• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sinsi duygudan bıktım artık!

canım yanın yanmış, eğer gerçekten canı yansın istiyorsan, asla ama asla aramalarına çıkmayacaksın, engelleyeceksin her yerden... kapına gelene dek yüzünü bile görmeyeceksin... o şimdi seni arayıp hala bıraktığı yerde durduğunu görünce rahatlatmış egosunu yine. bu zevki neden tattırıyosun ona? senin hiç mi canın yok? sen ağaç kovuğundan mı çıktın? annen-baban bilse bu kadar üzüldüğünü, nasıl üzülürler.

yapma..seni sevenlerin hatrına en azından güçlü dur, sınavına hazırlan. ve zamana bırak. göreceksin, başlarda günde her saniye aklında olacak, sonra saat başları gibi, sonra günde 5-6 ya düşecek.. derken o alıştığın yaranın artık acımadığını farkedeceksin ve kendine hayret edeceksin. yeter ki sabret!
ah canım yorumların için çok teşekkür ederim bir an beni kendime getirdi çok haklısın ben onun aramasını açmakla hata ettim aynen dediklerinizi yapıcam söz veriyorum haklısınız ya herkes gülüp eğleniyor zaman geçiyor ben karalar bağladım sanki 3 çocukla ortada kalmış gibi şükredip hayatıma devam edeceğim çok sağolun sabırla dediklerinizi yapıcam

Daha nişanlınız, eşiniz değilken bu kadar aile içine girmek, sevgilinizi ailenize dahil etmek ne kadar doğru?
Dediğimi yanlış anlamayın lütfen ama bundan sonraki ilişkinizde asla bunu yapmayın.
Ne siz dahil olun ne de onu ailenize tanıştırın.
İşte böyle laçkalaşmalar başlıyor, birileri burun kıvırıp sizi üzmek için elinden geleni yapıyor ve hayatınızda çok daha fazla alan kapladığı için ayrılık sonrası çekilen acı daha da artıyor.
Onlar sizinle ancak ciddi bir niyetle tanışabilsinler, o derece burnunuz havada olsun lütfen.
Hiçbir erkek annesi 'istemiyorum' diyemesin size.
Daima sınırları siz belirleyin.
Ve zamanla geçecek hepsi emin olun, yavaş yavaş azaldığını ve bittiğini göreceksiniz.
Sabır, zaman ve umut.
başta yazdıgınıza biraz üzüldüm sonucta ben ailemden saklamam hiçbişeyi biri benim için taa uzak yoldan geldiyse bir kahvaltıya veya bir kahve içmeye davet eder ailem ama yazınızın devamını okuyunca ne demek istediğinizi anladım ben iyi niyetle tanıstım keza bunu kendi istedi kendi benim baska yerde kalmama müsade etmedi bende saygımı göstermek için oraya kadar gitmişken ailesiyle görüştüm ama hiiiç geregi yokmus hakikaten iş ciddiye bindiği an tanısıcaksın mesafe olucak aranda ben kız cocugu olmama ragmen ailem kalkıp ne eve getiriyosun demedi ama cok yuksek ihtimalle onun ailesi dedi...
insallah zamanla geçmesi için her gün dua ediyorum ama dediğiniz gibi bu aile hatasını bidaha yapmayacagım..

Aynı zamanlarda ayrılık yaşamışız ,ve emin ol bende hala atlatamadım belki azalmış gibi ama geceleri hala uyanıp ben bunu hakketmedim diyip üzülüyorum.benimde ailelerimzi tanışmıştı herşey güzel giderken,biz mutsuz olcaz diyip ayrıldı benden.iki yıllık ilişkimiz vardı sen olmassan yaşayamam diyen biriydi bu.ama ayrıldıktan 1 ay sonra başka biriyle sözlendi yani hayatım boyunca hep insanlar anlatırdı böyle şeyler ama başıma gelceğini düşünmezdim.çok ağrıma gitti nasıl inanmışım dedim.yani 4ay olcak, ama gruruma yediremiyorum bazı şeyleri nasıl farkedememişim diyorum. Nasıl unuturuz bilmiyorum ama ben kendimi işime verdim ,yeni biri olsun isteniyorum öünkü kimseye güvenemicek gibiyim.bu şekilde devam ediyorum ama seni çok iyi anlayabiliyorum.hakkımızda hayırlısı olur inş.
benim erkek arkadasımda öyle hergün kavga etsek bile ayrılmayı göze alamam vs diyodu evlilik planları yapıyodu noldu anan baban böyle yaptı körmüsün bu kacıncı deyice aslan kesildi beyefendi ne arama ne sorma ... bende sınavıma odaklanmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum resmen kendimle mücadele ediyorum sanki nedir ya ilk ayrılan benmiyim diyorum.. Zaman bize yardım etsin inşallah umrumda olmadıgı günler yakındır sizin içinde öyle..

Hiçbir zaman erkeğin ailesi ile güç savaşına girmeyin.Kendinizi harcatmaktan başka bişey olmaz neticesi.Yeni insanlara şans verin unutursunuz.

Back
X