Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :( yardımm

arkadaşlar merhaba ben şuan 28 haftalık gebeyim. adetim 1 hafta geçmişti en az 4 diyeyim ben gebelik testi aldım yaptım. her seferinde ilk 10 dakika hiç bir çizgi çıkmıyordu sonra 2. çok silik çizgi çıkıyordu . sonra aile hekimime gittim.ordada aynı şey yaşandı. doktor gebe olmadığımı söyledi. 2. ci çizgi hemen çıkar ve görünebilir belirlikte olur dedi. ben doktora bence gebeyim dedim bence değilsin dedi. hemen doktora gittim beta hcg bakıldı 534 çıkmıştı:)) tabi anlamını da bilmiyorum hemn doktora sordum şu durumda gebesin dedi. ve sonrası geldi. allahımn herkeze nasip eder inş. herkeste çizgi hemen ve belirgin bir şekilde çıkmayabiliyor. en doğrusunu kan testi sonuçları

Canım bende bugün okudum yazdıklarını daha önceki test deneyimlerini falan çok sevindim anlatamam. Nazar değmesin. Değerinde baya bi yüksek. Bende 6 haftalıkken yaptırmıştım 958 çıkmıştı değerim şuan 12 haftalık hamileyim Rabbim sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin inşallahhh

daha önce hep silikti bu sefer anında 2. çizgi belirdi hemen çıktı aynı günde gidip kan verdim

Allah tüm isteyenlere hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin inş.

saol canım Allah nazarlardan saklar korur umarım

amin canım en önemlisi sağlıklı olması Allah tüm isteyenlere nasip eder umarım

Canımm hayırlı olsunn tatlumm :) Darııs hayorlısıyla basıma banada dua edermisin :)

Canım adetin kac gün geçince yaptın idrar testini :26:

saol canım darısı başına inş. son adetim 22 kasımdı 30 aralıkta yaptım
ewde idrar testini aynı günde gidip hemen kan verdim.

30 gün civarı adet oluyorum biraz gecikmeli ve düzensiz 30 günün üzerine sayrsak 22 kasımdan
22 aralığa....30 aralıktada testleri yaptırdım 8 gün gecikmiş oluyorum.

Anladım canım inşAllah sağ salim kucğına alırsın cok sewındım senın adına darısı isteyen herkesin basına güzelce aminn :)

Vayyy..Maşallah..O zaman gebelik testleri son derecede aldatıcı...Allah sağlıkla kucaklamanızı nasib etsin..
Konu sahibini de çok tebrik ediyorum :)

Anladım canım inşAllah sağ salim kucğına alırsın cok sewındım senın adına darısı isteyen herkesin basına güzelce aminn :)

allah nazarlardan saklasın amin inş. darısı başına bu arada canım haberlerini bekliyorum umarım
sendende iyi haberler alırız. allah gönlüne göre versin inş.

Vayyy..Maşallah..O zaman gebelik testleri son derecede aldatıcı...Allah sağlıkla kucaklamanızı nasib etsin..
Konu sahibini de çok tebrik ediyorum :)

evet testler yanıştıcı olabiliyor. benimde bir arkadaşım ewde test yaptı 2 kez tek çizgiyi gördü.
ama gitti ka testi yaptırdı meğer hamileymiş. testler yanıltıcı olabiliyor.

canım iyi dileklerin tebriğin için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
mide bulantısı değilde midemde yanma ve ekşimeler oluyor ilk başta ülserim var o yüzden sandım ama değilmiş
hamileleik yüzündenmiş meğer yorgunluk ve uyku isteğide var ayrıca sık idrara çıkma ve kasıklarımda karnımın altında ağrı
olabiliyor sanki hastalanacakmış gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…