Bu sıkıntılı dönemde eşim işten çıkarıldı ☹️

Canim biz de pandemiden en cok etkilenen bi sektordeyiz 1.5 yilda 10 ay is yerimiz kapali kaldi o kadar iyi anliyorum ki esnaf olunca borc miktari da fazla oluyo iyi kotu idare ettik ama hic suphen olmasin daha iyisi daha guzeli olur insaAllah

Canim biz de pandemiden en cok etkilenen bi sektordeyiz 1.5 yilda 10 ay is yerimiz kapali kaldi o kadar iyi anliyorum ki esnaf olunca borc miktari da fazla oluyo iyi kotu idare ettik ama hic suphen olmasin daha iyisi daha guzeli olur insaAllah
Zaten Esnaflar da en üzüldüğüm kesim oldu şu dönemde.
Rabbim sizinde yardımcınız olsun...

Rızkı veren Allahtır, üzülmeyin bu kadar, inşallah bir kapı açılır sizlere

Malesef yaş 40'ı geçince artık emekli gözüyle bakıyorlar, kimse işe almak istemiyor. Ama emekli olma yaşı 60' lardan başlıyor. Böyle de bir tezatlık var.
Ne emekli olabiliyorsun ne de çalışabiliyorsun.
İnşallah şansı döner hemen iş bulabilir eşiniz. Hayat inişli çıkışlı. Elbet tekrar çıkacaktır. Sıkmayın canınızı.

En kisa zamanda bir is bulur insallah.
Her seyde bir hayir vardir, sıkmayın canınızı en azindan gecinebilecek seviyedeymissiniz cok sukur
Bir kapi acilacaktir.

Allah im can sagligi versin kimseyi elden ayaktan düsürmesin. Allah in izniyle bu zor günleri gecirir feraha kavusursunuz insallah.

Allah yardimciniz olsun.Ne olursa olsun en onemlisi birbirinize tutunmak esiniz is de bulur. Allah huzuru eksik etmesin. Yediginiz ictiginizden beraber keyif almak onemli olan. Bir sureligine esinizi idare etmeniz gerekir boyle bir devirde cok da sasirmiyorum ben isten atilmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…