Bu son oldu artik

saygı falan kalmamış ne sizde ne ailelerinizde saygı biten ilişkiden hayır gelmez .

nasıl bir hata yaptığını düşünüyorsun ki hastalanarak hata yaptığını düşünmüyorsun inşallah ayrıca suratına tükürülmesine ailen nasıl izin verdi

bu nasil bi adamdir ya.
Basta goremedinmi boyle olucagini diycemde kim ezilmek icin evlenirki. Artik cok guzel rol yapiyor bu devrin erkekleri.

Herkes ese ve kv ye saydirmis ama ben pek haksiz bulamadim onlari, yani söyledikleri laflari, yüze türmeyi (gercekse)degil ama demek ki onlarinda canina tak etmis... Burda gelinin anlattigini tek biliyoruz bide es ve kv yi dinlemek gerekir... Bana cok kaprislimisiniz gibi geldi, ne var yani adamin isi cikmis yetisememis taksi cagirip gidin... Hem sadece bu meseleden size böyle tavir aldiklarini sanmiyorum... Bunda daha derin mevzular var... Kv buraya yazsa belkide aman allahim kurtarin oglunuzu o nasil bi gelin öyle diyecegiz...

Açıkçası hic bir anlam veremedim esinizin ve annesinin bu davranislarina.

Her gelen gideni aratir canim o kv alsn heni bir gelin gorsun gununu hem hastalikta saglikta dye soz veriyorsn adam madem karin hasta niye goturmuyorsn bide annesni sakinlestrmiyor mu tam bi sinir krizi gecrmelik durum ailen sana destk oluyorsa birak ana kuzusnu ne hali varsa gorsun

Kaynanamla ayni evde altli ustu oturuyoruz bundan once evim cok uzakti onlara gercekten hic kavga etmedik cok mutluyduk ben buraya tasinmayi en basinda istemedim cunku annesi orda bile iki gun gitmeyince karinmi gondermiyo seni ne bicim erkeksin demeye baslardi halbuki hicbisekilde bisey demezdim bu dorduncu oldu artik ailemin evine gelisim bundan once bisruru kavga yasandi ama akilsiz basim hep tahammul etti onlara artik yoruldum sanirim ama sanki aniden yikilicak gibiyim butun gucumu kaybettim beni hicbisey yapamayan beceremeyen bi insanmisim gibi anlattilar herkese cok kucuk dustum bu gurur kirikligini kalbimle nasil toplicam bilmiyorum cok cok severek evle

böyle bir insanla nasıl evlendin demiyecegim çünkü insanlar evlenmeden önce çok güzel rol yapıyorlar ama hatanın neresinden dönersen kardır bence arkana bakmadan hayatına yeni bir yön ver

Bosan yahu bu insanla hayatmı gecer terbıyesıze bak

yuh artık pes daha neler duyacağız acaba.sen kendini fazla ezdirmişsin sanırım.onlar nasıl hakeretler öyle.aman canımya boşan kurtul.1 ay sonra evlendireceği gelin adayı haklarından gelir merak etme.sinir oldumya.

Ne hatası yahu, nasıl hata. O kadın sana bunları söylerken sen ne yaptın? Kimi kimin evinden kovuyorlar? Polis çağırsaydın iceri alırlardı.

Hastaneye tek gitsen de olurmus da esinin gercek yuzunu gormen icin iyi bir vesile olmus bu. Bir daha barismak gibi bir hataya dusme...

O nasil kaynana
O nasıl bir koca
Kaynana kaynana degil mübarek cadi kazanı
Koca da anasının eteğine yapışmış bebe
Vakit geç olmadan kurtulun bu insanlardan, hem kendinizi hem ailenizi kurtarin..

Boyle koca olmaz olsun insane karisini haata haliyle yuruyerek git dermi ya,cok ayip birakin Allah askina yuz goz olmayin he diyip gecin

Kusura bakma tek taraflı olamaz.Söyledikleri çok kırıcı o konuda haklısınız ama bence sizde de var gibi geldi.Şu örnekte bile ben sizi haksız buldum.Adam yetişememiş ne var yani her dediğinizi yapmak zorunda değil bence siz de he bana hep bana.Bende çok nadirde olsa eşimin işi çıkınc kendim giderim hastaneye geçen işi çıktı kaynımla gittim ondan önce kayınvalidemle yani biraz biz kadınlar az değiliz

Ayyy yemin ederim su dizilerde ki senaryo gerçek olmuş resmen...

Bence siz bir şey yapmayin bu adama ne yapsaniz bos cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…