• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sinsi duygudan bıktım artık!

Canim sadece cok sanslisin diyebilirim, isiniz iyice ciddiye binmeden donmussun.
Gayet de mantikli birisin belli ki, duygularina kole olup susup beklememissin.
Seviyorum deyip, her turlu olumsuzluga gogus gerip evlensen mutlu olmayacaktin ki.
sen terkettigin icin pismanlik yada devam etsemiydim kararsizligi yasiyorsun.
Ne kadar verirsen hep daha fazlasi istenir.
En kisa zamanda gonlune gore uzmeyecek, deger bilecek biri cikar insallah karsina.
Maalesef ki bunun tek ilaci yeni biri. Etrafina bak biraz :KK66:
bu kadar güzel özetlenir aynen öyle pişmanlık ve kararsızlık yaşıyorum bide hata olan durumu kabul etmemesi beni yıktı sanırım.. etrafıma bakamıyorum birini unutmadan bi ilişkiye başlayamam ben o kişininde günahına girerim :( en tez zamanda umrumda olmasın istiyorum o zaman herşey düzelicek yoluna giricek...

daha evlenmeden sana bunları yapanlar, evlenince kimbilir neler yapacaklardı. birde böyle düşün. demekki seni daha iyi kısmet bekliyor. birde böyle düşün.
Amin ya inşallah hep dua ediyorum zaten gerçekten gözardı edemeyeceğim hareketler yaptılar suratıma bile bakmıyolardı o kadar söyleyeyim düşündükçe sinirleniyorum..

benden hayır yok sözünün ete kemiğe bürünmüş hali.....ailesi sebepsiz yere size tavır almış, zaten size destekte olmamış belki yakıştıramıyorsunuz ya da bu şekilde olmamalıydı olabilir bahaneler çok bu kalplerimizi ne yapmamız lazım bilemiyorum ,mantığınızla hareket edin bence dua etmeyi bırakın iletişim yollarını kalben uzaklaşmaya çalışın bu daha doğru olur hemde düzgün bir amaca hizmet eder değilmi ben olsam böyle yapmaya çalışırdım Allah c yardımcınız olsun ve aslında kurtuldunuz

benden hayır yok sözünün ete kemiğe bürünmüş hali.....ailesi sebepsiz yere size tavır almış, zaten size destekte olmamış belki yakıştıramıyorsunuz ya da bu şekilde olmamalıydı olabilir bahaneler çok bu kalplerimizi ne yapmamız lazım bilemiyorum ,mantığınızla hareket edin bence dua etmeyi bırakın iletişim yollarını kalben uzaklaşmaya çalışın bu daha doğru olur hemde düzgün bir amaca hizmet eder değilmi ben olsam böyle yapmaya çalışırdım Allah c yardımcınız olsun ve aslında kurtuldunuz
bu şekilde olmamalıydılar çok evet sürekli kafamda ben onca şey yaptım karşılığı bu olmamalıydı diyorum sürekli.. Dua ediyorum çünkü bu duygudan sıyrılmak için sabah kalkıyorum o akşam yatıyorum bişilerle meşgul oluyorum ama sanki kafamın içine oturdu çıkmıyo.. çünkü neden hala salak gibi bekliyorum hala diyorum bir nedeni var salağım çünkü ben

olurmu öyle şey kolay şeylermi yaşadıklarınız haksızlık zordur ondan takılıp kalıyoruz bende yaşadım ,siz ne yapın bol salavat getirin çok iyi gelecek üzüntüye uğrayan beni hatırlasın diyor Efendimiz(aleyhisSelam) kapı açar Allah cc ben çok faydasını gördüm ki ferahladım

olurmu öyle şey kolay şeylermi yaşadıklarınız haksızlık zordur ondan takılıp kalıyoruz bende yaşadım ,siz ne yapın bol salavat getirin çok iyi gelecek üzüntüye uğrayan beni hatırlasın diyor Efendimiz(aleyhisSelam) kapı açar Allah cc ben çok faydasını gördüm ki ferahladım
öylemi bende okuyacağım o zaman bol bol çok sağolun.. insanı yaralayan haksızlık zaten ben onu anladım ..

Arkadaşlar yazmak istemeyen olursa anlarım çok klişe bir konu biliyorum yazanlar içinde şimdiden çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Erkek arkadaşımdan yaklaşık 3.5 ay önce ayrıldım (uzun süreli bir ilişkiydi) yine burada yazmıştım, kızlar ben neden atlatamıyorum ben neden hala olsun diye dua ediyorum neden hala özlüyorum... Erkek arkadaşımla aramızda onun tarafından kaynaklanan bir istenmeme durumu vardı ailesi bunu fazlasıyla belli etti (nedenini bilmiyorum inanın gram saygısızlık yapmadım anne aşırı düşkün oğluna benimki de çok anneci annesi hatta ailesi asla hatalı olamaz onlara asla laf söylenemez) bir değil iki değil üç değil bıktım artık ailesinin kırıcı davranışlarından ve ayrılmak istedim çünkü erkek arkadaşım sadece haklısın dedi hiçbi zaman ya ben bu kızı seviyorum ciddi bakıyorum neden böyle davranıyosunuz demedi, benim ailemse tam tersi ilgi alaka hizmet herşeyi yaptık hatta kendi evimden daha rahat hissediyorum sizde deyip teşekkür dahi etti.. Derken şimdi mutsuz sürekli düşünceli üzgün bir haldeyim kalbim hala onu candan ciğerden seviyor ama olmayacağınıda biliyorum kafamda bitiremiyorum yalvarıyorum bana bi akıl verin ne olur yaa.. Son bişey daha erkek arkadaşım vefasızlık yaptı kardeşim onun memleketinde okuyor bir kere ziyaret etmedi iki adım mesafe ikincisi ben cebimdeki 20 lirayı dahi onunla harcarken işe girdi ve zor durumda olduğumu bildiği halde hiç yanımda olmayı teklif etmedi (kabul edeceğimden değil ama duymak isterdim)..............
En son buraya yazdığımda kendimi iyi hissetmiştim inanın yorumlar öyle iyi geliyor ki lütfen yanımda olun şimdiden çok teşekkür ederim.
Canım benim sen zoru başarmışsin zaten. O 3 buçuk ay geçmiş ya bugünler de geçer bak ben ne problem yasarsak yaşayalım hemen arıyorum duramıyorum senin gibi iradeli kızlara hayranım sen o ayri kaldiginuz dönem de hiç aradin mi veya konustunuz mu erkek arkadaşınla ? Bu arada neler yapıyosun o neler yapıyo yaşlar kaç nisan falan var mıydı aile baya tanıştığına göre

Canım benim sen zoru başarmışsin zaten. O 3 buçuk ay geçmiş ya bugünler de geçer bak ben ne problem yasarsak yaşayalım hemen arıyorum duramıyorum senin gibi iradeli kızlara hayranım sen o ayri kaldiginuz dönem de hiç aradin mi veya konustunuz mu erkek arkadaşınla ? Bu arada neler yapıyosun o neler yapıyo yaşlar kaç nisan falan var mıydı aile baya tanıştığına göre
Yok canım aramıyorum neden dersen zamanında bu ilişki için bende çok uğraştım biçok şeyine he dedim ama bi yerden sonra sabrın taşıyo o kadar şey yaptım ya birazda o benim için bişiler yapsın diyosun ben ilişkinin erkeği gibiydim ama kendimi topladım ağlıyorum üzülüyorum ama aramıyorum ve eskisinden daha değerli oldum emin ol ayrılığa kadar. Canım nişan falan yoktu ama ayrı memleketlerde yaşadığımız için ben gittiğimde ablasında o geldiğinde öğretmen evinde falan kalıyodu ama ciddiydik ben ailemle tanıştırdım ki tanıyolardı zaten üniversiteden arkadaşım çünkü aynı zamanda benim ailemde kısıtlama yoktur her arkadaşımı tanırlar. Bende onun memleketine gittiğimde öğretmen evinde yada otelde kalayım dedim asla olmaz ablamda kalıcaksın dedi ee oraya kadar gitmişken tabiiki onların evinede gittim ziyarete hediye aldım vs birlikte olduğumuzu biliyor herkes en yakın davranana babasıydı gerisinin surat bi karış hayır bide kahvaltıya falan çağırıyolarlar yani anlamadığım o ama sonradan dedim sanırım oğlu yanında olsun diye çağırıyo benden dolayı değil yani.. ben önemli bir sınava hazırlanmaya çalışıyorum o bu sene işe yerleşti ya canımı yakan öğrencilik ve sonrasında hep yanında oldum maddi olarak özellikle işinin buldu bir kere bişeyime destek olmadı ya 3 ay sonra aramış beyefendi naber nasılsın muhabbeti yapıyo bana neyse konustuk ettik bidaha lütfen arama yazdım önüme bakıcam yazdım cevap yok böyle işte bana yorumlarınızı yazarsanız sevinirim

Arkadaşlar yazmak istemeyen olursa anlarım çok klişe bir konu biliyorum yazanlar içinde şimdiden çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Erkek arkadaşımdan yaklaşık 3.5 ay önce ayrıldım (uzun süreli bir ilişkiydi) yine burada yazmıştım, kızlar ben neden atlatamıyorum ben neden hala olsun diye dua ediyorum neden hala özlüyorum... Erkek arkadaşımla aramızda onun tarafından kaynaklanan bir istenmeme durumu vardı ailesi bunu fazlasıyla belli etti (nedenini bilmiyorum inanın gram saygısızlık yapmadım anne aşırı düşkün oğluna benimki de çok anneci annesi hatta ailesi asla hatalı olamaz onlara asla laf söylenemez) bir değil iki değil üç değil bıktım artık ailesinin kırıcı davranışlarından ve ayrılmak istedim çünkü erkek arkadaşım sadece haklısın dedi hiçbi zaman ya ben bu kızı seviyorum ciddi bakıyorum neden böyle davranıyosunuz demedi, benim ailemse tam tersi ilgi alaka hizmet herşeyi yaptık hatta kendi evimden daha rahat hissediyorum sizde deyip teşekkür dahi etti.. Derken şimdi mutsuz sürekli düşünceli üzgün bir haldeyim kalbim hala onu candan ciğerden seviyor ama olmayacağınıda biliyorum kafamda bitiremiyorum yalvarıyorum bana bi akıl verin ne olur yaa.. Son bişey daha erkek arkadaşım vefasızlık yaptı kardeşim onun memleketinde okuyor bir kere ziyaret etmedi iki adım mesafe ikincisi ben cebimdeki 20 lirayı dahi onunla harcarken işe girdi ve zor durumda olduğumu bildiği halde hiç yanımda olmayı teklif etmedi (kabul edeceğimden değil ama duymak isterdim)..............
En son buraya yazdığımda kendimi iyi hissetmiştim inanın yorumlar öyle iyi geliyor ki lütfen yanımda olun şimdiden çok teşekkür ederim.
Amacın üzülüp kendini yıpratıp deli divane yaşlanmaksa buyur meydan senin. Herkes mutlu mesut sen otur ağla üzül millet gülsün eglensin. Sen senin ilacınsın. Aklını başına topla işine bak. Kursa git, muzik dinle filmi izle...

Yok canım aramıyorum neden dersen zamanında bu ilişki için bende çok uğraştım biçok şeyine he dedim ama bi yerden sonra sabrın taşıyo o kadar şey yaptım ya birazda o benim için bişiler yapsın diyosun ben ilişkinin erkeği gibiydim ama kendimi topladım ağlıyorum üzülüyorum ama aramıyorum ve eskisinden daha değerli oldum emin ol ayrılığa kadar. Canım nişan falan yoktu ama ayrı memleketlerde yaşadığımız için ben gittiğimde ablasında o geldiğinde öğretmen evinde falan kalıyodu ama ciddiydik ben ailemle tanıştırdım ki tanıyolardı zaten üniversiteden arkadaşım çünkü aynı zamanda benim ailemde kısıtlama yoktur her arkadaşımı tanırlar. Bende onun memleketine gittiğimde öğretmen evinde yada otelde kalayım dedim asla olmaz ablamda kalıcaksın dedi ee oraya kadar gitmişken tabiiki onların evinede gittim ziyarete hediye aldım vs birlikte olduğumuzu biliyor herkes en yakın davranana babasıydı gerisinin surat bi karış hayır bide kahvaltıya falan çağırıyolarlar yani anlamadığım o ama sonradan dedim sanırım oğlu yanında olsun diye çağırıyo benden dolayı değil yani.. ben önemli bir sınava hazırlanmaya çalışıyorum o bu sene işe yerleşti ya canımı yakan öğrencilik ve sonrasında hep yanında oldum maddi olarak özellikle işinin buldu bir kere bişeyime destek olmadı ya 3 ay sonra aramış beyefendi naber nasılsın muhabbeti yapıyo bana neyse konustuk ettik bidaha lütfen arama yazdım önüme bakıcam yazdım cevap yok böyle işte bana yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
canım yanın yanmış, eğer gerçekten canı yansın istiyorsan, asla ama asla aramalarına çıkmayacaksın, engelleyeceksin her yerden... kapına gelene dek yüzünü bile görmeyeceksin... o şimdi seni arayıp hala bıraktığı yerde durduğunu görünce rahatlatmış egosunu yine. bu zevki neden tattırıyosun ona? senin hiç mi canın yok? sen ağaç kovuğundan mı çıktın? annen-baban bilse bu kadar üzüldüğünü, nasıl üzülürler.

yapma..seni sevenlerin hatrına en azından güçlü dur, sınavına hazırlan. ve zamana bırak. göreceksin, başlarda günde her saniye aklında olacak, sonra saat başları gibi, sonra günde 5-6 ya düşecek.. derken o alıştığın yaranın artık acımadığını farkedeceksin ve kendine hayret edeceksin. yeter ki sabret!

İstememe varsa en temizi ayrilik

Ailesi seni simdiden yipratmis bir omur o aileyle burun buruna yasamaktansa simdi acisini ceker bir sure sonra unutursun canim hayirlisi boyleymis.

bu arada bende bu sinsi duygudan biktim. Isim olan, gercek insan, duygudan! Oh rahatladim

Henuz aci taze. Zaman herseyin ilacı diyenlere kizardim, zaman gercekten herseyin ilaciymis. Elbette kolay gecmiyor. Ama geciyor.. Yerini yeni hatıralar alıyor. Ama benim gözlemim genelde en az bir yıl suruyor.

Daha nişanlınız, eşiniz değilken bu kadar aile içine girmek, sevgilinizi ailenize dahil etmek ne kadar doğru?
Dediğimi yanlış anlamayın lütfen ama bundan sonraki ilişkinizde asla bunu yapmayın.
Ne siz dahil olun ne de onu ailenize tanıştırın.
İşte böyle laçkalaşmalar başlıyor, birileri burun kıvırıp sizi üzmek için elinden geleni yapıyor ve hayatınızda çok daha fazla alan kapladığı için ayrılık sonrası çekilen acı daha da artıyor.
Onlar sizinle ancak ciddi bir niyetle tanışabilsinler, o derece burnunuz havada olsun lütfen.
Hiçbir erkek annesi 'istemiyorum' diyemesin size.
Daima sınırları siz belirleyin.
Ve zamanla geçecek hepsi emin olun, yavaş yavaş azaldığını ve bittiğini göreceksiniz.
Sabır, zaman ve umut.

Aynı zamanlarda ayrılık yaşamışız ,ve emin ol bende hala atlatamadım belki azalmış gibi ama geceleri hala uyanıp ben bunu hakketmedim diyip üzülüyorum.benimde ailelerimzi tanışmıştı herşey güzel giderken,biz mutsuz olcaz diyip ayrıldı benden.iki yıllık ilişkimiz vardı sen olmassan yaşayamam diyen biriydi bu.ama ayrıldıktan 1 ay sonra başka biriyle sözlendi yani hayatım boyunca hep insanlar anlatırdı böyle şeyler ama başıma gelceğini düşünmezdim.çok ağrıma gitti nasıl inanmışım dedim.yani 4ay olcak, ama gruruma yediremiyorum bazı şeyleri nasıl farkedememişim diyorum. Nasıl unuturuz bilmiyorum ama ben kendimi işime verdim ,yeni biri olsun isteniyorum öünkü kimseye güvenemicek gibiyim.bu şekilde devam ediyorum ama seni çok iyi anlayabiliyorum.hakkımızda hayırlısı olur inş.

ben burayı okuduktan sonra ve bana ciddi saygısızlık yapıldıgı anda dedim bu şekilde olmaz baktım erkek arkadasımda oralı değil bitti ya ben sanırım ayrılık acısından çok verdiğim emeklere yanıyorum dediğiniz gibi zaman geçtikçe insallah azalır ya yoluma bakıyorum ama üzülüyorum sanki hep mutsuz olucam gibi :KK43:
O duyguyu bilirim ama kesinlikle öyle olmuyor hayat devam ediyor dusunsene nice analar çocuklarını kaybediyor onların acisinin yanında aşk açısı neki bırakın yaptiklarinizda başınızın gözünüzün sadakasi olsun

Back
X