Bu sıralama doğru mu?

Duştan önce mi yapılmalı peki?
cılt ıyı temızlendıkden sonra once sonra pek fark etmez aslında
ama ben yınede ıcım rahat etsın dıye haftada bı dustan once haftada bı dustan sonra yapıyorum
dustan once tembellıgımden yapıyorum yıkamak daha kolay oluyor dıye

hıc dokunmayın bence o orda sakınce kalsın kendı kendıne gecsın :)
hele hele t bolgesı kapsamındakı sıvılce asla sıkılmamalı dokunulmamalı (alın burun cene )

Bir-Dost bızı bırbırımıze benzetmıstı bosuna degılmıs :)
oda olur ben hemencecık en pratıgınden yapıyorum hep usengeclıgımden ...
bazı cıltler hassastır yogurt kasıntı yapabılıyor bu arada ben suyunu nemlendırıcı olarak kullanırım cıldım kurursa tekrar durulamak sartıyla

Peki o halde okula gidince bi tahlil yaptıraym ben. :)
profılınde lıse ogrencısı dıyor vucudun yaglı olabılır bazı cıltler oyledır
benım omuzum sırtım boynum nasıl yaglı yaglı olur du hatta sırtımda hep sıvılce cıkardı yagdan
zamanla yas ılerledıkce o yag azalıyor
benzamycin vermıstı annem bana onu kullanmıstım o duzeltmıstı kesınlıkle bı kan tahlılı yaptır tabı once

Senin yaşın benden ufak sadece bitkisel bakım en iyisi ama bana artık dermokozmetik de gerekiyo be canım

Ben hiç duymadım, başka bir marka duydum bayağı methediyorlar davines adı.

SLS var ama galiba onda

Yan etkisi yok demişler bi blogda o yüzden heves etmiştim biotin ve çinkoya
İnsanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılırlar biliyorsun. Her ikisinin de yan etkileri var, biotin en fazla cildinin içine eder ama çinkonun zararları dediğim gibi ciddi. Dur ben sana özel mesaj atıyorum.

Şuan 22 yaşındayım biraz eski kalmış o bilgiler güncelliyim bi ara en iyisi
Benimde lise dönemimde sırtımın ust kısminda sivilceler çıkıyordu ama geçti onlar simdi çıkmıyor hiç. Nutellayı cipsi birakınca da Yüzümdeki sivilceler geçti ama kzleri duruyor işte...

Tıp okuyorum ben 2.sınıfım. :) ama iğneden korktugum ve okuldaki cildiyeciden memnun olmadıkları icin en son lise döneminde gitmistim doktora, universitede gitmedim henuz. Lisede gittigim de tahlil yaptırmamıştı zaten. :)

yaşanmıslıklar ıyıdır ıyı
kadın yaş aldıkca guzelleşir :)

Napalım öyle avunacaz artık :)

İnsanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılırlar biliyorsun. Her ikisinin de yan etkileri var, biotin en fazla cildinin içine eder ama çinkonun zararları dediğim gibi ciddi. Dur ben sana özel mesaj atıyorum.

Tamam canım sağol

Siz nece konuşuyosunuz ben anlamıyorum zaten bu tarz konularda aktar gibisiniz vesselam

Konuyu hortlatmış olacağım ama KilicBaligi engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum.Benim cilt tipimle ilgili kafam karışık.Buluğ çağına girmemle birlikte yüzüm aşırı bir şekilde pul pul döküldü.Yaşım ilerledikçe bu durum azaldı.Eskisi kadar olmasa da ciddi anlamda rahatsız ediyor yine.Alnımda ve burnumda parlak bir görünüm var ama bir yandan buralar pullanıyor.Özellikle ağız ve burun çevremde kızarıklık oluşuyor ve bu kızarıklıklar kuru oluyor.Göz altımdaki bazı yerlerdeki gözenekler açık.Yanaklarım kuru.Son 2-3 yılda da boynumda da kızarıklık ve pullanma meydana gelmeye başladı.Bir cildiye doktoru bana sende yağlı cilt egzaması var dedi ama bende regl dönemleri dışında sivilce çıkmaz.Birde T bölgem dışında kalan yerler kuru.Benim cilt tipim bu durumda kuruya dönük karma cilt mi oluyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…