Bu sene tatil?

21 aylik oglum var. haziran ayina kadar market harici evden cikmadim diyebilirim.ama esim calistigi icin zaten bir suru insanla temas halindeydi mecburen.haziran ayindan itibaren sabah 8bucukta oglumu parka goturmeye basladim.o saatte hic kimse olmuyor.simdi de tatile geldik.1+1 apart otel ayarladik. nevresim havlu ve terliklerimizi getirdik.kapkacaklara dezenfektan sikip yikadik.alisverisimizi yaptik.disarda yemek yemiyoruz.sabah 9da denize gidiyoruz.pek insan olmuyor o saatte.kendimizce onlem aldigimizi dusunuyorum.gelisme cagindaki cocugumu zaten 3 ay cikarmadim daha fazlasini yapmak istemedim.ruh halimiz de onemli.

tatile gideceğim diyenlerden biri benim ama başka şehirdeki anneme gitmeyeceğim

hatta aynı şehirdeki kv deye de gitmiyoruz

tatilde evdeki gibi kendi aramızda takılacağız ama birisinin evine gidersek ister istemez mesafe ortadan kalkar

şimdi de mecburen işe, çarşıya, markete gidiyoruz

Şimdi siz böyle yaşıyorsunuz ama ben herkesle ağız ağıza çalışıyorum resmen .İnsanlaeı uyarmaktan;konuşurken maskeyi açmayın demekten gına geldi . Hal böyleyken yani kapalı alan kaç kişi doluşmuş bir şekilde çalışırken tatile gidip açık havada şezlobgta yatmak bana tehlikeli gelmiyor .

2 tane bebeğim var 8 ayliklar çalıştığım yer sendikalı ve ücretsiz h bodrum tatili vardı 4 gün gitmedim gitmem kimin ne olduğu belli değil kendim para verip hele hiç gitmem kimsenin alninda yazmıyor virusku diye riske girmeye değermi iki deniz havuz içi

Damdancığım ben sığım hafiften. Tatil deyince aklıma direkt otel geliyor. Kendi aramızda dediğini bile birkaç zaman sonra idrak ettim.

Iste tum bu saydiklarinizi yapinca tatil tatil olm
Iste tum bunlari yapinca benim icin tatil degil anca yorgunluk oluyor :) tatil esittir yemek yapmamak gibi bir sey benim icin.bunun icin de ya hep disarda yenecek ya otele gidilecek. Bu sene ikisi de mumkun degil benim icin

gecen sene 9 aylik bebegimizle otel tatili yaptik.otel odasi buyuk de olsa daraldik.her ogun yemek icin ustunu giyin bebegi hazirla asansore bin yemek katinda kuyruga gir bebege yedirecek sey bul falan daha buyuk yorgunluk yasadim.o yuzden pratik seyler yaparak rahat geciriyoruz.mercimek corbasi bulgur pilavi kofte tavuk vs. tabi tercih meselesi.ama biz sanirim bi daha otel tatili zor yapariz bu rahatligi gordukten sonra.tabi iki uc cocuklular icin belki oylesi daha rahattir bilemiycem :)

söylediklerinize çok çok katılıyorum bencede gerekli özeni gösterdiğinizde tatile gidilebilir. tabiki hiç birimiz eski tatiller gibi beklentiye girmiyoruz . ama bu zorlu süreçlerde artık piskolojimizde bir değişikliğe ihtiyac duyuyor . ayrıca önümüzde belkide çok uzun ve daha sıkıntılı zamanlar da olabilir. seneye ne yaşarız bilmiyoruzki..

İnsanlarımız kurallara uymuyor ki

Ben tatilden bugün geldim. Ultra lüks herkesin adını bildiği bir otele gittik. İnanın restoranda yemek alırken insanlar dibime dibime girdi. Otel tüm önlemleri almıştı sürekli masa, şezlong dezenfekte ediyor ama müşteriler kafasız olunca adamlar ne yapsın... TV gazete bas bas bağırıyor sosyal mesafe diye, otel 2m aralıkla çizgi de çekmiş bursa bekleyin diye ama bir kadın kendi yetmiyormuş gibi çocuğunu da dibime getirip soktu ben de uyardım. Kendini riske atıyorsun peki de çocuğuna yazık be kadın. Bu insanlar Marsta mı yaşıyor kardeşim virüs önlemlerine habersiz?? Çok mu zor geride durmak? Para verdiler diye insanlar bilinçli olacak sanmayın para = kafa doğru değil

Son düzenleme:
Bu sene tatile gitmeyeceğiz bizde ama çocukları denize götüreceğim hafta içi Silivri taraflarına. Sitenin havuzu açılmıyor bu sene,iyi oldu açıkçasi havuza gitmek istemezdim. Kızim büyüdü artık ama oğlum konusunda problem yaşıyorum 23 aylık henüz,herşeye dokunuyor hala.
Ben kimseye kızmıyorum artık,serbest herşey ,yasaklar kalktı,insanlarda gidiyorlar tatile,tercih meselesi. Yasak yokken,oteller,ulaşım herşey açılmışken gidenlere kızmak saçma geliyor bana açıkçası. Maske takmak zorundayız, maskesiz gezmek yasak,maskesiz gezene kızarım ama kalkıpta serbestken tatile gidene de kızamam. Bunun sorumlusu onlar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…