Bu sizde de oluyor mu?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba kızlar. Son günlerde bende bir duygu oluştu. Mesela sosyal medyada bakıyorum kız arkadaşlarım sevgilileriyle ilgili güzel şeyler paylaşıyorlar. Onların adına seviniyorum hepsi mutlu olsun ama içten içe de imreniyorum. Benim sevgilim yok. Eski sevgilim beni çok yıpratan biriydi. Neyse zaten hayatımda biri şimdi olamaz, malum işte pandemiden dolayı. Üniversitede okuyorum bu arada. Yirmili yaşların başındayım. Evlenmek gibi bir düşüncem zaten olamaz ama arkadaşlarımın sevgililileriyle ilgili paylaşımlarını görünce ister istemez özeniyorum. Bu arada onlar da pandemiden önce birlikteliğe başlamışlar sevgilileriyle. Keşke pandemi olmasaydı, benim de hayatımda biri olsaydı diye düşünmüyor değilim. Nedense son günlerde içimde böyle bir imrenme hissi oluştu. Benzer duygularda olanlar var mı?

Insanlar aslinda cogunlukla birinin malindan mulkunden ziyade ne ile ilgili olursa olsun onun mutluluguna gipta ediyor. Bence bu duyguyu kiyisindan kosesinden hepimiz yasiyoruz. Onemli olan bunun hasetlige cevirmemesi😉 ya bir de sosyal medyada paylasilan her seye inanmamak lazim. Dogrudan gercegi yansitan cok az. Ya olmadigi gibi gosteriliyor ya da abartiliyor. Insan tabi ki ele gune karsi hosluk yapar ama partnerine onu paylasir ama oyle methiyeler duzmek abarti geliyor bana. Siz bu dusuncelerden arindirin kendinizi gerek yok.

Insanlar aslinda cogunlukla birinin malindan mulkunden ziyade ne ile ilgili olursa olsun onun mutluluguna gipta ediyor. Bence bu duyguyu kiyisindan kosesinden hepimiz yasiyoruz. Onemli olan bunun hasetlige cevirmemesi😉 ya bir de sosyal medyada paylasilan her seye inanmamak lazim. Dogrudan gercegi yansitan cok az. Ya olmadigi gibi gosteriliyor ya da abartiliyor. Insan tabi ki ele gune karsi hosluk yapar ama partnerine onu paylasir ama oyle methiyeler duzmek abarti geliyor bana. Siz bu dusuncelerden arindirin kendinizi gerek yok.
Evet haklısınız aslında. Yorum için teşekkür ederim

Evet haklısınız aslında. Yorum için teşekkür ederim
Torarikar bunu herşeyde yaşıyoruz
Mesela ben kocaman bı cam ağacı süsledim
Arkadaşım daha minik bı çam ağacı süsleyip paylaşmış

Gittim ona imrendim ayy ne kadar güzel olmuş pelin ya bende mi küçük alsaydım dedim

Bak sen çorap asmışsim agaca .bende mi assaydim dedim.

Herşeyde böyledir insanoğlu

Torarikar bunu herşeyde yaşıyoruz
Mesela ben kocaman bı cam ağacı süsledim
Arkadaşım daha minik bı çam ağacı süsleyip paylaşmış

Gittim ona imrendim ayy ne kadar güzel olmuş pelin ya bende mi küçük alsaydım dedim

Bak sen çorap asmışsim agaca .bende mi assaydim dedim.

Herşeyde böyledir insanoğlu
Haklısın canım. Ama son zamanlarda özellikle duygusal ilişkiler için yaşıyorum bu durumu

Kendini meşgul tut. sınavlara hazırlanman icap edecekse şimdiden başla öne geçersin. Alanında kendini geliştir. Buradaki konulara bak ne hayırsız erkekler var. Allah doğru zamanda doğru insanı nasip etsin.

Gıpta duygusu herkeste olabilir, çok normal. Yeter ki size zarar verecek boyuta gelmesin.

Pandemi ortamı her türlü duyguyu daha yoğun yaşamamıza yol açıyor zaten.

Umarım hayatınıza birlikte çok mutlu olacağınız biri girer.

Valla bugün ben avm den tek başıma kös kös çıkarken, lüks bi aracın içinde bi çift güle konuşa yeni geliyorlardı...o anda daha da hissettim mesela yalnızlığı ama yapacak hiçbişi yok

Valla bugün ben avm den tek başıma kös kös çıkarken, lüks bi aracın içinde bi çift güle konuşa yeni geliyorlardı...o anda daha da hissettim mesela yalnızlığı ama yapacak hiçbişi yok
İnşallah bir gün bizim de karşımıza doğru erkek çıkar

Merhaba kızlar. Son günlerde bende bir duygu oluştu. Mesela sosyal medyada bakıyorum kız arkadaşlarım sevgilileriyle ilgili güzel şeyler paylaşıyorlar. Onların adına seviniyorum hepsi mutlu olsun ama içten içe de imreniyorum. Benim sevgilim yok. Eski sevgilim beni çok yıpratan biriydi. Neyse zaten hayatımda biri şimdi olamaz, malum işte pandemiden dolayı. Üniversitede okuyorum bu arada. Yirmili yaşların başındayım. Evlenmek gibi bir düşüncem zaten olamaz ama arkadaşlarımın sevgililileriyle ilgili paylaşımlarını görünce ister istemez özeniyorum. Bu arada onlar da pandemiden önce birlikteliğe başlamışlar sevgilileriyle. Keşke pandemi olmasaydı, benim de hayatımda biri olsaydı diye düşünmüyor değilim. Nedense son günlerde içimde böyle bir imrenme hissi oluştu. Benzer duygularda olanlar var mı?
Işte bu şeytanın bir oyunu sizi böyle hissettirp sırf sevgiliniz olsun diye yanlış insanlarla konuşacaksınız vee gene hüsran olmaz umarım böyle birşey birde şunu soylıyım bende de buna benzer nasıl biliyormusunuz bende evli arkadaşlarımın mutluluk resimlerini paylastiklarinda çok imreniyorum herkes neguzel hep mutlu diye ben neden mutsuzum bir anlaşmayan çift bizmiyiz diye ama bu insanların sonradan aslında boşanma aşamasında olanlarını bile gördüm kocası aldatan aldatıp ta mutluluk pozları verenler karısına güzel sözler söyleyenler sonra bunların gerçek hayatını görünce ne güzel söz isterim, gösterişlik ,nede başka birşey diyorum ve oturuyorum oturduğum yerde

Back
X