Bu ses bana kafayı yedirtecek.

Merhaba siz nasıl belirtiler yaşıyordunuz
Baş dönmesi, dengesizlik, sanki dönüyormuşum gibi, mide bulantısı, bir de gece çok olurdu başımı döndüremezdm yoksa aşırı dönerdi. Kulağımda ses doygunluk

Benim bazı haplardan oluyor, hatta şimdi bile var. Gündüz duymuyorum, gece sessizlik olunca sol kulağımda tuhaf devamlı bir alet çalışıyormuş gibi ses duyuyorum. Ama ben şuan çok fazla çeşit ilaç kullanıyorum. Bırakınca, ses de gidecektir.

Benzer birseyi yasadim aniden baslayan bir ruzgar sesi oluştu kulağımda, 3-4 gun sonra kbb doktoruna göründüm, kulak temizligi yapti ve kulagimdan bezelye büyüklüğünde bi parca cikardi ve ses hemen kesildi.

Basliktaki tum arkadaslar icin yaziyorum, kulak temizligi yaptirdiniz mi?

O kadar kbb gittim kulagın temiz dendi ama bilemedim şimdi hiç bu rahatsızlıgımdan bahsetmeyip kulak temizligi için gitsem yardımcı olurlar mı ?

Manuel terapi yapan gercek bir kayroprakti doktoruna gitmenizi tavsiye ederim benim ki o sekilde aninda gecmisti

O kadar kbb gittim kulagın temiz dendi ama bilemedim şimdi hiç bu rahatsızlıgımdan bahsetmeyip kulak temizligi için gitsem yardımcı olurlar mı ?
Bilemiyorum ki ben tamda basliktakilerin bahsettiği sikayetle gittim ilk is kulaklarimi kontrol etti ve ardindan temizlik yapti, devlet hastanesinde gitmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…