Bu ses bana kafayı yedirtecek.

Çok zor Bibi ya, yaşamayan bilmez.
Bir senedir o kadar zorlandım ki. Var ya bu hastalıkla yaşayabilen biri her şeyi başarabilir. Çok büyük bir dert bence.

Çok zor Bibi ya, yaşamayan bilmez.
Bir senedir o kadar zorlandım ki. Var ya bu hastalıkla yaşayabilen biri her şeyi başarabilir. Çok büyük bir dert bence.
Şu zonklamayı halletsem sesi yemişim ya derin derin nefes aldiğimda zonklama duruyor nefes mi alamiyorum bunuda anlamadim ki

Annem yaşadı kulağına iğne tedavisi yapıldı geçti

Herkes bilmez, çoğu doktor da bu ihtimal üzerinde durmaz. Ama vestibüler migren diye bir gerçek var. Kulak çınlaması da yapar. Onun tedavisini olmanız lazım.

Herkes bilmez, çoğu doktor da bu ihtimal üzerinde durmaz. Ama vestibüler migren diye bir gerçek var. Kulak çınlaması da yapar. Onun tedavisini olmanız lazım.
Nabız gibi atar yazıyor benimkine çok benziyor

Eklentiler

• Screenshot_20250504_214014_Samsung Internet.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 33
Nabız gibi atar yazıyor benimkine çok benziyor
Maalesef bir dönem yaşadım. Gitmediğim doktor kalmadı. Hiçbiri ama hiçbiri bunu bana demedi. Bir sürü prof gezdim. En sonunda şişlide bir doktorun vestibüler migrenden bahsettiğini uzmanlık alanı olduğunu duydum. Ben bebek doğdu gidemedim ama söylediği beslenmeye uyunca benim geçti.
Allah kimseye vermesin çok geçmiş olsun. Araştırın gidin baktırın derim.

Benimde sağ kulağımda var uğultu sola cevirirsem duyuyorum
KBB ve nörolojiye gittim mr tomografi çekildi uğultu yapacak bir şey çıkmadı benim boynumdaki damara basınç yani iki pargimla hafif bastırınca geçiyor yani ses kesiliyor
Gece zor oluyor Dr bide kalp damar hastalıkları gidin dedi ama gitmedim

Baktım şimdi tedavisindeki bir çok şey hayatımın rutini saglıklı beslenme uyku düzeni egzersiz hatta fizyoterapi bile aldim geçen ay bi kahve çay içiyorum neyse genede bunu bi araştırıcam çünkü artık dayanamiyorum bazı günler

Benim hayatım doğum öncesi, sonrası bolca travma dolu. Kulağımın bu hale gelmesine şaşmamalı demek. Sağ olun cevabınız için.

AnkaEnerjisi senin alanın gibi, gel de biraz yardım et bizlere ne

Canım nezaketin için teşekkürler. Tıbbi konularda yorum yapmak haddim değil. Son zamanlarda o kadar çok kişide var ki bu durum. Konu sahibi tanılı olduğu için ona yorum yapamam. Ancak muayene sonucunda hiçbir problem yok ise, dünyamız şu an boyut değiştiriyor bu aşamada titreşimlerimiz de değiştiği için ve bedenimiz de bu boyuta rezone olmaya çalıştığından dolayı kulaklarda çınlama olabiliyor.

Yukarıda bir arkadaş ruh parçaları vs den bahsetmiş . Ruh bütündür ve yaratıldığımız yerdedir. Kimseye rujumuzun parçasını verdiğimiz falan yok lütfen böyle kişilerden uzak durun .

Ben bu tarz konularda Çin tıbbını beğeniyorum. Eğer duymak istemediğimiz şeyleri duyduysak bunun da EFT ile çözülmesi mümkün ve son olarak. YouTube de bir kanal var Dr. Eric Berg-Türkçe kanalı adı. Kulak çınlamasını 30 saniyede durudurun isimli bir videosu var. Ondan faydalanan çok oldu onu biliyorum. Benim söyleyeceklerim bu kadar

Bende de aynı rahatsizlik var, bu kişiyi ben de takip ediyorum, tedavi icin aldığı meblaglarin cok yuksek olmasi bir yana, yaptigi islemden bir süre sonra soz konusu rahatsizlik tekrar nuksediyormuş.
Bunlari kendi postlari altindaki yorumlarda okudum.

Bende 3 yildir bu kulakta ses problemivar. Kalp atisimi, nabiz sesimi duyuyorum, taşikardi oldugum zamanlarda seste ayni senkronizasyonda değişiyor. Disaridan birisi kulagimi kulagiyla dinlediginde bubsesi duyabiliyor.
Kbb ve nöroloji herşey temiz bir problem yok diyor.
Forumda, sosyal medyada bu rahatsizligi yaşayan bir cok insana yazdim.
Hatta enson forumdaki bir konuda bir uyeye yazdim, norolojinin antidepresan yazdığını ve bir miktar azalma oldugunu soyledi.

Kendiliginden iyilesenler var,
yillardir doktor doktor gezip, artık care aramayi birakanlar var.

Kulakta çınlama olayinin duyulmak istenmeyen bir olayin veya sozlerin sonucunda oluşmuş bir travma oldugunu soyleyenler var. (Forumdaki konulardan birinde de bu yazılmıştı)

Şimdiye kadar şu tedaviyle bitti diyeni okudugumu hatirlamiyorum ama bir gün gececegine dair umudumu kaybetmedim.

Merhaba siz nasıl belirtiler yaşıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…