belirti derken öle kusma aş erme falan durumum yok tabiiki :) sanki hastaymış gibi acayip karın ağrım var.
hani adetin 1-2 günü dayanılmaz bi ağrı olıur ya ara ara onu yaşıyorum arada kramp giriyor zor doğruluyorum.
ve durumumu bilmediğim i,çin ağrı kesicide içmek istemiyorum bu ağrıları çekiyorum anlayacağın
sende var mı herhangi bi sıkıntı - belirti vs. ?
canım sürekli uyku ve halsizlik vardı hele dün dışardaydım adım atamayacak hale geldim ve başıma bir ağrı girdi eşim hemen oturtup bişeyler yedirdi ve kendime geldim, iştahım çok açık ve göğüslerim şiş. İnşallah hayırlısıyla sen hamile kalırsın hepimiz için hayırlısı olsun.
2 yada 3. dakikada çıktı sonuçlar. dün bi test daha yaptım. konunun 7.sayfasında
ilk ve dün yaptığım her 2 testinde resmi var. dün sabah ilk idrarla yaptığım testte daha bi belirgindi sanki,
ilkine göre.. bu arada karın ağrısı ve krampların dışında karnımın içinde bi şişkinlik var anlatmam afedersiniz
sanki gazım varmış da çıkaramıyormuş gibi
belirti derken öle kusma aş erme falan durumum yok tabiiki :) sanki hastaymış gibi acayip karın ağrım var.
hani adetin 1-2 günü dayanılmaz bi ağrı olıur ya ara ara onu yaşıyorum arada kramp giriyor zor doğruluyorum.
ve durumumu bilmediğim i,çin ağrı kesicide içmek istemiyorum bu ağrıları çekiyorum anlayacağın
sende var mı herhangi bi sıkıntı - belirti vs. ?
ayy ne diiim ya hamileleik yolunda ilerliyoruz yada çok büyük benzer tesadüfler yaşıyoruz.
Ayrıca bende de sancılanmalar vardı hasta olacakmışım gibi,dediğim gibi hiç beklemedim kimseyede söylemeden gittim hemen kan testi yaptırdım,şimdi 5 haftalık hamileyim canım.İnşallah sende de vardır.Sana şeyi sorucam testi yaptığın gibi mi çıktı silik çizgi yoksa baya bekledin mi?
Ayrıca bende de sancılanmalar vardı hasta olacakmışım gibi,dediğim gibi hiç beklemedim kimseyede söylemeden gittim hemen kan testi yaptırdım,şimdi 5 haftalık hamileyim canım.İnşallah sende de vardır.Sana şeyi sorucam testi yaptığın gibi mi çıktı silik çizgi yoksa baya bekledin mi?
ilk testi 1 gün gecikmede yaptım 3 yada 4 dk. bekledim.
2. testi dün 4 gün gecikmede yaptım 2 yada 3 dk. bekledim.
Eki Görüntüle 254866
birkaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam
hastalanıcam sanırımbir iki damla kahverengi kan desem değil akıntı desem değil acaip bişey geldi az önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?