Bu sizdede oluyormu?

gamzeozer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
115
63
3
27
Hiç bi iş yapasım gelmiyor sıkılıyorum böyle aman aman gezen tozunu bir insanda değilim ama içimde böyle bir daralma var hava çok sıcak ayrıca sanki böyle deprem oluverecekmis gibi hissiyatı var gerçekten arada böyle oluyor ama deprem hissesini atamıyorum niye acaba ki

Dışarı çıkayım diyorum hava sıcak acayip basıyor böyle evde dururdum diyorum nasıl duracak temizlik var çamaşır var varda var

Hiç bi iş yapasım gelmiyor sıkılıyorum böyle aman aman gezen tozunu bir insanda değilim ama içimde böyle bir daralma var hava çok sıcak ayrıca sanki böyle deprem oluverecekmis gibi hissiyatı var gerçekten arada böyle oluyor ama deprem hissesini atamıyorum niye acaba ki
Evet hem sıkılıyorum hem iş yapasim gelmiyor.

çalışmıyor musunuz ? yada hobiniz falan yok mu ?

ben artık sıcaktan psikolojimin bozulduğunu düşünüyorum ya... gerçekten salak gibi oldum. ne bi yere çıkılıyor ne bi şey yapılıyor tüm gün evdeyim yemek temizlik derken onlardan da tiksindim kan ter içinde kalıyorum çünkü...

aynı noktadayım hiç bir şey mutlu etmiyor ne yemek, be para, kışı özledim, yaz çok bunalttı bu sene olursa 😞

Yaz çok sıcak geçiyor yaşadığım ülkede..

İnanın her cuma, 'haftasonu her yeri tertemiz yaparım' deyip, pazar gecesi de 'yine birşey yapamadım' derken buluyorum.

Hafta içi zaten isten gelip, yemek, çamaşır, çocuklar derken gün bitiyor..

Sabah kalk cocugu bakiciya birak sonra ise git yol 1 saat sonra ise basla is cikisi 1 saat yol yap aksam oluyor ayni tempo esim ayri ben ayri kosturuyoruz ama is bitmiyor hepsini bana yikmıyor destegi üzerimde yine de cok yoruluyorum duş almaya bile üşeniyorum ama ipin ucu kacinca da toplanmiyor.Bir de kizim uykusuz bir bebe bazen esim diyor hadi cocugu annene birakalim bir cafeye gidelim oraya buraya gidelim o bile yoruyor bir yere birakmak almak cafeye gitmek icin hazırlanmak gelince soyunup dökünmek sadece bos bos oturmaya hasretim

Çare çalışmak...Sabah 9'da açtım bilgisayarı, öğlen bir sandviç molası verdim, arada bir foruma baktım, bir de çamaşır yıkayıp astım. Saat neredeyse 5 olmuş.

Back
X