Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :( yardımm

silince tuvalet kağıdına gelecek kadar tekrar kan geldi
bu sefer kahverengi ve akıntı gibi değil pembemsi kandı resmen.

ilk deneyim bilgi azlığı yaşıyorum :) ve bilmiyorum inan nasıl oluyor.
anneler yada hamile arkadaşlar sizde nasıl olmuştu ki?
bu arada yarından sonra duruma göre kan testine gidicem inş.

canım ben ilk hamileliğimde böyle birşey yaşamadım ama geçen ay regli çok düzenli olan yakın bir arkadaşımın tam 1 hafta regli gecikti ve iki kere idrar testi yaptı ikisindede çok silik çizgi çıkmıştı hamile olduğunu inandık ama tam 1 hafta sonra adet oldu ve çok şaşırdık sonra kimyasal gebelik olayını öğrendik herhalde kimyasal gebelik yaşadı bir de üste görme durumu var işte normale göre az bir kanama oluyor bunu deneyimleyenler daha iyi açıklayabilir sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benimde bugün regl günümdü olmadım yazmıştım dün çok silik çizgi çıkmıştı yarın sabah prediktörle yapıcam meraktayım inşallah hayırlısı.

arkadaşına üzüldüm. inş. en kısa sürede sanada arkadaşınada banada allah hamileliği nasip eder canım

Merhaba,
Geciktiğim ilk hafta bu testi yaptım ve aynı bu şekilde(resimdeki gibi) sonuç aldım.eşimle negatif dedik geçtik.fakat 10 gün sonra tekrar denediğimde ikinci çizgi daha belirgindi.kan testi yaptırdım ve 249 değerim çıktı.İki haftalıkmış.Geçen gün doktora ilk muayene için gittim.Şimdi 6 haftalık oldu Kesin bilgi için doktora görünmen şart canım.Fikir olması açısından yazdım Allah sana ve tüm anne olmak isteyenlere bu yüce duyguyu yaşamak nasip etsin:)

saol canım paylaşımın için. tebrikler bu arada allah analı babalı büyütmeyi sağlıklı mutlu yaşamayı nasip etsin inş.

ben dün gece hastalandım hemde ne hastalanma korkunç bi ağrı ve şiddetli bi kanama ile başladı.

eşim neredeyse acile götürecekti. sonra 1 ağrı kesici içtim ve düşünmemmeye çalışarak uyudum.

geceyi rahat atlattım ama moralim biraz bozuldu ne yalan söyliim bu kadar belirti ve silik çizgilere acabamı
diyordum. neyse kısmet artık bu aya tekrar denicez

cologne hayırlısı böyleymiş inşallah bir dahaki aya olur
bende durumumu bildirmek istiyorum. Bu sabah test yaptım adetim 1 gün gecikti prediktörle yaptım ve aşağıdaki gibi çıktı adet düzensizliğim yoktur ve çizgilerde çok net görünüyor sanırım hamileyim.

hayırlısı tatlım gözün aydın olsun kan testini yaptırınca değerini yazar mısın şu günlerde kaç çıktığını
merak ettim.paylaşırsam onu da sevinirim canım.

hayırlısı tatlım gözün aydın olsun kan testini yaptırınca değerini yazar mısın şu günlerde kaç çıktığını

canım ben kan testi yaptırmıycam 6 haftaya yakın doktora giderim ilkinde de öyle yapmıştım yoksa çoktan gider yaptırırdım

Canım öncelikle çok üzüldüm regli olmana,ama hayırlısı böyleymiş,allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin herkese.ben öyle dua attim hep.Değeri sormuşsun,ben 3-4 gün geciktiğinde gitmiştim kan tahlili yaptırmaya 690 çıkmıştı değerim belki faydası olur diye yazmak istedim.

tabii canım hayırlısı neyse o olsun şerse uzak dursun. saol canım bu arada değerini paylaştığın için

tamam peki canım

Merhaba cologne,
ben sana dün kan tahlili yaptırmayacaım demiştim kşam idrarımda yanma hissedince idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendim ve sabah hemen doktora koştum. DOktorum hemen kan testinde baktı tabiki:) 4 hafta 2 günlük şuan ve hcg değerim 220 çıktı enfeksiyonda yokmuş çok şükür. Sen öyle sorunca yaptırmıycam derken büyük konuştum galiba hemen ertesi gün yaptırmak zorunda kaldım

ayyy walla garez kin yapmadım düşüncede :) aman yanma falan benden bilme haaa :)
neyse sewindim bi sorun olmadığına bu arada tekrar tebrikler canım benim bu ay şansım yaverr gider umarım

merak edenler, denemek isteyenler için Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU ' nun polikistik over için
verdiği soğan kürü anlatımı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar 1 ay ne çabuk geçti yaa ben yine denemelerdeyim umarım vakti geldiğinde iyi haberler veririm sizlere

cologne sabırla yzdıklarını okudum ama gebelik yokmuş
testi görünce bana var gibi geldi hadi hayırlıısı bu aya inş.

evet canım gebelik olmadı geçen ay inş. bu ay hayırlı haberler verebilecek miyim sizlere bakalım.
olmadı diğer ay olmadı sonraki ay.... hayırlısı bakalım.
bu arada tatlım sende var mıydı çocuk yada gebelik?

bu ayda bişey yok bende ama ilginçtir 2 aydır epey gecikiyorum ve sonrasında hastalanıyorum.
bu ayki BAT 10 ekimdi ben 17 ekimde hastalandım hayırlısı bakalım konuyu takip edipte haber
bekleyen arkadaşlar bu ayda iyi haberi veremedim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…