Canım hikayeni okudum; yüreğindeki acı tarif edilemez olmalı. Ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Hani derler ya; "ölüsü olan bir gün ağlar, delisi olan hergün ağlar" diye. O hesap işte. Affına sığınarak birşey söylemek istiyorum: Canım senin halet-i ruhiyeni pek iyi görmüyorum. Herşeyi kabullenmiş gibi duruyorsun ama sanırım depresyon kapıda. Candan seven birinin ihaneti kaldıramaması çok doğal. Bundan korkma, en iyi şekilde atlatacaksın. Yalnız sana tavsiyem içine atma. Bağır çağır, kır dök ama içini boşalt.
Sevgimizin başlangıç dönemlerindeki dinlediğim bi şarkı geldi kulağıma,içim öyle sızladı kalbim öyle yandı ki.. Hemen kapattım,
şarkılar insanı kendi eliyle yanlışa götürüyor... çok basit gibi gelebilir ama bence çok büyük etkisi var şarkıların özellikle unutulması gereken şeyleri unutturmamakta...ah bu şarkıların gözü kör olsun şarkısı boşuna yazılmamış aslında... benim saçma sapan ilişkimin başlangıcında popüler olan iyi-kötü kaliteli-kalitesiz her şarkı bana onu hatırlatıyor... ama yanılsamadan başka bir şey değiller... neyseki şarkı bitince o hisler de gelip geçiyor...
benim için içi yanmayana neden yas tutacağım ki?
o özel duyguların gereçten senin için özel olduğunu hissettirene kalsın... böyle beş paralık erkekler için içimiz yanarsa asıl karakterli erkeklere hakszılık etmiş oluruz... sayılar az da olsa doğru dürüst erkekler hala var... karşına hemen çıkmaması onunla karşılacağın anları daha özel yapar...hem ayrıldığın erkekleri tanımış oldun... böylelikle çok daha sağlam adımlar atmış oluyorsun...sana farkında olmadan iyilik yapmış... böyle bir sümsükle daha fazla zaman kaybetmene gerek kalmadığını kanıtlamış...
Aslında farklı kişiler eliyle ilişkilerin gidişatı bile tekerrür ediyor, tıpkı 'tarih' gibi.
bir nevi tarih tekrarlarıyla seni daha da güçlendirmiş ve ayağını yere basılı kalmasını sağlamış... ama şunu da unutma.. hayatta karşına hep bu tarz erkek çıkmayacak...birbiriniz için yaratıldığınız kişiyle karşılaştığında bu sefer tarih güzellikleriyle tekerrür edecek...
insan çok kişi bulur-daha güzelini-daha yakışıklısını.. ama kendisini gerçekten anlayanını çok zor.
bu söz çok hoşuma gitti... işin sırrı da bu... seni asıl anlayacak olan ve de senin yürekten anlayacağın/anlamak isteyeceğin adam kesinlikle bu adam olamaz... dünyaya bir defa gelmişken tereddüte şüpheye yer bırakacak herkes ilk baştan silinmeli...hele de bu devirde...
Bu adam ileride seni çok arar...
kadının eksik akıllısı Erkeğin serserisi eksik olmaz. Boşverrrrr gitsinnn
ayrıldığından haberi yok sanırım. hattını değiştir, ararsa sana ulaşamasın. sana böyle belirsizlikler yaşatan insana ayrıldık demene bile gerek yok.
Dengesizliklerden bıktım. Bu insanların sorunu ne? 'Sevgin bittiğinde,devam ettiremeyeceğini düşündüğünde çekinme,üzülürüm diye tereddüt etme, yeter kki net ol.' denildiği halde neden devam ederler ikiyüzlü olarak?
Başka kızlara ihtiyaç duyarken neden son vermezler bir öncekine. Böyle birine nasıl hakkım helal olsun,nasıl ah etmem ki..Umarım aramaz, 4 gündür aramıyor zaten. Ararsa bu kararımdan haberi olmadığı iiçin arayacaktır, ama numarasını dahi görmek istemiyorum. :S
Elinin altında çantada keklik kal istiyor o kadar basit.
Allah hayırlılarını çıkarsın karşına arkadaşım
Acı ama gerçek malesef. Nasıl olsa 'Rohy' seviyor onu, bekler. Ne dese dinleyecek,ne yapsa sevecek,ne zaman arasa açacak.. Kesin bitti zaten
Senin bir hayatın var.Rumuzla hitap etmeyi sevmiyorum insanlara Rohy diyeceğim geliyor diyemiyorum.Aslına bakarsan bu siteye dışarıdan bakıp uzak kalmak daha iyiydi sanırım.Neyse ki kendi sorunlarımı içimde yaşayıp patlayana kadar yine kendi içime kusuyorum.Uzun lafın kısası ne dersem diyeyim ne yaparsam yapayım ne ben ne de bir başkası senin için gerçek hayattaki bir dost kadar etkili olamaz.kendine gerçek insanlar bul gerçek duygular yaşa ve gerçek sorunların olsun.Bunların hepsini aşarsın.Bu devede kulak inan bana.Üzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?