- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
21 aylik oglum var. haziran ayina kadar market harici evden cikmadim diyebilirim.ama esim calistigi icin zaten bir suru insanla temas halindeydi mecburen.haziran ayindan itibaren sabah 8bucukta oglumu parka goturmeye basladim.o saatte hic kimse olmuyor.simdi de tatile geldik.1+1 apart otel ayarladik. nevresim havlu ve terliklerimizi getirdik.kapkacaklara dezenfektan sikip yikadik.alisverisimizi yaptik.disarda yemek yemiyoruz.sabah 9da denize gidiyoruz.pek insan olmuyor o saatte.kendimizce onlem aldigimizi dusunuyorum.gelisme cagindaki cocugumu zaten 3 ay cikarmadim daha fazlasini yapmak istemedim.ruh halimiz de onemli.Hala pandeminin basindaki sikilikta kendi kisisel onlemlerimi almaya devam ediyorum. Kendimden ziyade 18 aylik oglum icin endiseleniyorum. Vaka sayilari bu kadar yuksekken disari cikmam gereken zaruri durumlarda bile kaygilanirken cevremdeki herkesin normal hayata devam etmesi, bol bol tatil paylasimlari yapmasi bir tek bana mi tuhaf geliyor merak ediyorum. Paylasilan vaka sayilarinin gercegi yansitmadigindan eminim cunku bir suru kisi aslinda tani almadan hastaligi geciriyor. Temasli insanlarla nerde karsilasabilecegimiz belli degilken milletin artik maske bile kullanmayisi, sosyal mesafenin hak getirmesi, bol deniz, kum,plaj, cafeler paylasimlarina akil erdiremiyorum. Esim bile yavastan biz de mi bi yerlere kacsak demeye basladi ama ben en basitinden yolda mola yerinde umumi wc kullanmak zorunda kaldigimi dusununce sanki nefes alamiyorum. Dahasi her firsatta her yere dokunup buldugu her ssyi agzina goturen oglumun hijyenini saglamaya calismak var. Ben mi abartiyorum, yoksa ozellikle sonbahar gelince hep beraber ayvayi yiyecek miyiz? Ozellikle tatile giden, gitmeyi dusunen, kucuk cocuklu arkadaslardan fikir almak istiyorum. Ne dusunduklerini merak ediyorum. Zira cevremde herkes abarttigimi, hastalik hastasi oldugumu dusunmeye basladi