- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
oyle de olur... daha guzel olurBen de hep duştan sonra cildim hazır temizlenmisken gözeneklerim acılmısken yapıyordum, ne kadar da ters seyler yapmısm kendime ya..
Canim bence market markaları kullanma, kullanıp memnun olan cildi sorunsuz şanslılar var ama bence sana uygun değil neutrogena ve türevleri
Bioderma sebium serisi olabilir ama hydrabio serisinden ürünler de eklenerek
N nscckts buz kalıbı benim her sabah akşam yaptığım şişliğe de iyi geliyo ayrıca sıkılaştırıyo
kesınlıkleCanim bence market markaları kullanma, kullanıp memnun olan cildi sorunsuz şanslılar var ama bence sana uygun değil neutrogena ve türevleri
Bioderma sebium serisi olabilir ama hydrabio serisinden ürünler de eklenerek
N nscckts buz kalıbı benim her sabah akşam yaptığım şişliğe de iyi geliyo ayrıca sıkılaştırıyo
oyle de olur... daha guzel olur
gozenekler acılmıs olur maskenı rahatlıkla uygulayabılırsın
Sivilce izleri için önerdiğin bişey varmıkesınlıkle
hatta buz kalıbından sonra cılt ısıldar nemı gelır
20 yasımdan berı uyguladıgım bırsey
kesınlıkle
hatta buz kalıbından sonra cılt ısıldar nemı gelır
20 yasımdan berı uyguladıgım bırsey
Ben haftada 3 kere kahveyle peeling yaparım sonra temizleme akabinde tonik sonra nemlendirici
Haftada 1 glikolik asitli tonik sürer nemlendirici sürmeden onunla uyurum
Haftada 1de nem maskesi
Haftada 1 banyoda sonra burun bandıyla siyah nokta temizleme
lekeler taze kırmızı kırmızı mı kahveye donuk koyu mu ?Sivilce izleri için önerdiğin bişey varmı
ozaman nemlendırıcı yaglandırmıyor daha tatlı bı nemlılık saglıyor dımı :)Evet evet aynen öyle oluyo kan dolaşımını da hızlandırdığı için ben akabinde sürüyorum hemen kremimi
ozaman nemlendırıcı yaglandırmıyor daha tatlı bı nemlılık saglıyor dımı :)
Türk kahvesi yapıyorsun bir güzel içiyorsun telvesini yüzüne sürüyorsun, göz altlarına da gelebilir sakinca yok,15 dk sonra önce kabasını dök lavaboya sonra hafif hafif ovala kalanı,sonra da yıka
Bahsettigim tonik satılmıyor ben yapıyorum glikolik asit laktik asit B3 falan var içinde
Ay onları neredn bulurum ki kimyager gibisin vallahi
Kırmızı renktelerlekeler taze kırmızı kırmızı mı kahveye donuk koyu mu ?
Ama yokki kızarma nicin tahlil yaptırmalıym?
ozaman karbonat maskesıKırmızı renkteler
ozaman karbonat maskesı
1 yemek kasıgı karbonata 1 yemek kasıgı su katıp yuzune bııı guzel surersın :) peelıng gıbı bırazda bekletırsın 10 dk falan
durularsın tamamen gecmez cok zor
bazı merkezlerde soguk sıstem leke cıkarma yapıyorlar o fayda edıyor
Verdiğiniz maskeyi uygulayacağım Tşk ederim ..ozaman karbonat maskesı
1 yemek kasıgı karbonata 1 yemek kasıgı su katıp yuzune bııı guzel surersın :) peelıng gıbı bırazda bekletırsın 10 dk falan
durularsın tamamen gecmez cok zor
bazı merkezlerde soguk sıstem leke cıkarma yapıyorlar o fayda edıyor
Kızarma ayrı bir şey, yağlanma ayrı bir şey sd de olabilirdi çünkü. Çinko eksikliği için diye belirtmiştim. Yüz yine neyse ama vucut derisi kolay kolay yağlanmaz, önlemini al diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?