Bu Sevda da Sona Erdi

Canım hikayeni okudum; yüreğindeki acı tarif edilemez olmalı. Ayrılmakla en iyisini yapmışsın. Hani derler ya; "ölüsü olan bir gün ağlar, delisi olan hergün ağlar" diye. O hesap işte. Affına sığınarak birşey söylemek istiyorum: Canım senin halet-i ruhiyeni pek iyi görmüyorum. Herşeyi kabullenmiş gibi duruyorsun ama sanırım depresyon kapıda. Candan seven birinin ihaneti kaldıramaması çok doğal. Bundan korkma, en iyi şekilde atlatacaksın. Yalnız sana tavsiyem içine atma. Bağır çağır, kır dök ama içini boşalt.

Tavsiyeniz için çok teşekkürler. Tabii ki canım yanıyor ama zaten 1.5 ay beni az aramaya başlayarak birşeylere alıştırdı sanki. Bir anda olsaydı yerimde duramazdım. Ama sanki bekliyordum böyle br sonu. Gidişat olumlu değildi. Depresyona hiç girmedim bu yaşıma dek, yaralarımı kah çok samimi arkadaşıma içimi dökerek kah ilgimi başka şeylere yönlendirerek sardım.

Bir de vicdani olarak rahatsız olacağım birşey olmadığından ve onun 'ilişkimiz için fedakarlıklar yapmadın' demesi için sebep bırakmadığımdan içim rahat. Sessizliğim fırtına öncesi sessizlik değil buna eminim.

İnsan önce kendinin dermanı olabilmeli. Birisi derdini anlatsa yarasını sarabiliriz, çaba sarfederiz kendimizi bırakmayız değil mi.Kendimden de bunu esirgememeliyim diye düşünerek makul hareket etmeye çalışıyorum. Kendimize saygı duymak-hakkımızı vermek lazım
.

Son düzenleme:

Vakit ayırıp uzunca cevap yazmışsınız,çok sağolun. İnsan her ilişki sonunda, yaş arttıkça pay çıkarmalı kendine. En azından bu kar kalmalı elimize. Yoksa yaş ilerlese de döner dolaşır aynı hataları yaparız.
Şunu da ekleyeyim: genelde bu konularda hatayı ısrarla sürdürenler,görmezden gelenler,üzerinde düşünmeyenler normal hayatında sorunu olan, sığınacak yer olarak sevgilide arayan kişiler. Hamd olsun ki özel hayatımda ben zaten mutluyum, beni destekleyen seven bir ailem var. Kendimle barışığım bu hususta. Ama aksi olsaydı boşluğa düşmenin verdiği ağırlıkla her şeye boyun eğer,kendimi daha güçsüz hissettiğim için yaptıklarına rağmen vazgeçemezdim. Bu da ayrı bir problem.

üzüldüm diyemeyeceğim malesef çünkü sevindim senin adına bahsettiğin gibi bi kişiliğe sahip insandan insana hayır gelmez dua et ki kısa zamanda görmüşsün gerçekleri yıllarca birlikte olup ta tanıyamanlr var sevgililerini umarım seni gerçekten hakeden ve ayaklarını yerden kesen biri bir an önce karşına çıkar ve şu günlerini gülerek anımsarsın canım sevgiyle..

kadının eksik akıllısı Erkeğin serserisi eksik olmaz. Boşverrrrr gitsinnn

Dengesizliklerden bıktım. Bu insanların sorunu ne? 'Sevgin bittiğinde,devam ettiremeyeceğini düşündüğünde çekinme,üzülürüm diye tereddüt etme, yeter kki net ol.' denildiği halde neden devam ederler ikiyüzlü olarak?

Başka kızlara ihtiyaç duyarken neden son vermezler bir öncekine. Böyle birine nasıl hakkım helal olsun,nasıl ah etmem ki..Umarım aramaz, 4 gündür aramıyor zaten. Ararsa bu kararımdan haberi olmadığı iiçin arayacaktır, ama numarasını dahi görmek istemiyorum. :S

ayrıldığından haberi yok sanırım. hattını değiştir, ararsa sana ulaşamasın. sana böyle belirsizlikler yaşatan insana ayrıldık demene bile gerek yok.

ayrıldığından haberi yok sanırım. hattını değiştir, ararsa sana ulaşamasın. sana böyle belirsizlikler yaşatan insana ayrıldık demene bile gerek yok.

Yıllardır kullandığım hattım bu. Değiştirmem imkansız. Arayacağını sanmıyorum zaten, böyle davrandığına göre o da artık belli ki vazgeçmiş bu sevdadan,4gündür de aramıyor.

Elinin altında çantada keklik kal istiyor o kadar basit.

Allah hayırlılarını çıkarsın karşına arkadaşım

Amin.. Çok önemli bir karar hayatımızdaki. Ne işe, ne okula ne de bir arkadaş seçimine benziyor. Bir ömürlük bir karar.
Allah hayırsızlara nasip etmesin, varsa sadakatsizlik ,maskelerini düşürsün inş.

geçmiş olsun hayırlısı ... benimde bitti ilişkim saçma sapan sebep bile yok ortada.önce kızdım ona şimdi koydu ayrılık güzel günler aklımda...

Acı ama gerçek malesef. Nasıl olsa 'Rohy' seviyor onu, bekler. Ne dese dinleyecek,ne yapsa sevecek,ne zaman arasa açacak.. Kesin bitti zaten

Senin bir hayatın var.Rumuzla hitap etmeyi sevmiyorum insanlara Rohy diyeceğim geliyor diyemiyorum.Aslına bakarsan bu siteye dışarıdan bakıp uzak kalmak daha iyiydi sanırım.Neyse ki kendi sorunlarımı içimde yaşayıp patlayana kadar yine kendi içime kusuyorum.Uzun lafın kısası ne dersem diyeyim ne yaparsam yapayım ne ben ne de bir başkası senin için gerçek hayattaki bir dost kadar etkili olamaz.kendine gerçek insanlar bul gerçek duygular yaşa ve gerçek sorunların olsun.Bunların hepsini aşarsın.Bu devede kulak inan bana.Üzme kendini.

Allah a şükür ki her derdimi paylaşabileceğim, bana destek olacak, olgun tavrıyla doğruya yönlendirebilecek arkadaşlarım var. Hayatımdaki bazı zorlu aşamaları onlarla konuşarak onlara açılarak atlattım.Çünkü sıkıntının içindeyken durumu doğru değerlendiremiyorsunuz. Bu devrede arkadaş faktörü çok mühim oluyor.

Daha önce benzer enkazları atlattım hayatımda,bunu da atlatacağım eminim. Hatayı yapan düşünsün,benim artık düşünecek hiçbirşeyim yok zaten. Kendimle gurur duyuyorum,hala samimiyetle ,içten, vicdanı rahat bir şekilde sevebilen bir kalbim olduğu için. Ve layık olduğum değeri başkaları vermese de ben kendime vereceğim,doğrusu da bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…