Bu sizde de olmuyor mu?

armenizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
1.799
4.784
208
Hemen baştan belirteyim konuyu kendim için açmadım. 3 kişilik bir arkadaş gurubuyla yorumlarınızı merak ediyoruz...
Şöyle ki; içinizde ya da cevrenizde tanıdığınız, seksapelliği yüksek, bakımlı güzel olan hanımlar hemcinsleriyle sorun yaşıyorlar mı? ( lütfen güzellik konusunda objektif olmaya çalışalım) mesela bir ortama girildiğinde diğer yüzler asılıyor mu? Ne kadar iyi davranırsanız davranın, pozitif olursanız olun hep soğuk tepkiler alıyor musunuz?
Edit: soru ortama giren güzeli kıskanır mısınız? Değil. Dikkat.

Son düzenleme:
benden güzel birini görünce surat asacak olsam mutlu günüm kalmaz hepimizden daha güzel Kadınlar var. Bazısı güzeldir bazısı neşelidir bazısı akıllıdır bazısı havalıdır bazısı melek gibi kadındır. Güzelliğin fazla abartıldığını düşünüyorum ortama güzel bir kadın girdi diye suratlarını sallandıraan aptalları aşırı küçümserim kaale de almam. Böyle sorunları olan hemcinslerimi de çevremden uzak tutarım

Okulda 20 bayanız en güzelimizi hepimiz çok seviyoruz maşallah iç güzelliğin dışa yansıması mübarek.
Herkes güzel ama o bi ayrı kimsede gıcık olmuyor hatta içimiz açılıyor :))
Peki iç güzelliğini görene kadar geçen sürede böyle bir şey diğerlerinde de gözlemlemediniz mi?

Peki iç güzelliğini görene kadar geçen sürede böyle bir şey diğerlerinde de gözlemlemediniz mi?
Ben güzel kadınların hep iyi olduğuna şahit oldum acikcasi hiç kötü niyetli dili dikenli ve güzel olan birine denk gelmedim. Bakışları fettan fettan olan kızlar zaten güzel olmuyor ve zamanla cidden çirkinleşiyor.
Ha çirkin kadın da iyi olabilir tabi ama tersine denk gelmedim.

sizlerin böyle bir takīntısımı var hiç böyle saçma bişey duymadım

Değil mi,dizi filmlerde nedense hep güzel kadınlar hep bir kötülük peşinde olur,insanlar da öyle sanıyor sanırım.
Ben güzel değilim açıkçası,ama çok güzel arkadaşlarım oldu/hala da var,şimdiye kadar bir kötülüklerini duymadım ya da görmedim.Belki ağır olacak ama sırf güzel diye birine surat asmak asıl kötülük bence.Kimse genetiğinden sorumlu değil sonuçta.

Yaşarım ama yaşatmam.
Karşımdakini övmeyi severim ama bugüne kadar kadınlardan aldığım iltifat nadirdir, kendi çokça beğenip gidip alsa, aynısını yapsa bile niyeyse söyleyemez.
Dolayısıyla tavırlar da değişir.

Böyle cevaplar ne hoş ikiniz içinde:) nerelerde sizler gibi kadınlar merak ediyoruz:)

Hic boyle bi ortama sahit olmadim.Valla benm icim aciliyor ne yalan soyleyim baktikca bakasim geliyor guzel kadinlara.
Bu şekilde hoş cevap yazan bir üye daha vardı ikinizinde profiline girip yaşına baktım:)yazmıyor:/ acaba bu güzel bakış açısı ileriki yaşlarda mı oluyor diye:/

Bende kendimi suslenince güzel bulanlardanim ,normalde pek beğenmem. Arkadaşlarımı ise guzellerden seçerim boylu poslu bakımlı kızlarla iyi anlaşırım. Çirkin arkadaşlarımda ise hep bi etrafa saldırma, çekememe,eleştirme durumu olduğu için dostluk boyutuna geçemedim.

Neye göre kime göre güzel. Herkesin çok beğendiği kadınları, adamları ben begenmiyorum , benim begendikleirimi de cevremdekiler hiç beğenmez. Bunun neresini beğendin derler. Herkesin güzellik algısı farklı. Kimsenin de daha güzelini görünce suratını asacağını sanmıyorum..Allah onu da öyle yaratmış , Allah'a mi kusecegiz . Karsidakinin de kendi marifeti değil yani güzel olması Allah vergisi , ondan dolayı kıskanmak hiç aklıma gelmez.

Bu şekilde hoş cevap yazan bir üye daha vardı ikinizinde profiline girip yaşına baktım:)yazmıyor:/ acaba bu güzel bakış açısı ileriki yaşlarda mı oluyor diye:/
32 yaşımdayım canım , hep aynıydım ilkokulda bile. Kompleksli kişilerden ve negatif dusunen insanlar enerjimi düşürüyor çevremde hep neşeli ve güzel insanlar olması beni daha güzel ve mutlu hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…