Niyetim sadece benimle ilgilenmesini istemek degildi hep ben hep ben tabiki demem ki esim de surekli benimle ilgilenen bi insan degil ama ben haricinde herhangi biri biyere gidicek olsa saniyesinde kapida olur ve bana bi hafta onceden verilmis bi soz bu benim tek soyledigim biraz saygi duymak istedigimdi isteklerimi onemsemesiydi tabikide kendim taksiye biner giderim hastaydim 39 derece atesle yatiyodum buna ragmen giderdim normal zamanda evden cikmayi birakin camdan disari bile bakamam izin vermez ama is benimle ilgili bisey yapmaya geldiyse bu hale geliyoKusura bakma tek taraflı olamaz.Söyledikleri çok kırıcı o konuda haklısınız ama bence sizde de var gibi geldi.Şu örnekte bile ben sizi haksız buldum.Adam yetişememiş ne var yani her dediğinizi yapmak zorunda değil bence siz de he bana hep bana.Bende çok nadirde olsa eşimin işi çıkınc kendim giderim hastaneye geçen işi çıktı kaynımla gittim ondan önce kayınvalidemle yani biraz biz kadınlar az değiliz
DENGESİZLİK RESMEN, HİÇBİR TERAZİ TARTMAZ BUNLARI KAÇ KURTUL O adamdanMerhaba bu benim ikinci yazisim ilkinde esimle barismistik simdi annemin evindeyim nerdeyse 10 gundur yatiyorum atesten esim doktora randevu almis bi hafta oncesinden birlikte gidicegimize soz verdi daha bi yillik evliyim ve onsuz biyere gitmek istemiyorum tam benim gidicegim saatte baska biyere gitmis trafikten gelemiyomus kalk sen yuruyerek git dedi tek basima gidemem hastayim dedim isin bitince gideriz ben beklerim dedim doktor beklemez dedi ben gitmek istemedim sonra annesini aramis kadin geldigi gibi bana sen ne inatci bi karisin biktik senden artik oglum evde tek corap bulamiyo yemeklerinden nefret ediyo madem oyle doktor parani babana odeticeksin dedi defolup gidiceksin oglumun evinden dedi ve evimi bakmis heryerine temizmi psimi diye be Allah in kulu bu kiz hasta bi yardim ediyim diyen yok herneyse madem fayda yok zarada istemiyorum ben kovdu beni esime anlatmis bide arayip esim beni hic dinlemeden defolup gidiceksin o evden dedi bende ailemi cagirdim esyalarimi topladim evden ciktik ust komsumla vedalasmaya gittim baktim esim ve annesi bi hincla oraya gelmis sen gorursun ne yalancisin diyo oglumu bi ay sonra evlendiricem bak gor dedi anneme bu kizin deliydi senin madem basima niye bela yaptin dedi suratima tukurdu ohluda gelip annecim bisey olucak sana ondan bitane daha bulunurda senden bulunmaz diyerek annesini sakinlestirmeye calisti sizce ben cidden hatami yaptim?
neden tek başınıza gitmiyorsunuz hastaneye .Merhaba bu benim ikinci yazisim ilkinde esimle barismistik simdi annemin evindeyim nerdeyse 10 gundur yatiyorum atesten esim doktora randevu almis bi hafta oncesinden birlikte gidicegimize soz verdi daha bi yillik evliyim ve onsuz biyere gitmek istemiyorum tam benim gidicegim saatte baska biyere gitmis trafikten gelemiyomus kalk sen yuruyerek git dedi tek basima gidemem hastayim dedim isin bitince gideriz ben beklerim dedim doktor beklemez dedi ben gitmek istemedim sonra annesini aramis kadin geldigi gibi bana sen ne inatci bi karisin biktik senden artik oglum evde tek corap bulamiyo yemeklerinden nefret ediyo madem oyle doktor parani babana odeticeksin dedi defolup gidiceksin oglumun evinden dedi ve evimi bakmis heryerine temizmi psimi diye be Allah in kulu bu kiz hasta bi yardim ediyim diyen yok herneyse madem fayda yok zarada istemiyorum ben kovdu beni esime anlatmis bide arayip esim beni hic dinlemeden defolup gidiceksin o evden dedi bende ailemi cagirdim esyalarimi topladim evden ciktik ust komsumla vedalasmaya gittim baktim esim ve annesi bi hincla oraya gelmis sen gorursun ne yalancisin diyo oglumu bi ay sonra evlendiricem bak gor dedi anneme bu kizin deliydi senin madem basima niye bela yaptin dedi suratima tukurdu ohluda gelip annecim bisey olucak sana ondan bitane daha bulunurda senden bulunmaz diyerek annesini sakinlestirmeye calisti sizce ben cidden hatami yaptim?
İnan ki mutlu olanlar var. Nedendir nasıldır bilmiyorum ama var öyle psikopatlar.Bu kaynanalar oğlunun yuvasını dagitinca mutlu mu oluyor anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?