• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu site seni azdırdı diyen kocamdan ilk dayağımı yedim

Mrs_Baby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
13
1
1
42
Şaka gibi. Hal inanamıyorum. Burada anlatılan aile içi şiddet hikayelerini şaşkınlıkla okuyan ben, kendimi şimdi bu hikayenin içinde buldum. Kocamın bir dediğini iki etmeyen, onu hep el üstünde tutan ben, ilk kez azcık şımarayım dedim ve karşılığı çatlak bir bilek ile patlamış bir dudak oldu. Beni evire çevire pataklayan kocam, aklımı bu sitedeki kadınların karıştırdığını söylüyor. Deliricem yardım edin...

ilk dayağımı yedim nasıl bir tabir ya.. zaten bekliyormuydunuz kendisinden böyle bir şeyi

Okuduğunuz fantazileri mi uygulamaya kalktınız anlamadım ki :KK12: Elleri kırılsın eğer gerçekse tabi zira çatlak bir bilekle ben şahsen ağrıdan ölürdüm o_O
Zaten çok ağrıyor ama herkes kırılmamış incinmiş diyo. Karakolluk oluruz diye doktora da gidemedim

Geçmiş olsun hala burda olduğunuza göre sorun yok sanırım

Zaten çok ağrıyor ama herkes kırılmamış incinmiş diyo. Karakolluk oluruz diye doktora da gidemedim
Siz yine de gidin alın raporunuzu en azından şikayetçi olmayıp durumunuza razı olsanız bile ileride lazım olur hani olur da aklınız başınıza gelir...

Siz eşinize nasıl şımardınız ki, size bu pisliği yaptı, adam nasıl bi anda böyle çıldırdı merak ettim doğrusu?

Mesele ne olursa olsun eşin haksız ama olay neydi işler bu raddeye geldi?
Hiçbir detay vermemişsin nasıl yardımcı olalım?

ilk dayağımı yedim nasıl bir tabir ya.. zaten bekliyormuydunuz kendisinden böyle bir şeyi
Beş yıllık evliyiz ve üç yaşında bir kızımız var. Eşimin bir dediğini iki etmedim. Şimdiye kadar bırakın eşimden dayak yemeyi böyle bir şeyi düşünemezdim bile. Şoktyım

Allah allah ne sebeple dövdü. Herkesin dediğiyle çatlamadığı kanısına mı vardınız. Ah pardon elalem örgütü savunucularından mıydı aileniz?

Bu siteden kastınız KK'dan mı bahsediyosunuz yoksa oturduğunuz siteden mi?

Şokta oldugunuzu defalarca yazmıssıniz.Anliyorum şoktasiniz. Peki nedediniz nasil şimardinizda sizi dövdü biz bunu ögrenmek istiyoruz. Darp roporu alın siz affetmeyi dusunuyor olabilirsiniz affedebilirsinizde fakat ileride tekrar bu tarz bir sorununuz olursa işinize yarar ben alın derim . Bu arada elalem duysa nolur sizden , caninizdan kiymetlimi?

Back
X