Bu site yüzünden hemen büyümek istiyorumm:D

sevintt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
58
0
36
İçel Mersin
Bu sitedeki küçük bir üyeyim 16 yaşındayım ama çok seviyorum hiç alakam olmayan alanlarda bile yazılar okuyarak bilgilendiğimi düşünüyorum böyle bebeklerinin resimlerin, paylaşıyor evli hanımlar ya da şu imzalarınızdaki bebek gifleri eşimle şu kadar gündür evliyim filan şeyleri böyle o kadar hoşuma gidiyor ki bir an önce büyüyüp böyle bu sitede öyle bir imza yapmak istiyorum hatta 10 15 sene sonra evlenirsem şu anki erkek arkadaşım ile (!) bu başlığa bi yorum yazmak isterim aslında bi dert değil bu sadece bu başlığı nereye açacağımı bilemedim öyle yani çok mutlu oluyorum ya böyle bazı şeylerin cevabını buradan öğrenincee

eheheh sonra da küçülmek istersin hele gel de bi 25 ine

Son düzenleme:
en güzel çağındasın canım ya ilerde de dersin küçük olsaydım dersın :)

Evet bu sitenin yan etkilerinden birisi de bu.
Bende buraya girdikçe evlenesim geliyor.
Ama daha çoookk var.

kesinliklee Allahım herkesin mutluluğunu daim etsiiin, darısı da tüm bekar üyelerimizin başına inşallahh :123: aynen bakıyoruz bir an ah darısı başımıza diyoruz sonra da diyoruz ki yok yahu daha çok var

Valla ben genelde bir derdim var bölümünde takıldığım için evliliğe olan bi gıdım hevesimi de kaybettim o alttaki yıl ay gün sayımlarına da çok gülüyorum

Insallah Bi gün olur Canim, buraya dertlerini deyil, böyle güzel seyler icin yazarsinilerde.
O zaman gelene kadar her aninin kiymetini Bil

Nedense bende artik eskisi gibi sicak bakamiyorum evlilige esi ve esinin ailesi ile sorun yasayanlarin topigini okudukca daha bi korkar oldum evlilikten ki konuyu acan arkadas git hayatini doya doya yasama hevesine bak bosver simdiden evlilik hayalini

gerçekten canım en güzel yaşındasın
şimdi ise sorumluluk-sorumluluk-sorumLuLuk.. günler böyle geçiyor

Bu konuya şu şiirle cevap vermek geldı içimden.Mümkün olsa gel degıselım yaşlarımızı derdım.:) Bende çok buyuk sayılmam daha 23 ama şimdiden o yaslarımı özledım.

Büyüme çocuk,
Dünya kahır dünyası, çilesini çekemezsin
Gönül ifrit pazarında, yürek dolu sevemezsin
Boğar dertler deryasıda bir başına yüzemezsin
Büyüme çocuk,
Nasıl yalnız bırakırlar, inan hayal bile edemezsin

Büyüme çocuk,
Talan olur el değmemiş sevdaların yıkılır,
Birer mermi gibi kem sözcükler, benliğine sıkılır
Yazık olur gözlerinde döktüğün yağmura, yazık
Büyüme çocuk,
Zaman bozuk, dünya bozuk, insan bozuk

Büyüme çocuk,
Düşer seninde saçlarına ölümün izleri aklar
Alınır elinden özgürlüklerin ve en doğal haklar
Dertler deryasıdır bu, çaresiz katanırsın
Büyüme çocuk,
Büyür, yaşar, ölürsün..

Bedirhan Boran

​valla insanın fikirleri ne çabuk değişiyor diyorum kendi kendime şu an aylar öncesinde böyle düşünüyormuşum da şimdi tamamen farklı...

​valla insanın fikirleri ne çabuk değişiyor diyorum kendi kendime şu an aylar öncesinde böyle düşünüyormuşum da şimdi tamamen farklı...

Çünkü 16 yaşındasın canım. Tam fikirlerin değiştiği yaşlar. Umarım (belki de zaten öyledir) başarılı bir iş kadını olmaya da heves ediyorsundur. Yazıyorsan, başarılı bir yazar, çiziyorsan başarılı bir ressam, hayatta ne alanda uğraşmak istiyorsan başarılı olacağın bir iş kadını olmaya da heves ediyorsundur umarım.

Evli olup ta iyi ki evlenmişim diyeni duymadım daha. Ve bu insanlar evlenmek istemeyenlere evlen de evlen diye baskı yaparlar. Asıl düşünceleri "evlen de gör ebe...kini".

Evli olup ta iyi ki evlenmişim diyeni duymadım daha. Ve bu insanlar evlenmek istemeyenlere evlen de evlen diye baskı yaparlar. Asıl düşünceleri "evlen de gör ebe...kini".

Evet, lisedeyeken bir kaç anne günü gözlemeleme fırsatım oldu. Kendi aralarnda aman şöyle mutsuzum aman kocam böyle kötü şimdiki aklım olsa evlenmem, ama ortama bir tane bekar hatun girsin "eee ne zaman evleniyorsun, evlen evlen nikahta keramet vardır"

Valla o alttaki imzalardan dolayı ben de bazen evlenmek istiyorum acısıyla tatlısıyla

Ben de 16 yaşındayım ya da 15 yani anneme göre 15 işte lise 2ye gidiyorum ve bencede bu site bi harika çoook hoş böylece hem bazı dertlerime teselli buluyorum hem de insanların sorunlarını çözmesine yardımcı oluyorum ve insanlara yardım etmekten keyif alıyorum seninle aynı fikirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…