bu sitede yeniyim yardiminiza ihtyacim var...

moyabela

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
64
0
16
Adana
konu olusturmayi cok zor buldum ama neyse...meseleye geceyim

Fransa da yasiyorum..ve birisi ile konusuyorum....
kendisi ispanyol ve musluman degil.. simdilik sadece konusuyoruz ama cok iyi anlasiyoruz..
annemden gizlemeyi sevmedigim icin soyledim...ama..dini dinimizden olmadigi icin positif bakmiyor..sadece arkadasin kalsin diyor...
ne yapayim ben ? annem gorusmemizi bile istemiyor..arkadasca bile olsa...

sorulariniz varsa detay verebilirim..

tabii fransada yasayinca binbir cesit insanla ayni ortamda yasiyoruz...

lutfen .. ben annemi nasil ikna edebilirim ?
onunla bir orta yola ihtiyacim var....

Ondan hoşlanıyor musun ya da onu seviyor musun? Evlenmeyi düşünmesen bile zaman geçtikçe ona bağlanırsın aşık olursun tutulursun belki ama onu sadece arkadaş olarak görüyorsan konuşmanızda görüşmenizde hiç bir sakınca yok ki annene ispanyolca öğrencem ondan o yüzden arkadaş olmak istiyorum de yalan da olmasın ispanyolca öğren ondan

Son düzenleme:
canım, benim tavsiyem ailenin sözünden çıkmaman. çünkü tecrübeliler ve ne derlerse er ya da geç gerçek oluyor. evlenmeyi düşünmüyorum demişsin, ama belli bi zaman sonra seni yanlışlara itedebilir bu arkadaş. yanlış anlaşılmasın elbette din ayrımı yapmıyorum. ancak annen bu şekilde düşünüyorsa bi bildiği vardır tatlım, uzak durmanda fayda var bence ;)

eeeh biraz ... kafamiz coook iyi anlasiyor...
bilemiyorum zaaman ne gosterir ama annem cikmami istemiyor .. arkasca bila osa...
ne yapayim bilemiyorum...

su anda bile mesajlasiyoruz...

ispanyolca bilmiyor...ama ben zaten biliyorum bu yuzden inanmaz annem...

arkadasca sorun yoksa annemi nasil ikna edeyim...

opussek suc mu ? ciddiye binnersa eger...

hem belkii evlilik konu olursa ...din deyisen cook var burada...

neyse su arkadasimla nasil annemden gizlememe gerek kalmadan gorusuruz ?

Benim erkek arkadasim belcikali ve hic bir muslumani ona tercih etmem
sozunun eri bir insan
ailem de cok mutluj simdi ondan
bena bukadar destek olmasi onlari da mutlu ediyor

herkesin dini kendine
sen muslumansan yoluna devam et
etrafindaki herkesi senin bigi dusunmek zorunda degil saglikli bir iliski kurmak icin
ikinizde birbirinizin inaclarina saygi gosterebilecekseniz ne ala....

ama cok buyuk bir karar verme
bu skilde dostca devam edin
sonuda en iyi karari sen vereceksin
siz bir zamandan sonra iliskinizden emin olursaniz ailelerde sonunda bunu gorup ikna olacaklardir ama daha karar vermek icin cok erken

peki ben onunla gorusebilmek icin anneme yalan mi soyleyeyim ?

dogruyu soyleyince koymuyor....

sende fransizca biliyormusun ?

canim ben flamenkce konusuyorum.
fransizcam yok diyecek kadar az ama sevgilimin fransizca ve flamenkce ikisi de anadili

yalan soylemene gerek yok
annen arkadas olarak kal demis nasilsa
eger isin dozunu kacirmadan buyuk bir hata yapmadan seviyeli bir iliskiyi yurutebileceksen pembe yalanlar bazen ise yarayabilir :)

evet arkadas kal dedi ama okul disi gorusemezsin diyor annem...
izin alabilmenin yolu lazim...

sen nasil yaptin axperiansini benimle paylasir misin ?

yanlış anlamadıysam belki dinini falan değişir demişsin, sen dinini değiştirmesini isteyebilirsin de ya oda senden aynı şeyi isterse

din degistirmeye gerek yok simdilik..ben onunla evlenmeyi dusunmuyorum sadece cikmak istiyorum.anneme bunu anlatamiyorum. Bu yuzden gorusemiyoruz. Isimi pembe yalanlami yuruteyim ?

Back
X