- Konu Sahibi yarissarisever
-
Çok zor Bibi ya, yaşamayan bilmez.Benim kulağımda sol kulak hep bi ses var ama çok yüksek değil uzandığımda sessiz ortamda farkediyorum ama şimdi bu kafa zonklqmasiyla birlesti onu hep hissediyorum hani nefesini tuutuğundaki kafanda baskı zonklama olur ya kalp atış ritmi o
Şu zonklamayı halletsem sesi yemişim ya derin derin nefes aldiğimda zonklama duruyor nefes mi alamiyorum bunuda anlamadim kiÇok zor Bibi ya, yaşamayan bilmez.
Bir senedir o kadar zorlandım ki. Var ya bu hastalıkla yaşayabilen biri her şeyi başarabilir. Çok büyük bir dert bence.
Bende de titreşimli gibi işte, araba motoru gibi. Titreşim olmasa yine iyi. :)Şu zonklamayı halletsem sesi yemişim ya derin derin nefes aldiğimda zonklama duruyor nefes mi alamiyorum bunuda anlamadim ki
Bende de titreşimli gibi işte, araba motoru gibi. Titreşim olmasa yine iyi. :)
İlk başladığında 2 ay uyku ilacı ile uyudum Bibi. Öyle zordu.
Ya sülük emecek bir beyin bulamazsaSülük yaptırın :)
Eyüp sabrı derler ya, bende o varmış. Ben bu kadar bile olduğuma şaşırdım. Normalde çok dayanıklı biri değilim.Benimkide öyle. Gercekten Allah hepimize sabır ve şifa versin. Çok zor bişi bu
Annem yaşadı kulağına iğne tedavisi yapıldı geçtiHerkese merhaba,
Ekim ayında sağ kulağım da birden uğultu başladı. Nöroloji, 5 kere kbb gitmeme rağmen, beyin mr,tomografi,baş boyun doppler,işitme testleri hepsi normal.
Son gittim prof dr östaki bozuklugu dedi.meniere den süphelendi ama bende baş dönmesi vs yok ama meniere bazen sadece uğultuyla kendini gösterebilşyormus suanda ilac kullanıyorum ama etki falan yok. Ve ben Deliricem kulagımda 7/24 rüzgar-motor sesi karışık ses var.
Sırf bu yuzden antidepresana basladım. Gürültülü ortamlarda duymuyorum ama gece başımı yastıga koydugumda o ses beni delirtiyo.
Kan değerlerime baktırdım, Herşey normal.
Varmı etrafında böyle birşey yasayan biri?
Gerçekten delirmek üzereyim.
Her yazılana gidip bakıyorum valla nedir diye öyle zordayım pffHerkes bilmez, çoğu doktor da bu ihtimal üzerinde durmaz. Ama vestibüler migren diye bir gerçek var. Kulak çınlaması da yapar. Onun tedavisini olmanız lazım.
Nabız gibi atar yazıyor benimkine çok benziyorHerkes bilmez, çoğu doktor da bu ihtimal üzerinde durmaz. Ama vestibüler migren diye bir gerçek var. Kulak çınlaması da yapar. Onun tedavisini olmanız lazım.
EstafirullahYa sülük emecek bir beyin bulamazsabuna daha çok incinirm
Maalesef bir dönem yaşadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hiçbiri ama hiçbiri bunu bana demedi. Bir sürü prof gezdim. En sonunda şişlide bir doktorun vestibüler migrenden bahsettiğini uzmanlık alanı olduğunu duydum. Ben bebek doğdu gidemedim ama söylediği beslenmeye uyunca benim geçti.Nabız gibi atar yazıyor benimkine çok benziyor
Baktım şimdi tedavisindeki bir çok şey hayatımın rutini saglıklı beslenme uyku düzeni egzersiz hatta fizyoterapi bile aldim geçen ay bi kahve çay içiyorum neyse genede bunu bi araştırıcam çünkü artık dayanamiyorum bazı günlerMaalesef bir dönem yaşadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hiçbiri ama hiçbiri bunu bana demedi. Bir sürü prof gezdim. En sonunda şişlide bir doktorun vestibüler migrenden bahsettiğini uzmanlık alanı olduğunu duydum. Ben bebek doğdu gidemedim ama söylediği beslenmeye uyunca benim geçti.
Allah kimseye vermesin çok geçmiş olsun. Araştırın gidin baktırın derim.
Benim hayatım doğum öncesi, sonrası bolca travma dolu. Kulağımın bu hale gelmesine şaşmamalı demek. Sağ olun cevabınız için.
AnkaEnerjisi senin alanın gibi, gel de biraz yardım et bizlere ne
Benim hayatım doğum öncesi, sonrası bolca travma dolu. Kulağımın bu hale gelmesine şaşmamalı demek. Sağ olun cevabınız için.
AnkaEnerjisi senin alanın gibi, gel de biraz yardım et bizlere ne olur.
Bende de aynı rahatsizlik var, bu kişiyi ben de takip ediyorum, tedavi icin aldığı meblaglarin cok yuksek olmasi bir yana, yaptigi islemden bir süre sonra soz konusu rahatsizlik tekrar nuksediyormuş.Evet , çok insan bu sıkıntıyı yaşıyor. Bazıları fizyoterapistlerin uyguladığı tedavilerle iyileşiyor izlediklerime göre. Hatta birini önereyim; Eren Mehmet Bozoğlu. Ben bu adamı terapi niyetine izliyorum, umarım size de faydası olur
Bende 3 yildir bu kulakta ses problemivar. Kalp atisimi, nabiz sesimi duyuyorum, taşikardi oldugum zamanlarda seste ayni senkronizasyonda değişiyor. Disaridan birisi kulagimi kulagiyla dinlediginde bubsesi duyabiliyor.Herkese merhaba,
Ekim ayında sağ kulağım da birden uğultu başladı. Nöroloji, 5 kere kbb gitmeme rağmen, beyin mr,tomografi,baş boyun doppler,işitme testleri hepsi normal.
Son gittim prof dr östaki bozuklugu dedi.meniere den süphelendi ama bende baş dönmesi vs yok ama meniere bazen sadece uğultuyla kendini gösterebilşyormus suanda ilac kullanıyorum ama etki falan yok. Ve ben Deliricem kulagımda 7/24 rüzgar-motor sesi karışık ses var.
Sırf bu yuzden antidepresana basladım. Gürültülü ortamlarda duymuyorum ama gece başımı yastıga koydugumda o ses beni delirtiyo.
Kan değerlerime baktırdım, Herşey normal.
Varmı etrafında böyle birşey yasayan biri?
Gerçekten delirmek üzereyim.
Merhaba siz nasıl belirtiler yaşıyordunuzMaalesef bir dönem yaşadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hiçbiri ama hiçbiri bunu bana demedi. Bir sürü prof gezdim. En sonunda şişlide bir doktorun vestibüler migrenden bahsettiğini uzmanlık alanı olduğunu duydum. Ben bebek doğdu gidemedim ama söylediği beslenmeye uyunca benim geçti.
Allah kimseye vermesin çok geçmiş olsun. Araştırın gidin baktırın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?