Bu silik 2.çizgi mi? Yoksa görmek istediğim için mi öyle görüyorum? :( yardımm

2 yada 3. dakikada çıktı sonuçlar. dün bi test daha yaptım. konunun 7.sayfasında
ilk ve dün yaptığım her 2 testinde resmi var. dün sabah ilk idrarla yaptığım testte daha bi belirgindi sanki,
ilkine göre.. bu arada karın ağrısı ve krampların dışında karnımın içinde bi şişkinlik var anlatmam afedersiniz
sanki gazım varmış da çıkaramıyormuş gibi

canım benim her ay karbın ağrırdı 1 hafta öncesinden bu ay yok
her ay göğüslerim şişerdi bu ay oda yok
arada kasıklarımda hafif bi batma oluyor geçiyor
nadirde olsa belirgin olarak başım dönüyor
ve enteresan olan fena ishalim

aaa ewet siz şimdi bahsettikçe aklıma geliyor, göğüslerde şişkinlik ve hassasiyet var bendede..

tamam işte aynısı ben çıkartıyorum hemde fenaaaa

ayy ne diiim ya hamileleik yolunda ilerliyoruz yada çok büyük benzer tesadüfler yaşıyoruz.

Bende de 2 gün reglim geçtiğinde göğüslerde dolgunluk vardı,ama bunu hamile olmadığım diğer aylarda da çok hissettiğim olmuştu.Bence yarın doktora git kan testi yaptır kurtul arkadaşım,yoksa boşu boşuna hayal kurma en azından umutlanmadan gidersen kendini daha çabuk toparlarsın.İnşallah hamilesindir canım...

yooo hayal kurmuyorum hatta hamile bile olamayacağımı düşünüyorum. ama testlerdene ve gecikmemden
emin olamadım. kimyasak gebelik yaşamak yada ikide bir her geciktiğimde kan testi yaparak kendimi
yıpratmamak için sabrımın sınırlarını zorlayarak bir kaç gün daha bekleyeceğim. sonra gidip kan testi yaptıracağım.
olumlu yada olumsuz herşeyin hayırlısı neyse o olsun..benim içinde sizler içinde..

ayy ne diiim ya hamileleik yolunda ilerliyoruz yada çok büyük benzer tesadüfler yaşıyoruz.

Ayrıca bende de sancılanmalar vardı hasta olacakmışım gibi,dediğim gibi hiç beklemedim kimseyede söylemeden gittim hemen kan testi yaptırdım,şimdi 5 haftalık hamileyim canım.İnşallah sende de vardır.Sana şeyi sorucam testi yaptığın gibi mi çıktı silik çizgi yoksa baya bekledin mi?

ilk testi 1 gün gecikmede yaptım 3 yada 4 dk. bekledim.
2. testi dün 4 gün gecikmede yaptım 2 yada 3 dk. bekledim.

Yukarıda yazmışsın zaten canım 2 yada 3.dakikasında çıktı diye ben görmedim,bence hamilesin canım bende de çok silik çıkmıştı...

bende pko var.hamile olamama ihtimalim yada kimyasal gebelik yaşanma ihtimali söz konusu olb. bunun üzüntüsü
negatif sonuçtan çok daha fazla olur benim için. bu yüzden alacağım haber geç olsun güç olmasın ve kesin olsun isitiyorum.
cuma sabahı gidip kan vericem. pozitif yada negatif allah hakkımda hayırlısını nasip etsin inş.

Yanlış anlaşılmasın, ben seni yargılamıyorum. adetin bikaç gün geçmiş sanırım. şuanda bakılan hcg değerin 100 ü aşmış olmalı. ben muhtemelen idrar sonucuna göre(biçok gebelik testi yapmış biri olarak) 200 lü veya daha yüksek bir değer çıkacağını tahmin ediyorum. eğer durum böyleyse zaten gebesin!
yok eğer hcg değerin 100ün altında bir değer çıktı diyelim, biyokimyasal gebeliği ekarte etmek için 2 gün sonraki kan değerin bunun iki katı çıkarsa yine sağlıklı bir gebesin demektir!
yani kendine bu eziyeti yaşatma bence, kan sonuçların sana doğru sonucu verecektir. ister bunu bugün yap, istersen 1 hafta sonra! karar senin.

:90::86::86::86:

mide bulantıların kusmaların 13. haftada başlayıncamı yapcan kan tahlilini kısssssssssss vallla o dönemler çooook zor şu anının kıymetini biiiiiiiil
bu dediğimide unutmaaaaa:76:

hastalanıcam sanırım bir iki damla kahverengi kan desem değil akıntı desem değil acaip bişey geldi az önce.

cnm ya sende nasıl bi sabır ben öğlen daha adetime 2 gün varken test yaptım net olmamakla birlikte 2.çizgiyi hafif bişekilde gördüm yarın sabah ilk işim gidip kan testi yaptırcam belirtilerde var allahım sevincimi yarıda bırakmaz inş.lah senin adetinde gecikmiş beklemek olanı yok etmez yok olanıda var etmez cnm için rahatlar en azındn allah gönlüne göre versin

hastalanıcam sanırım bir iki damla kahverengi kan desem değil akıntı desem değil acaip bişey geldi az önce.

Doğrusu şaşırdım yerinde olsam kesin hamileyim derdim bu kanama üste görme dedikleri şey olabilir mi acaba

ilk deneyim bilgi azlığı yaşıyorum :) ve bilmiyorum inan nasıl oluyor.
anneler yada hamile arkadaşlar sizde nasıl olmuştu ki?
bu arada yarından sonra duruma göre kan testine gidicem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…