şeyin bir eşya , bir mal gibi kendisinin olması bu ilkel bir duygu ...
Not: Ait olmak güzeldir bir erkeğin eşine sahip olması da , ama biz bebeklerimize eşya gibi davranmıyoruz , sadece bir insanı sanki eşyaymış gibi sahiplenmekten sözettim.
Bilmiyorum ..
Ben de anlamıyorum...

Son düzenleme:
Sırtıma ceketimi atar çocuğumun da elinden tutar sessizce giderdim o evden......

Ait olmak güzeldir bir erkeğin eşine sahip olması da , anneler bebeklerine eşyaymış gibi davranmadan sahipleniyorlar, sadece bir insanı eşya gibi sahiplenmenin ilkelliğinden sözettim .
Düzeltmeye çalıştım olmadı, buraya tekrar yazdım .

Okurken tek düşündüğüm şey, bunca şeyi sana reva gören, işi düştüğünde bir karısı olduğunu hatırlayan adamın işini görme sen de...
Uzun süre değil tabii ki bu erkeklerin ne yapacağı belli olmaz, karım benle birlikte olmuyor diye hemen aldatmayı çare olarak görebilirler. Bir iki kabul etme, sonra da ilişki öncesi biraz kapris ve naz yapmaya başla, nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama oyuna çevir biraz..

Karmaşık görünüyorlar ama aslında çok kolay bir şifreleri var bu erkeklerin..

Duygusal tatmin de bir kadın için fazlasıyla önemli, umarım düzelir zamanla..

Cinsel hayat çok iyi arkadaşlar , ama duygusal olarak yok, adeta duygusuz biri gibi geliyor, anlamıyorum, duygularını hiç ama hiç göstermemesi gerektiğini mi öğrenmiş , o halde neden çocuk doğmadan önce Böyle değildi, veya çocuğuna karşı gayet iyi , merhametli sevgi dolu vs .Allah bozmasın .
kusura bakmada nasil cinsel hayatin iyi oluyor? iliskiye girip kendi odasina mi cekiliyor

Cinsel hayat çok iyi arkadaşlar , ama duygusal olarak yok, adeta duygusuz biri gibi geliyor, anlamıyorum, duygularını hiç ama hiç göstermemesi gerektiğini mi öğrenmiş , o halde neden çocuk doğmadan önce Böyle değildi, veya çocuğuna karşı gayet iyi , merhametli sevgi dolu vs .Allah bozmasın .
bazi erkekler nasilsa cocukta oldu bosanmaz diye dusunup asil yuzunu gösteriyor ...
seninle ayri yatan bir adamla cinsel hayatin nasil iyi olabiliyor onuda anlamis degilim. evlilik degilki sizinkisi ev arkdasi gibi birsey olmus

kocan böyle biri güzelim ruhsuz soguk bir erkek benu kabul et ve hayatta devam et çalışıyorsa şiddet yoksa evine bakıyorsa başınızda o kadarını dert etme boşver

calismiyorsaniz maasin neredeyse tamamini isteyin, hakimler bu konuda cok hassas, ev evlendikten sonra alindiysa yuzde 50 si sizin. nafakanizla gül gibi yasayin, o zaman nasıl aşık olup, pesinizde koşar bakın... inşallah sonra da baska bir yuva kurup, mutlulugu ve gerçek evliligi yakalarsiniz, hayatınıza yazık etmeyin..

Para olarak da yok ki ama, ben ondan baya fazlaca kazanıyorum hatta, evliliğimin ilk hayal kırıklığı da bu konuda oldu zaten, evlenmeden önce bikaç sene çalışmaya ara vermek istediğimi söylemiştim kabul etmişti sonra ben işten ayrılacağım diye sülalesinin yüreğine iniyordu nerdeyse!
Ben tam dilekçemi hazırladım vermek üzere iken apar topar tayin istetti hiç istemediğim bir şehirde buluştuk, evi taşıdık apar topar... Şimdi çocuk olsa ücretsiz izne ayrılırım iki sene dediğimde saçmalama sen çalış ben ayrılırım ben bakarım çocuğa diye şakalar yapıyor, meme de takar emzirirsin çocuğu diye dalga geçiyorum.

Ama cinsellik konusunda dediğin gibiyim zaten onun da pek umrunda değil bu hatta işine bile geliyor :/

Bu devirde calisma da bi dert millet bizimle neden evleniyo anlayamiyoruz

Daha sen bebeksin yaa .. 26 yaş ne demek ..
Eşin hödüğün teki.. Sen sanırım yengeç burcu falansın eşinde Aslan ?
Duadan başka yapılacak bişey kalmamış daha genceciksin bakımlısın daha ne istiyor ki ?
Okumuş bekar evinde tek mi kalmış evlenmeden ?
Bebek olmadan önce nasıldı?

İlk evlendiğim zamanlar eşimle uyunmak bana da zor gelmişti.3 4 ay uyku problemlerim oldu.Özgürlüğüme çok düşkünüm ondan galiba diye düşündüm.Ama yatağımı ayırmayı hiç düşünmedim.Sonra öyle öyle derken alıştım gitti beraber uyumaya.
Yani bunu neden anlattım.Eşiniz çok bencil bir insan.Ne kadar rahatsız olursa olsun beraber uyumaya alışması lazımdı.
İnsanoğlu isterse her şeye alışır.
Diğer konularda hadi diyelim ki mizacı böyle yapı olarak soğuk bir insan.Öyle kabul etmeniz gerek der geçeriz.
Ama bu ayrı yatma meselesi çok mühim bana göre.7 yıl olmuş bunca yıl aşılmamış bu sorun eşiniz aşmak için uğraşmamış daha doğrusu.
Bundan sonra da aşılmaz diye düşünüyorum.Yani bu demek oluyor ki hep duygusal eksiklik hissedeceksiniz.Hayatınızda bi boşluk olacak hep.
Bazılarına göre bu nedenler boşanmak için yetersiz kalır.Ama önemli olan sizsiniz kafanızın içindeki ses.
O ne diyor ? Eğer boşanmayacaksanız da bu durumu kabul edip hayatınızı devam ettirmeniz lazım.Ama bunu denemişsiniz sanırım ve bu size mutluluk getirmemiş anladığım kadarıyla.O zaman bir ömrün böyle geçmeyeceğini anlamışsınızdır.
Ha ben olsam ne mi yapardım? 7 yıl boyunca beklemezdim sanırım çocuk yapmadan bu evliliği bitirirdim seneler önce.

Kendini kötü hissetmenin sorumlusu gene sensin
Seks varken kocan yanında sonrasında yüzüne bile bakmıyor
Durum böyleyken o kocayla seks için neden yatağa giriyorsun?

sana sevgisi bitmiş demekki, sadece karısı olduğun için arada bir birlikte oluyor o kadar ben bunu anladım yazdıklarından, düzelmez bu saatten sonra, ayrılıp ayrılmamakta sana kalmış

Bu kadar mutsuzsun hala bu evliliği sürdürme niyetin neden? Adam bir sarılmayı çok görüyor sana zaten seni sevdiğinide düşünmüyorum yazdıklarından
Bide birşey sorucam darbe olsa ne olucaktı ki herkes bu kadar korkmuş

Canım eşinin dışarıdaki insanlarla iletişimi Nasıl ? Sosyal bir insan mı ? Biraz dışarıya dönük kişiliğinden bahseder misin
Annesi ile arası Nasıl mesela ?

Back
X