- 21 Temmuz 2015
- 6.684
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Yok haftada bir yapıyorum saydıklarımı. Siyah nokta için iki haftada bit yapıyorum. Günlük yaptığım şey temizleme ve nemlemdirme sadece.Peeling ve nem maskesine takıldım her gün yapmaya müsait peelingler dışında peeling her gün yapılmaz keza cildin çok kuru değilse nem maskesi de her gün yapılmaz
Bunlar her gün yaptıkların doğru mu anladım?
Siyah noktalarıda haftada bir sıcak banyo sonrası burun bandıyla temizle bence, cildini yorma
Hayır yine de belirtme ihtiyacı duydum. Kılcal damarlarımdan dolayı buhar yapamıyorumben temizleme peeling buhar siyah nokta temizligi maske nemlendirme diye yaptiriyorum
ama cilt tipim normal
bilemedim simdi kafam karisti karma olunca degisik mi oluyor
Yok haftada bir yapıyorum saydıklarımı. Siyah nokta için iki haftada bit yapıyorum. Günlük yaptığım şey temizleme ve nemlemdirme sadece.
Teşekkür ederim tonik olarak ne kullanıyorsunuz?Günlük yapman gereken temizleme tonik ve nemlendirme, 30dan sonra tonik nemlendirme arasına bir de serum ekleyebilirsin
Teşekkür ederim tonik olarak ne kullanıyorsunuz?
Bir de bu sıra doğru mu
Ben de bunu cok merak ediyorum.
Karma kuru cilt nasıl oluyor peki? Mesela benim cildim yağlı normalde, ama temizledikten sonra kuruyor pullanma başlıyor. Krem sürünce geçiyor ve bir süre sonra da yağlı görüntü başlıyor.. sizin de bu sekilde mi?
Yağlı olduğuna emin misin, bence değil gibi ya da temizleyicin yanlış
Yağlı olduğuna emin misin, bence değil gibi ya da temizleyicin yanlış
Karma ya da yağlı demisti daha doğrusu eczanede yaptırdığım testte. Suan tam hatırlayamadm süpheye düştüm.
Sizce nedir peki?
Mesela şöyle anlatayım:
Şuan cildim aşırı yağlı, hani suratıma dokunmak istemiyorum o kadar. Ama temizledikten sonra kuruma oluyor. Krem sürmezsem cildim bir süre sonra o kurumayı tölere ediyor. Ve daha sonra da şuanki gibi yapyağli oluyor.
Annemin cildi kuru, onun temizleyicisiyle temizledigimde mesela cildim yağlı kaliyor. Kendi temizleyicilerimle ya da sabunla temizledigimde ise kuruyor bir muddet.
Mesela şöyle anlatayım:
Şuan cildim aşırı yağlı, hani suratıma dokunmak istemiyorum o kadar. Ama temizledikten sonra kuruma oluyor. Krem sürmezsem cildim bir süre sonra o kurumayı tölere ediyor. Ve daha sonra da şuanki gibi yapyağli oluyor.
Annemin cildi kuru, onun temizleyicisiyle temizledigimde mesela cildim yağlı kaliyor. Kendi temizleyicilerimle ya da sabunla temizledigimde ise kuruyor bir muddet.
Yağlı ama nemsiz olabilir, temizleyicin ne
Bi ara bioderma sensibio DS+ kullanmıstım simdi de neutrogena turuncu serisini kullanıyorum temizleyici ve yagsız nemlendiricisiyle beraber. Bunlar yanlış mı cidden. Ne kullanmalıym peki?temızleyıcın yanlıs
yaglıya donuk karma bı cılt yapın var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?