Bu ses bana kafayı yedirtecek.

yarissarisever

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
95
93
3
26
Herkese merhaba,

Ekim ayında sağ kulağım da birden uğultu başladı. Nöroloji, 5 kere kbb gitmeme rağmen, beyin mr,tomografi,baş boyun doppler,işitme testleri hepsi normal.
Son gittim prof dr östaki bozuklugu dedi.meniere den süphelendi ama bende baş dönmesi vs yok ama meniere bazen sadece uğultuyla kendini gösterebilşyormus suanda ilac kullanıyorum ama etki falan yok. Ve ben Deliricem kulagımda 7/24 rüzgar-motor sesi karışık ses var.

Sırf bu yuzden antidepresana basladım. Gürültülü ortamlarda duymuyorum ama gece başımı yastıga koydugumda o ses beni delirtiyo.
Kan değerlerime baktırdım, Herşey normal.
Varmı etrafında böyle birşey yasayan biri?
Gerçekten delirmek üzereyim.

Evet , çok insan bu sıkıntıyı yaşıyor. Bazıları fizyoterapistlerin uyguladığı tedavilerle iyileşiyor izlediklerime göre. Hatta birini önereyim; Eren Mehmet Bozoğlu. Ben bu adamı terapi niyetine izliyorum, umarım size de faydası olur

Aaa bende vardı ben kuantum enerji ile kurtuldum. Bir de çok kabalık uğutluğu bir yerde aşırı hareketli çalışıyordum çalıştığım yeri değiştirip sakin bir yere geçtim.

Bir de sizde merdiven falan çıkınca uğurlu harici çınlama oluyor mu? Bende o da vardı

Hayır olmuyor ama uğultum stresliyken yorgunken artıyor
Kuantum enerji araştırayım bş

Bende de var, neler yaptınız acaba? Ben enerji falan anlamıyorum. Azıcık açsanız, anlatsanız mevzuyu sevabına.

Teyzemin eşi tv nin sesini açıp uyuyor. Müthiş bir uğultu hissediyor cünkü. Allah yardımcınız olsun

Bende de var dediğiniz gibi birkaç dra gittim birşey çıkmadı çözüm de yok ama başımı cevirince daha artıyor ugultu

Aaa bu ben ama dr unda dediği gibi bunun tedavisi ve yapilacak birşey yok çünku neden olduğunu bulamiyorlar benim bi hastaliktan sonra kulağımda kaldı bu sesli ortamda duymuyorum tabiki sessiz ortamda sessizlik sesi gibi sürekli bir ses var sesi geçtim şimdi bide kafamda zonklama başladı 2si bir arada beni delirtiyor artık bakalım nolucak sonunda kafama sıkıcam drlara kalsa hiç birşey yok

Bende de var, neler yaptınız acaba? Ben enerji falan anlamıyorum. Azıcık açsanız, anlatsanız mevzuyu sevabına.
İşin açığı 8 seans enerji terapisi aldım. Çakraları dengeleme, atalardan kalan yüklerden arınama, parazit ruhlardan arınma ( ki çözümü seanstaydı), ruh parçacıklarını toparlama, doğum öncesi, sırası be çocukluk travmalarını iyileştirme. Aklımda kalanlar bunlar. Uğultular parazit ruhlardan arınma seansından sonra kalmadı bir daha da olmadı. Seansıma giren hoca Korunma yöntemlerini de detaylıca anlattı şükürler olsun bir daha olmadı. Ben seanslar 2019 da almıştım

Bir tanidikta boyle bir sey vardi. Demir tedavisi gormustu , iui geldigini aoylemisti. Gerisi bilmiyorum. Denk gelirse sorarım.
Gevmis olsun zor

Benim hayatım doğum öncesi, sonrası bolca travma dolu. Kulağımın bu hale gelmesine şaşmamalı demek. Sağ olun cevabınız için.

AnkaEnerjisi senin alanın gibi, gel de biraz yardım et bizlere ne olur.

Bir senedir bende de var. Motor sesi gibi, kafamda titriyor resmen. Kaç tane kbb doktoruna gittim, bir şey yok deyip gönderiyorlar kulağa bakıp bakıp.

Bir senedir bende de var. Motor sesi gibi, kafamda titriyor resmen. Kaç tane kbb doktoruna gittim, bir şey yok deyip gönderiyorlar kulağa bakıp bakıp.
Kbb noroloji ve beyin cerrahinada gittim mr da cekildi ama cıks yani kendi kendime birşeyler yapmaya çalışiyorum

Tek mi çift mi Bibi?
Bende zaman zaman azalıyor, sonra bir artıyor.
Benim kulağımda sol kulak hep bi ses var ama çok yüksek değil uzandığımda sessiz ortamda farkediyorum ama şimdi bu kafa zonklqmasiyla birlesti onu hep hissediyorum hani nefesini tuutuğundaki kafanda baskı zonklama olur ya kalp atış ritmi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…