- 25 Nisan 2014
- 1.799
- 4.784
- 208
- Konu Sahibi armenizmir
-
Peki iç güzelliğini görene kadar geçen sürede böyle bir şey diğerlerinde de gözlemlemediniz mi?Okulda 20 bayanız en güzelimizi hepimiz çok seviyoruz maşallah iç güzelliğin dışa yansıması mübarek.
Herkes güzel ama o bi ayrı kimsede gıcık olmuyor hatta içimiz açılıyor :))
Ben güzel kadınların hep iyi olduğuna şahit oldum acikcasi hiç kötü niyetli dili dikenli ve güzel olan birine denk gelmedim. Bakışları fettan fettan olan kızlar zaten güzel olmuyor ve zamanla cidden çirkinleşiyor.Peki iç güzelliğini görene kadar geçen sürede böyle bir şey diğerlerinde de gözlemlemediniz mi?
sizlerin böyle bir takīntısımı var hiç böyle saçma bişey duymadımHemen baştan belirteyim konuyu kendim için açmadım. 3 kişilik bir arkadaş gurubuyla yorumlarınızı merak ediyoruz...
Şöyle ki; içinizde ya da cevrenizde tanıdığınız, seksapelliği yüksek, bakımlı güzel olan hanımlar hemcinsleriyle sorun yaşıyorlar mı? ( lütfen güzellik konusunda objektif olmaya çalışalım) mesela bir ortama girildiğinde diğer yüzler asılıyor mu? Ne kadar iyi davranırsanız davranın, pozitif olursanız olun hep soğuk tepkiler alıyor musunuz?
Ben güzel kadınların hep iyi olduğuna şahit oldum acikcasi hiç kötü niyetli dili dikenli ve güzel olan birine denk gelmedim. Bakışları fettan fettan olan kızlar zaten güzel olmuyor ve zamanla cidden çirkinleşiyor.
Ha çirkin kadın da iyi olabilir tabi ama tersine denk gelmedim.
Kimsenin böyle bir takıntısı yok. Merak etmeyin. Sohbet esnasında geçen bir şeyi sormak istedik. Teşekkürler yine de .sizlerin böyle bir takīntısımı var hiç böyle saçma bişey duymadım
Böyle cevaplar ne hoş ikiniz içinde:) nerelerde sizler gibi kadınlar merak ediyoruz:)Değil mi,dizi filmlerde nedense hep güzel kadınlar hep bir kötülük peşinde olur,insanlar da öyle sanıyor sanırım.
Ben güzel değilim açıkçası,ama çok güzel arkadaşlarım oldu/hala da var,şimdiye kadar bir kötülüklerini duymadım ya da görmedim.Belki ağır olacak ama sırf güzel diye birine surat asmak asıl kötülük bence.Kimse genetiğinden sorumlu değil sonuçta.
Teşekkürler cevabınız için..Yaşarım ama yaşatmam.
Karşımdakini övmeyi severim ama bugüne kadar kadınlardan aldığım iltifat nadirdir, kendi çokça beğenip gidip alsa, aynısını yapsa bile niyeyse söyleyemez.
Dolayısıyla tavırlar da değişir.
Bu şekilde hoş cevap yazan bir üye daha vardı ikinizinde profiline girip yaşına baktım:)yazmıyor:/ acaba bu güzel bakış açısı ileriki yaşlarda mı oluyor diye:/Hic boyle bi ortama sahit olmadim.Valla benm icim aciliyor ne yalan soyleyim baktikca bakasim geliyor guzel kadinlara.
Bende kendimi suslenince güzel bulanlardanim ,normalde pek beğenmem. Arkadaşlarımı ise guzellerden seçerim boylu poslu bakımlı kızlarla iyi anlaşırım. Çirkin arkadaşlarımda ise hep bi etrafa saldırma, çekememe,eleştirme durumu olduğu için dostluk boyutuna geçemedim.Değil mi,dizi filmlerde nedense hep güzel kadınlar hep bir kötülük peşinde olur,insanlar da öyle sanıyor sanırım.
Ben güzel değilim açıkçası,ama çok güzel arkadaşlarım oldu/hala da var,şimdiye kadar bir kötülüklerini duymadım ya da görmedim.Belki ağır olacak ama sırf güzel diye birine surat asmak asıl kötülük bence.Kimse genetiğinden sorumlu değil sonuçta.
Peki bu ne sıklıkla olur?Yapan çok bunu , üstelik güzel olmaya gerek yok , güzel giyinsen , güzel konuşsan , güzel gülsen yani ucundan kıyısından bir yerin güzelse ortamdaki insanlar ezikse her türlü kıskanırlar.
32 yaşımdayım canım , hep aynıydım ilkokulda bile. Kompleksli kişilerden ve negatif dusunen insanlar enerjimi düşürüyor çevremde hep neşeli ve güzel insanlar olması beni daha güzel ve mutlu hissettiriyor.Bu şekilde hoş cevap yazan bir üye daha vardı ikinizinde profiline girip yaşına baktım:)yazmıyor:/ acaba bu güzel bakış açısı ileriki yaşlarda mı oluyor diye:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?