bhcg : 1654
bhcg : 1654
Gözün aydın canım
arkadaşlar merhaba ben şuan 28 haftalık gebeyim. adetim 1 hafta geçmişti en az 4 diyeyim ben gebelik testi aldım yaptım. her seferinde ilk 10 dakika hiç bir çizgi çıkmıyordu sonra 2. çok silik çizgi çıkıyordu . sonra aile hekimime gittim.ordada aynı şey yaşandı. doktor gebe olmadığımı söyledi. 2. ci çizgi hemen çıkar ve görünebilir belirlikte olur dedi. ben doktora bence gebeyim dedim bence değilsin dedi. hemen doktora gittim beta hcg bakıldı 534 çıkmıştı:)) tabi anlamını da bilmiyorum hemn doktora sordum şu durumda gebesin dedi. ve sonrası geldi. allahımn herkeze nasip eder inş. herkeste çizgi hemen ve belirgin bir şekilde çıkmayabiliyor. en doğrusunu kan testi sonuçları
Canım bende bugün okudum yazdıklarını daha önceki test deneyimlerini falan çok sevindim anlatamam. Nazar değmesin. Değerinde baya bi yüksek. Bende 6 haftalıkken yaptırmıştım 958 çıkmıştı değerim şuan 12 haftalık hamileyim Rabbim sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahhh
Canımm hayırlı olsunn tatlumm :) Darııs hayorlısıyla basıma banada dua edermisin :)
Canım adetin kac gün geçince yaptın idrar testini :26:
saol canım darısı başına inş. son adetim 22 kasımdı 30 aralıkta yaptım
ewde idrar testini aynı günde gidip hemen kan verdim.
30 gün civarı adet oluyorum biraz gecikmeli ve düzensiz 30 günün üzerine sayrsak 22 kasımdan
22 aralığa....30 aralıktada testleri yaptırdım 8 gün gecikmiş oluyorum.
arkadaşlar merhaba ben şuan 28 haftalık gebeyim. adetim 1 hafta geçmişti en az 4 diyeyim ben gebelik testi aldım yaptım. her seferinde ilk 10 dakika hiç bir çizgi çıkmıyordu sonra 2. çok silik çizgi çıkıyordu . sonra aile hekimime gittim.ordada aynı şey yaşandı. doktor gebe olmadığımı söyledi. 2. ci çizgi hemen çıkar ve görünebilir belirlikte olur dedi. ben doktora bence gebeyim dedim bence değilsin dedi. hemen doktora gittim beta hcg bakıldı 534 çıkmıştı:)) tabi anlamını da bilmiyorum hemn doktora sordum şu durumda gebesin dedi. ve sonrası geldi. allahımn herkeze nasip eder inş. herkeste çizgi hemen ve belirgin bir şekilde çıkmayabiliyor. en doğrusunu kan testi sonuçları
Anladım canım inşAllah sağ salim kucğına alırsın cok sewındım senın adına darısı isteyen herkesin basına güzelce aminn :)
Vayyy..Maşallah..O zaman gebelik testleri son derecede aldatıcı...Allah sağlıkla kucaklamanızı nasib etsin..
Konu sahibini de çok tebrik ediyorum :)
Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum?yardımm
bugün adetim 1 gün gecikti ve sabah test yaptım.
bu kadar silik çıkmasına imkan var mı ki? hamile bayanlar yada anneler bakın bakalım
bana göre değil gibi ama kafamda da acabalar yer etti hani..
Eki Görüntüle 252437 [/Qbence hamilesin canım peki baska belirtilerin varmı mide bulantısı gibi
Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum?yardımm
bugün adetim 1 gün gecikti ve sabah test yaptım.
bu kadar silik çıkmasına imkan var mı ki? hamile bayanlar yada anneler bakın bakalım
bana göre değil gibi ama kafamda da acabalar yer etti hani..
Eki Görüntüle 252437 [/Qbence hamilesin canım peki baska belirtilerin varmı mide bulantısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?