Bu sene doğmuş olsaydın ismin ne olurdu?

İsmin
Zuhal olurdu!
Satürn gezegenin ismini taşıyorsun ve çok azimli birisin. Güç, istek ve cesaret kelimeler senin kişiliğini çok iyi bir şekilde anlatıyor. Sevmeyi öğrenmen lazım, çünkü dışa doğru bir kapalı kutu gibisin.

İsmin
Zuhal olurdu!
Satürn gezegenin ismini taşıyorsun ve çok azimli birisin. Güç, istek ve cesaret kelimtlueler senin kişiliğini çok iyi bir şekilde anlatıyor. Sevmeyi öğrenmen lazım, çünkü dışa doğru bir kapalı kutu gibisin.
anlaşıldı benim hiç havalı bir ismim olmayacak....
:KK53:

İsmin
Verda olurdu!
Çok oynak ve tatlı birisin. Taşıdığın bir gülün ismi gibi etrafına neşe saçıyorsun ve hayatta çok şanslısın.

oynak ney ya:!?

Rana olurdu!
Düzenli, işini bilen ve hayatın güzel şeylerinden hoşlanan birisin. Takı ve süslemeyi çok beğenirsin. Parkları veya müzeleri gezmekten çok hoşlanırsın.

İsmin
Lamia olurdu!
Çok parlak bir ruha sahipsin ve geleceği düşünmeye çok vakit ayırıyorsun. Kafanda kurduğun bir hayal dünyasının içerisinde yaşıyorsun ve orada çok mutlusun.

İsmin
Lamia olurdu!
Çok parlak bir ruha sahipsin ve geleceği düşünmeye çok vakit ayırıyorsun. Kafanda kurduğun bir hayal dünyasının içerisinde yaşıyorsun ve orada çok mutlusun.

Miray olurdu!
Yılın ilk aylarında doğan anlamına gelen bu güzel isim, daima önde olan, başarılı olan ve başı çeken birini anlatır. Başarı ve güç senin en büyük amacındır. Memnun olana kadar sabır ile adım adım ilerlersin. İnsanlar sana karşı çok saygılı ve bazıların gözünü bile korkutuyorsun.

İsmin
Rana olurdu!
Düzenli, işini bilen ve hayatın güzel şeylerinden hoşlanan birisin. Takı ve süslemeyi çok beğenirsin. Parkları veya müzeleri gezmekten çok hoşlanırsın.

upload_2016-8-26_14-21-30.png

X