- 28 Ağustos 2023
- 115
- 63
- 3
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şöyle yağmura hasret kaldık kurudu ortalık keşke yağsa dua ettim bugünBi yagmur dokse herkes ferahlicak gibi...
Vallahi bak bi yağsaBi yagmur dokse herkes ferahlicak gibi...
Yok çalışmıyorum ev hanımıyim bende herzaman değilde arada geliyor böyleHiç iş yapmama olayı ben de ezelden beri var (temizlik açısından)çalışmıyor musunuz?
Çalışmanızı tavsiye ederim böyle zaman çok boş geçer çalışmak sosyallikte getirirYok çalışmıyorum ev hanımıyim bende herzaman değilde arada geliyor böyle
Evet hem sıkılıyorum hem iş yapasim gelmiyor.Hiç bi iş yapasım gelmiyor sıkılıyorum böyle aman aman gezen tozunu bir insanda değilim ama içimde böyle bir daralma var hava çok sıcak ayrıca sanki böyle deprem oluverecekmis gibi hissiyatı var gerçekten arada böyle oluyor ama deprem hissesini atamıyorum niye acaba ki
çalışmıyor musunuz ? yada hobiniz falan yok mu ?Hiç bi iş yapasım gelmiyor sıkılıyorum böyle aman aman gezen tozunu bir insanda değilim ama içimde böyle bir daralma var hava çok sıcak ayrıca sanki böyle deprem oluverecekmis gibi hissiyatı var gerçekten arada böyle oluyor ama deprem hissesini atamıyorum niye acaba ki