Bu şekildeki görümceye siz olsanız Nasıl davranırsınız

Gorusmeyin? Kendi eviniz degil anladigim kadariyla gorustugunuz yerler, ee dolayisiyla zorunlulugunuz yok

Karşılaştığımda görmezden gelirdim,mesela o telefonu istediğinde vermezdim....

Hakeden saygı gösterilir. Sen onun hizmetçisi misin de, çay bardağını sana uzatıyor?

Kapalıysan kapalı ol, bana ne senin açık giyinip de, evde erkek var diye salondan çıkmamandan! Saçma geldi bana tamamen.

Sonuç olarak bu kadar sık görüşmezdim.

Çok sık görüşmüyoruz görüştüğümüzde de böyle Tarzı saçma ki ne saçma

Hem laf atıp hem ettigin lafi yutup o işi yapan kişiler , böyle bir muamele görür tabi.
Emir vererek cay" diyorsa ve siz bundan hoslanmiyorsaniz net olarak diyeceksiniz ve o şekilde doldurmanizi istediginde doldurmayacaksiniz.
Böylece insanlar sizden elini çeker, bir süre sonra saygı duyar.

Sevgi karsiliklidir. O da size bu duyguları besliyor belli ki. Elbette mesafe koyacaksınız.
Gülüşüne kadar takildiginiza göre muhatap olmanıza gerek yok.

Çok sık görüştüğümüz söylenemez yani ona çok nadir eşim ister öyle gideriz o da gelmez bize görüştüğümde de böyle oluyor
Anladim. Valla esiniz yalniz gorussun bacilariyla. Senin zorunlulugun yok ki. Ben haddini bilmeyen gorumcemi esime postaladim. Artik eve almayacagim. Abisiyle disarida gorussunler sen de oyle yap, esine durumu anlat, ben ayni ortamda bulunmak istemiyorum de

Haklısınız diyecek bişey yok bundan sonrası için bu şekilde davranıcam inşallah

Eşim mükemmel görüyor ablalarını onlarla ilgili bişey duymaya tahammülü yok bu Yüzden kendim belirleyebilirim mesafemi zaten samimi değiliz ona rağmen böyle

Çok sık görüştüğümüz söylenemez yani ona çok nadir eşim ister öyle gideriz o da gelmez bize görüştüğümde de böyle oluyor

ee bunlara rağmen eşin ne diyor, bence bayramdan bayrama görüşmekte fayda var, tabii eşin görüşür, tek başına görüşmesi bi tehlike mi onu da sen bilirsin sanırım

ee bunlara rağmen eşin ne diyor, bence bayramdan bayrama görüşmekte fayda var, tabii eşin görüşür, tek başına görüşmesi bi tehlike mi onu da sen bilirsin sanırım
Eşim görmüyor ki benim ailemden herhangi biri ona böyle yapsa selam bile vermez

Eşim görmüyor ki benim ailemden herhangi biri ona böyle yapsa selam bile vermez

ee canım görmüyorda sen anlatmıyor musun ablan böyle böyle yaptı diye, ne bileyim karı-koca konuşur böyle şeyleri

Ay bu ne böyle insanır ömrünü kemirir fare misali
Hiiiç oralı olma sana hoşgeldin demiyorsa sende söyleme muhattap olma
Getir ver yap kaldır götür vıttırı zıttırı emir verdiğinde de kendi işini kendin gör uşağın yok de söyle bunu direkt
Gör bak bi da yapıyo mu
Bozucaksın böylelerini

En azından kv seni tutuyor sanırım. Kızım da kızım diye sırtına sarınmamış.

dediklerini yapmayın
geçen söylediğiniz gibi söyleyin
haddini bilsin!!!

Hayatta muhattap olmam. Diğer gorumcenle aran nasıl. Odami onun gibi. Eğer onun gibi değilse ona konuyu aç içini kus. Araya mesafe köy. Ne demek çayını dolduracakmissin tlf.nunu getirecekmissin.falan. kendini yiyip bitireceğim o yeşim kendini rahatsızlığını dile getir. Eminim senin hayat enerjinin somuruyordur.hic değmez bence bir daha senden bisey isterse direk cevabı yapıştır. Alsin ağzının payını sende rahatla.....

Eşim mükemmel görüyor ablalarını onlarla ilgili bişey duymaya tahammülü yok bu Yüzden kendim belirleyebilirim mesafemi zaten samimi değiliz ona rağmen böyle
Mukemmel gorebilir. Herkesin kardesi kendine mukemmel. Onlar senin kardesin degil sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…