- 21 Temmuz 2015
- 6.684
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Duştan önce mi yapılmalı peki?her cılt tıpıne uygun :)
kımyasal ıcermedıgı ıcın zararı olmaz kuruda uygulayabılır yaglıda karmada hassas cıltlerde
cılt ıyı temızlendıkden sonra once sonra pek fark etmez aslındaDuştan önce mi yapılmalı peki?
hıc dokunmayın bence o orda sakınce kalsın kendı kendıne gecsın :)Verdiğiniz maskeyi uygulayacağım Tşk ederim ..
ama bi sorum daha olacak ...bazen adet dönemlerimde veya yağlı filan yiyince ara ara sivilce çıkıyor önce bi cildiyeciye gidip tedavi mi olmalıyım yoksa güzellik merkezine gitsem olurmu
Ay biz seninle hep aynı şeyleri yapıyomuşuz karbonatı ben bir tatlı kaşığı yoğurda katıp sürüyorum, ya da temizleyicimi köpürtünce araya birazda karbonat alıp peeling arti temizleme gibi birsey yapıyorum
Kızarma ayrı bir şey, yağlanma ayrı bir şey sd de olabilirdi çünkü. Çinko eksikliği için diye belirtmiştim. Yüz yine neyse ama vucut derisi kolay kolay yağlanmaz, önlemini al diyorum.
profılınde lıse ogrencısı dıyor vucudun yaglı olabılır bazı cıltler oyledırPeki o halde okula gidince bi tahlil yaptıraym ben. :)
Gnc değil ama Solgar veya Nature Bounty'nin chelated zinc 25 mg çok başarılı.Ama çinko kullanmak için eksiklik olması lazım, fazlasının ciddi zararları var çünkü.Gnc nin çinko takviyesini hiç denedin mi canım cilde ve saça faydası var mı
Ben hiç duymadım, başka bir marka duydum bayağı methediyorlar davines adı.Benim saçlar dökülüyor bir de yaa habipoglu marka şampuan önerdi dün aktar, güvenip alamadım bilen kullanan var mı Salça olayım konuya
Bir-Dost bızı bırbırımıze benzetmıstı bosuna degılmıs :)
oda olur ben hemencecık en pratıgınden yapıyorum hep usengeclıgımden ...
bazı cıltler hassastır yogurt kasıntı yapabılıyor bu arada ben suyunu nemlendırıcı olarak kullanırım cıldım kurursa tekrar durulamak sartıyla
Ben hiç duymadım, başka bir marka duydum bayağı methediyorlar davines adı.
Gnc değil ama Solgar veya Nature Bounty'nin chelated zinc 25 mg çok başarılı.Ama çinko kullanmak için eksiklik olması lazım, fazlasının ciddi zararları var çünkü.
yaşanmıslıklar ıyıdır ıyıSenin yaşın benden ufak sadece bitkisel bakım en iyisi ama bana artık dermokozmetik de gerekiyo be canım
İnsanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılırlar biliyorsun. Her ikisinin de yan etkileri var, biotin en fazla cildinin içine eder ama çinkonun zararları dediğim gibi ciddi. Dur ben sana özel mesaj atıyorum.Yan etkisi yok demişler bi blogda o yüzden heves etmiştim biotin ve çinkoya
profılınde lıse ogrencısı dıyor vucudun yaglı olabılır bazı cıltler oyledır
benım omuzum sırtım boynum nasıl yaglı yaglı olur du hatta sırtımda hep sıvılce cıkardı yagdan
zamanla yas ılerledıkce o yag azalıyor
benzamycin vermıstı annem bana onu kullanmıstım o duzeltmıstı kesınlıkle bı kan tahlılı yaptır tabı once
yaşanmıslıklar ıyıdır ıyı
kadın yaş aldıkca guzelleşir :)
İnsanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılırlar biliyorsun. Her ikisinin de yan etkileri var, biotin en fazla cildinin içine eder ama çinkonun zararları dediğim gibi ciddi. Dur ben sana özel mesaj atıyorum.
Şuan 22 yaşındayım biraz eski kalmış o bilgiler güncelliyim bi ara en iyisi
Benimde lise dönemimde sırtımın ust kısminda sivilceler çıkıyordu ama geçti onlar simdi çıkmıyor hiç. Nutellayı cipsi birakınca da Yüzümdeki sivilceler geçtiama kzleri duruyor işte...
Tıp okuyorum ben 2.sınıfım. :) ama iğneden korktugum ve okuldaki cildiyeciden memnun olmadıkları icin en son lise döneminde gitmistim doktora, universitede gitmedim henuz. Lisede gittigim de tahlil yaptırmamıştı zaten. :)
masallah tıp okuyormussun allah kolaylık versınAy bi hoş oldum simdi, neyin sevgisi bu
masallah tıp okuyormussun allah kolaylık versın
ıgneden korkan ama doktor bı akrabam vardı benımde :) cok sevımlı gelıyor bana
Siz nece konuşuyosunuz ben anlamıyorum zaten bu tarz konulardaBir-Dost bızı bırbırımıze benzetmıstı bosuna degılmıs :)
oda olur ben hemencecık en pratıgınden yapıyorum hep usengeclıgımden ...
bazı cıltler hassastır yogurt kasıntı yapabılıyor bu arada ben suyunu nemlendırıcı olarak kullanırım cıldım kurursa tekrar durulamak sartıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?