Bu şekilde tanışmalı mıyım

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.701
25.538
548
28
Aramızda sosyal medyadan yapılan tanışmalara karşı olanlar olduğunu biliyorum. Ben de bu tarz tanışmaları pek seven biri değilim aslında. Normal hayattan tanışıp sevgili olmak daha güvenilir ve doğal geliyor.

Ancak sorunum şu, çevremdeki arkadaş olduğum erkekleri hiç o gözle görmüyorum. Belki de karşıma çıkmadı kafama göre bir erkek bilmiyorum. Ama son zamanlarda instagramda görüp beğendiğim biri var, beğenince de ekledim arkadaş olarak zaten ortak arkadaşlar vardı gözüküyordu profil sayfasında. Bizim okuldan, bizim bölümden biri. Ancak bizim bölüm çok çok kalabalık olduğu için bizi sınıflara ayırıyorlar bu yüzden aynı sınıfta değiliz (aynı sınıfta olmadığımızı stalk yaparak öğrendim) ve zaten bölümde yoklama zorunluluğu olmadığı için ona denk gelip gerçek hayatta tanışmam çok zor. Yani tanışmak için tek şansım sosyal medya

Şimdi biz sosyal medyada arkadaşız 2 haftadır falan, hikayelerime bakıyor, fotoğraflarımı da beğeniyor. Fakat burdan ilgisi olup olmadığını anlayamam. Acaba diyorum hikaye attığında cevap yazsam muhabbet açsam hakkımda kötü düşünür mü? Hani herkese böyle mesaj atıp yürüyor mu gibisinden. Aynı memleketliymişiz bu arada. Yani memleketle ilgili bir hikaye atsa cevap yazmam tuhaf kaçmaz gibi. Ama arkadaşlarım da ısrarla diyor ki sen mesaj atma kız adım atmaz ya reddedilirsen vs vs kafam karışıyor.

Sizin bu şekilde bir geçmişiniz oldu mu, bu şekilde tanışıp da güzel giden bir ilişkiniz? Yorum yazarsanız çok sevinirim iyi günler

Aynı bolumdeymissiniz zaten ortak arkadaslarinizdan rica edip bir ortamda toplanabilirsiniz ya da bölümle ilgili bir soru falan da sorabilirsiniz sonuçta onu görmemişsiniz ama sizin cevrenizden

Aynı bolumdeymissiniz zaten ortak arkadaslarinizdan rica edip bir ortamda toplanabilirsiniz ya da bölümle ilgili bir soru falan da sorabilirsiniz sonuçta onu görmemişsiniz ama sizin cevrenizden

Ortak arkadaşlarımdan yakın olduklarıma çıtlattım olayı azıcık. Laf arasında sorar gibi yaptım. Ama yakın olmadıklarını söylediler sadece ismen biliyorlarmış

Aramızda sosyal medyadan yapılan tanışmalara karşı olanlar olduğunu biliyorum. Ben de bu tarz tanışmaları pek seven biri değilim aslında. Normal hayattan tanışıp sevgili olmak daha güvenilir ve doğal geliyor.

Ancak sorunum şu, çevremdeki arkadaş olduğum erkekleri hiç o gözle görmüyorum. Belki de karşıma çıkmadı kafama göre bir erkek bilmiyorum. Ama son zamanlarda instagramda görüp beğendiğim biri var, beğenince de ekledim arkadaş olarak zaten ortak arkadaşlar vardı gözüküyordu profil sayfasında. Bizim okuldan, bizim bölümden biri. Ancak bizim bölüm çok çok kalabalık olduğu için bizi sınıflara ayırıyorlar bu yüzden aynı sınıfta değiliz (aynı sınıfta olmadığımızı stalk yaparak öğrendim) ve zaten bölümde yoklama zorunluluğu olmadığı için ona denk gelip gerçek hayatta tanışmam çok zor. Yani tanışmak için tek şansım sosyal medya

Şimdi biz sosyal medyada arkadaşız 2 haftadır falan, hikayelerime bakıyor, fotoğraflarımı da beğeniyor. Fakat burdan ilgisi olup olmadığını anlayamam. Acaba diyorum hikaye attığında cevap yazsam muhabbet açsam hakkımda kötü düşünür mü? Hani herkese böyle mesaj atıp yürüyor mu gibisinden. Aynı memleketliymişiz bu arada. Yani memleketle ilgili bir hikaye atsa cevap yazmam tuhaf kaçmaz gibi. Ama arkadaşlarım da ısrarla diyor ki sen mesaj atma kız adım atmaz ya reddedilirsen vs vs kafam karışıyor.

Sizin bu şekilde bir geçmişiniz oldu mu, bu şekilde tanışıp da güzel giden bir ilişkiniz? Yorum yazarsanız çok sevinirim iyi günler
bu şekilde evlilikle sonuçlanmış, çok hikayeler duydum...yanlış anlayıp, anlamamak karşındaki erkeğin karekterine bağlı...
ama senin gibi ona yazan çok kız olacağını düşünüyorum, senin çok farklı bir durumla ona yaklaşmanı öneririm...erkeklerin doğasında, kendi elde etmesi vardır, hatta zor olan kızlardan daha çok etkileniler...

Şahsen ilk adımı eşime ben attım. Internetten tanıştık (bir tanışma platformda). Benim Egom reddettilmeyi kaldırabilecek durumda olduğu için insanların ne düşündüğünü pek umursamadim. Ha eşim ilk adımı atan kıza ucuz gözüyle baksaydın eğer, bugün eşim olmazdı. Eşime kalsak bugün ne evli olurduk ne birsey çünkü :D Ama bunlar gerçekten insanın yapısına ve karşınızdaki insana bağlı. Bence uygun bir fırsat bulup sohbete başlamanın zarari olmaz. Lafa "Evlenelim mi?" diye girmedikten sonra :D

Kızlar mesaj atmaz mı?

Ben eşime zamanında açılmıştım, en nihayetinde de : " evlenek mi la" demiştim 🙈🙈😂

En fazla reddedilirsin kibarca, bazen gururlu olmak değil de, yüzsüz olmak gerekiyor.

Ben de aslında kızların mesaj atmalarında bir sorun görmüyorum ama herkes atma atma diyince bi acaba dedim :D

Gerçek hayatta tanısam adım atardım %90 ihtimal ama hiç tanımadığım biri olunca ne tepki verir hiç kestiremiyorum :D

Mesaj atin ne olacak ki heralde arkadaslarin soyle dusundu galiba x karsi tarafa ilk mesajinda cikma teklifi edecek diye.

Zaten ayni okulda ayni bolumdeymissiniz dersle ilgili mesaj atabilirsiniz anlamadigim bir konu var yardımcı olabilir misiniz diye,bu arada sevgilisi var mi ilk once onu ogrenin.

bu şekilde evlilikle sonuçlanmış, çok hikayeler duydum...yanlış anlayıp, anlamamak karşındaki erkeğin karekterine bağlı...
ama senin gibi ona yazan çok kız olacağını düşünüyorum, senin çok farklı bir durumla ona yaklaşmanı öneririm...erkeklerin doğasında, kendi elde etmesi vardır, hatta zor olan kızlardan daha çok etkileniler...

Aslında yakışıklı biri olduğunu söyleyemem kendi halinde biri gibi duruyor o yüzden kaç kız yazmıştır etmiştir hiçbi fikrim yok. Arkadaş çevresi de çok sade doğal insanlar. Hem ben yakışıklı tipleri beğenmiyorum sempatik tipleri beğeniyorum :halay:

Ah ah Türkiyede yaşamanın zorlukları kızlar ilk adımı atsa kötü derler yüz vermese kezban biz de napacağımızı şaşırdık karşındaki kişiyi tam tanımadan adım atma bence

Ben de onu düşündüm sevgilisi yok gibi duruyor ama artık insanlar paylaşmıyor pek ilişki durumlarını :110: ama yakın bir kız arkadaşıyla olan fotoğrafını paylaşmış herhalde sevgilisi olsa “benle fotoğrafın yok ama yakın kız arkadaşınla fotoğraf koymuşsun” derdi. Ama bilemedim gene de

Bu arada sahiden Türkiyede kız olmak çok zor ya adın kötüye çıkıyor ya kezban diyorlar ne yapsan

Ben de aslında kızların mesaj atmalarında bir sorun görmüyorum ama herkes atma atma diyince bi acaba dedim :D

Gerçek hayatta tanısam adım atardım %90 ihtimal ama hiç tanımadığım biri olunca ne tepki verir hiç kestiremiyorum :D
Kaybedecek birşeyin yok. Reddederse bırsk kendinin ne kaybettiğini görsün. Hiç öyle okulu memleketi bahane etme, direk gir konuya bence, tabi senden hoşlandım ayağına değil de, farklı yoldan gir. Hal hatır sor, paylaştığı resimlerden yola çıkarak ilgi alanını öğren, aaa ben de çok severim deyip alıntı yap, sonra şakasına ah keşke götürenim olsa falan fistan de. Karşındaki odun değilse anlar. Yontmak sana düşer. Gepetto ol. 😂

Mesaj atin ne olacak ki heralde arkadaslarin soyle dusundu galiba x karsi tarafa ilk mesajinda cikma teklifi edecek diye.

Zaten ayni okulda ayni bolumdeymissiniz dersle ilgili mesaj atabilirsiniz anlamadigim bir konu var yardımcı olabilir misiniz diye,bu arada sevgilisi var mi ilk once onu ogrenin.

Sevgilisi olduğuna dair hiçbi paylaşımı yok gibi o yüzden bilemedim. Fotoğraf, hikayelerde ya erkek arkadaşlarıyla ya da normal kız arkadaşlarıyla fotoğrafı var.

Yazın tatile gitmiş mesela fotoğraf atmış birsürü orda da hep tek çekilmiş fotoğrafı.

Şimdiki insanlar da hiç paylaşmıyor sevgilisi olunca sosyal medyada:KK17:

çok moralin bozukmuş gibi, of layan pof layan bir yazı yada resim paylaş...belki o sana sorar, ne olduğunu...
sende ona dersinki, kahretsin herkesin işi varmış, bir kahve içecek arkadaş bulamadım:)

Ee yazabilirsin msj ne olacak ki. Hem aynı bolumdeymissiniz dersle alakalı olabilir. Öyle kızlar gördüm ki erkeklere sürekli yazan msj atan sizin yazmanız tuhaf değil bana göre.
Ne kaybedersiniz

neden msj atmayasınz ki ; bu işler belli olmaz..
yanlış anlaşlmak yada anlaşlmamak bu karsı tarafı bağlar sizi değil..
sizi yanlış anlayıp ters bişy söylerse ona göre cvp verirsinz gene anlar nıyetınızı ;)
adım atın yazın korkmayın ..
yaa bizde öyle değilmiyiz .. biri bize yazar aaa bak yuruyo deriz hemen ...
takılmayın böyle seylere , siz adım atın baktnz ters gidiyo ona göre şekil alırsınz..
en azından aklınzda kalmaz , keşke demezsinz..
sizin kaybedeceğinz bişiy yok. .

İşte aynen biz de bişey olunca hemen “aaa bana yürüyo bu da kesin herkese yürüyodur” falan diyoruz o yüzden şey ettim :D

Bir de geçen sene başımdan bir olay geçti. Bu çocuğun uzaktan bir arkadaşıyla tanışmıştım ve arkadaşça görüşüyoduk. Sonra bana karşı hisleri olduğunu anlayınca onu arkadaş olarak gördüğüm için konuşmayı kesmiştim. Ama o ısrarla benim de ondan hoşlandığımı falan düşünüyordu. Umarım bu yüzden bir sıkıntı çıkmaz

Ee yazabilirsin msj ne olacak ki. Hem aynı bolumdeymissiniz dersle alakalı olabilir. Öyle kızlar gördüm ki erkeklere sürekli yazan msj atan sizin yazmanız tuhaf değil bana göre.
Ne kaybedersiniz

Sosyal medyadan tanışmış olmak ilerde sorun yaratır mı peki, yani ne bileyim nerden tanıştınız diye sorduklarında sosyal medya cevabını vermek...

Gerçi aynı okul aynı bölümdeniz. Aynı şehirden geliyoruz. O da var.

Back
X