Bu sıralama doğru mu?

Ben de hep duştan sonra cildim hazır temizlenmisken gözeneklerim acılmısken yapıyordum, ne kadar da ters seyler yapmısm kendime ya..
oyle de olur... daha guzel olur
gozenekler acılmıs olur maskenı rahatlıkla uygulayabılırsın

Hay allah ben yine bi cilt analizi yapan eczaneye gideyim en iyisi.. gitmisken bioderma ürünleri de alırım.. sanırım temizleyici alsam yeterli sadece?

kesınlıkle
hatta buz kalıbından sonra cılt ısıldar nemı gelır
20 yasımdan berı uyguladıgım bırsey

Kahve peelingini öğrenebilir miyim ? Türk kahvesi ile mi yapıyorsunuz ? Bir de bahsettiğiniz toniği nerden alabilirim ? Ben marka serisi kullanıyorum ve alkollü tonikler ( Clinique ) ama daha besleyici bir toniğe geçersem daha iyi olur.

Türk kahvesi yapıyorsun bir güzel içiyorsun telvesini yüzüne sürüyorsun, göz altlarına da gelebilir sakinca yok,15 dk sonra önce kabasını dök lavaboya sonra hafif hafif ovala kalanı,sonra da yıka

Bahsettigim tonik satılmıyor ben yapıyorum glikolik asit laktik asit B3 falan var içinde

Ay onları neredn bulurum ki kimyager gibisin vallahi

Kırmızı renkteler
ozaman karbonat maskesı
1 yemek kasıgı karbonata 1 yemek kasıgı su katıp yuzune bııı guzel surersın :) peelıng gıbı bırazda bekletırsın 10 dk falan
durularsın tamamen gecmez cok zor

bazı merkezlerde soguk sıstem leke cıkarma yapıyorlar o fayda edıyor

Benim saçlar dökülüyor bir de yaa habipoglu marka şampuan önerdi dün aktar, güvenip alamadım bilen kullanan var mı Salça olayım konuya

Ay biz seninle hep aynı şeyleri yapıyomuşuz karbonatı ben bir tatlı kaşığı yoğurda katıp sürüyorum, ya da temizleyicimi köpürtünce araya birazda karbonat alıp peeling arti temizleme gibi birsey yapıyorum

Verdiğiniz maskeyi uygulayacağım Tşk ederim ..
ama bi sorum daha olacak ...bazen adet dönemlerimde veya yağlı filan yiyince ara ara sivilce çıkıyor önce bi cildiyeciye gidip tedavi mi olmalıyım yoksa güzellik merkezine gitsem olurmu

Kızarma ayrı bir şey, yağlanma ayrı bir şey sd de olabilirdi çünkü. Çinko eksikliği için diye belirtmiştim. Yüz yine neyse ama vucut derisi kolay kolay yağlanmaz, önlemini al diyorum.

Gnc nin çinko takviyesini hiç denedin mi canım cilde ve saça faydası var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…