ilk deneyim bilgi azlığı yaşıyorum :) ve bilmiyorum inan nasıl oluyor.
anneler yada hamile arkadaşlar sizde nasıl olmuştu ki?
bu arada yarından sonra duruma göre kan testine gidicem inş.
canım ben ilk hamileliğimde böyle birşey yaşamadım ama geçen ay regli çok düzenli olan yakın bir arkadaşımın tam 1 hafta regli gecikti ve iki kere idrar testi yaptı ikisindede çok silik çizgi çıkmıştı hamile olduğunu inandık ama tam 1 hafta sonra adet oldu ve çok şaşırdık sonra kimyasal gebelik olayını öğrendik herhalde kimyasal gebelik yaşadı bir de üste görme durumu var işte normale göre az bir kanama oluyor bunu deneyimleyenler daha iyi açıklayabilir sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benimde bugün regl günümdü olmadım yazmıştım dün çok silik çizgi çıkmıştı yarın sabah prediktörle yapıcam meraktayım inşallah hayırlısı.
hayırlısı tatlım gözün aydın olsunkan testini yaptırınca değerini yazar mısın şu günlerde kaç çıktığını
merak ettim.paylaşırsam onu da sevinirim canım.
Canım öncelikle çok üzüldüm regli olmana,ama hayırlısı böyleymiş,allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin herkese.ben öyle dua attim hep.Değeri sormuşsun,ben 3-4 gün geciktiğinde gitmiştim kan tahlili yaptırmaya 690 çıkmıştı değerim belki faydası olur diye yazmak istedim.hayırlısı tatlım gözün aydın olsunkan testini yaptırınca değerini yazar mısın şu günlerde kaç çıktığını
merak ettim.paylaşırsam onu da sevinirim canım.
tamam peki canım
Merhaba cologne,
ben sana dün kan tahlili yaptırmayacaım demiştim kşam idrarımda yanma hissedince idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ve sabah hemen doktora koştum. DOktorum hemen kan testinde baktı tabiki:) 4 hafta 2 günlük şuan ve hcg değerim 220 çıktı enfeksiyonda yokmuş çok şükür. Sen öyle sorunca yaptırmıycam derken büyük konuştum galiba hemen ertesi gün yaptırmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?