Bu son oldu artik

daha önce de sordum ama cevap alamadım, başka ne yaşadınız da bu hale geldiniz, bana göre bu olayın öncesi de var? ayrıca bir arkadaş daha sormuş ben de sorayım neden annende kalıyorsun, kavgalı mısınız eşinle?

kv nin psikolojik sorunları mı var ? bana pek normal gelmedi açıkcası.
neden evlenmiş oğlunu bu kadar kıskanır bu kvler?
erkekler neden bu kadar ana kuzusu, ne zaman adam olacak bunlar?

Allah bu adamları ve de analarını bildiği gbi yapsın!! Madem böyle pislik yapacaksınız ne diye elalemin kızının günahına giriyosunuz!!

Bunun altinda baska seyler var diyenler icin zaten konuyu anlatmistim kayinvalidem hicbizaman beni istemedi cunku esimi kuzeniyle evlendirmek
bu olaylardan sonra anneme geldim normalde annemde kalmiyorum hastaneye gidicegim zaman kendi evimdeydim yani kesinlikle annemde degildim neden hastaneye tek gitmiyosun diyenler icin ben saygi bekledim bunca zaman herseyimi tek basima hallettim yada annem yardimima kostu ama gordum ki esim baskalarini kosa kosa biyerlere goturuyo kuzenlerini okula kuzenlerinin karilarini hastanelere tasiyo bana gelince surekli is var trafik var oluyo gidicegim doktor randevulu bi doktordu onceden bi rahatsizlik gecirdim onun icin ateslenme benim icin tehlikeli oluyo doktora gec gitme sebebim bu esim bana randevu almadan once soz verdi seni getiricem diye bi onceki gunde konustuk unuturmuyum hayatim sacmalama dedi nolduysa yarim saat kala kardesini okuldan alicakmis halbuki bu cocuk servise bagli okuldan servisle donuyo benim tek bekledigim istegime karsi biraz saygi duymasiydi. Ben zaten esimle tartismadim dogru duzgun konusturmadi beni annemi gonderiyorum sen simdi gorursun dedi bana annesi geldigi gibi defolup gidiceksin demeler basladi eskiden sorunlarimiz yoktu kayinvalidemin apartmanina tasinana kadar tasininca olan oldu esim artik tanidigim esim degildi yemeklerime bayildigini soyleyen adamin annesi surekli gelip bana ogluma bakamiyosun yemeklerini yemek istemiyo demeye basladi ne zaman yemek yapsam yukari onlarada gonderirdim her yaptigima bu tuzlu bu aci bu yagli oglum sen yeme sana dokunur onlar diyerek esimin aklina girdi oda aklina girilmeye o kadar musaitmiski ben sastim kaldi kayinvalidemin beni istememe sebebi esime kuzenini almak istiyomus beni surekli onunla kiskandirmaya calisirdi onun son model arabasi var universite okuyo cok guzel bi kiz tam ogluma gore tipi derdi esime bunlari soyledim bana verdigi cevap bunlari konusa konusa aklima sokuyosunuz dedi her sabah sekizde kapimi calar misafirlige gidiceksek ne giycegimi soylerdi bana esim gidince yatar uyurum 6 da gidiyo gecede gec yatiyoruz 11 de uyaniyorum bu kiz tembel oglum bundan is cikmaz dedi kulaklarimla duydum baska sormak istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz

hastaneye tek gidemem ne yaa bineydin bi taksiye gideydin ala ala

tamam canım anladım, kusura bakma lütfen ilk şekilde anlatınca sanki tek taraflı anlatmışsın aslında başka sebeplerde varmış gibi gelmişti. ama seninki bildiğin kaynana!!!!! kötülüğüymüş. ne desem bilemedim. üzüldüm sadece.. tek diyebileceğim bundan sonra ne kocana ne başka kimseye güvenmemen gerektiğini öğren, bak ateş benim için tehlikeli diyorsun sırf eşin seninle ilgilensin diye kendini ihmal etmişsin ya bu arada sana bişe olsaydı değer miydi böyle bir adam ve annesi için.. herşeyden ve herkesten önce sen önemlisin sen iyi olmalısın. şu anda nerdesin? orayı kaçırdım, en son olanlardan sonra evinde misin annenle mi kaldın?

Oh oh cocuksuz falan kurtulmussunuz masallah...yeni hayatiniz insallah simdikine gore kasikci elmasindanda guzel olur :)

Su an annemin evindeyim kovuldugum evde durmak istemedim annesi anneme senin bu kizin deli bunu ilk gun gelip alsaydin benim basima sarmasaydin annem benden sadece susmami istedi bu is mahalle kavgasina gidicek dedi ben yalnizken kadin sagolsun ustume yurudu suratima tukurdu annem esimle konusmus bunlar olmadan once bak demis bu artik oyuncak degil eger karini seviyosan bi sekilde barisirsiniz ben sana gore simdi babasini ariycam gelip alicaz demis oda ben istemiyorum artik demis saygisi yok bana demis bi ay sonra evlenirim dedi anneme demis annem anlatti demis annemde demis ki oglum ben o isin aslini biliyorum annen senin kuzenini bosandiktan bi ay sonra sana alicagini soylemis seninde istedigini soylemis sen evlenemezsin ama benim ogluma kapida sira olurlar dedi demis kizimda onun uzerine o evlenirse bende evlenebilirim demis oncesinide bilerek konus bu konunun demis annem oda demiski evet annem bi hata yapmis olabilir ama bana su getirmiyo demis halbuki gece bile su ister diye bas ucuna su koyuyorum ben nerde hata yapiyorum kafayi yedirttler bana artik

ahh be güzelim ya kıymet bilmez değer bilmez insanların arasına düşmüşsün sen ne hata yapmış olabilirsin ki.. ayrıca su getirmiyor olsan ne olacak bu mudur eşe saygı göstergesi vs.. annenin yanından ayrılma, o sana en büyük desteğin, sen kimsesiz değilsin bırak o adamı da sakın arama sorma burnu sürtülsün.. dilime kadar geliyor boşan kurtul bu adamla ömür geçmez geçmez arkadaşım yok... ama yine de bana düşmez tabii..

eşiniz arkadanızda olmaınca siz ne kadar çabalasanız boş kendinizi üzmemek adına bence hayatınıza yeni bir sayfa açın.

Ben olsam konu sahibi o kadına yani onlara da kv deniyordu sanırım . oğlunun nikahı ben de kuzen evlenene kadar vermiyorum nikahı derdim sen de hayal kurmaya güzel güzel devam et.. zaten seni kovmuşlar avukata ne diyecekler boşanma için hastaydı dr götürmemizi istedi sonra bizde götürmedik evden kovduk mu diyecekler ateş içinde

vermiyorum nikahı değilde boşanmayacağım derdim .yazım hatası yaptım kusura bakma konu sahibesi

Tek sorun gerçekten hastaneye tek gidememeniz mi eşin randevu almış, beraber gideriz demiş hiçbir sorun yokken defol gi o evden diye nasıl diyebilir nasıl annesine laf diyemez ki sanki tek olay bu değilmiş gibi bilemiyorum. Ama olan olmuş çok enteresan geldi sadece bana. Eğer bunlar yaşanmasaydı ne var tek gidemiyorsun işi var eşinin olabilir derdim de birden bire kaynana neden çıkıştı daha önce böyle anlaşmazlığınız varsa bu evlilik nasıl yürüdü

bu kv nin yaptıklarını tükürmeler vs annen de şahit başka şahit bulursan maddi manevi tazminat davası da aç hastalığını randevunu telefon konuşmalarını emniyetten işte.donuna kadar al öyle bırak. bu da bir mektup gibi yazı okumuştum ama bulamıyorum hatta onun çıktısını alacaktım boşanmış senin bu eş denen "erkek" cinsinden birinin kafasına dank ettiğinde yazdıklarıydı.hatta diyordu aklımda kalanları söyleyeyim eşim bana söyledikçe ben annemi savundum onu yalnız bıraktım.en sonunda eşim eşyaları topladı. boşanma dilekçesine gerçek olmayan şeyler ekledik dövmeler sövmeler falan ama yine de eşim nafaka alarak ayrıldı benden.bana boşan diyen annem kardeşlerim boşandıktan sonra hepsi sırtını döndü bana beni yalnz bıraktılar sıkışınca kayınpederim borç verirdi kardeşlerimden annemden istedim hiç biri vermedi.demekki kadın kadından da şiddet görüyormuş.anladım fakat eşim yeni bir hayata başladığı için geri dönemiyorum filan yazıyordu.

Sizce bu durumda hemen bosanma davasi acilirmi yoksa beklemelimiyim kafam allak bullak herci oglumu bi ay sonra evlendiricem diyen insan zannediyorumki kendisi dava actirir sizce napmaliyim

bildiğim kadarıyla sen dava açarsan düğünde ne takıldıysa geri vermek zorunda kalabilirsin eğer o açarsa takı gibi şeyleri geri alamıyor.biraz zamana bırakın bence biraz hisleriniz yatışsın ayrı durmaya alışınca hala dava açılmamışsa o zaman düşünürsünüz.o dava açtığında reddedip süründürmek için yada makul deliller toplamak için bir süreç olabilir mesela kendini kv sanan kadın oğluna açtırdı sizde süreci uzatıyorsunuz diyelim.ama süreci uzatırken oh canıma deysin boşanmıcam nispetiyle olmamalı.o zaman suçlu duruma düşer bir hak talep edemezsiniz.o kendini kv zanneden kadın sizin uzatmanıza kızıp telefon açtı ve açtı ağzını yumdu gözünü diyelim.siz de buna karşılık bu konuşmayı kayda alıp.böyle birine ben kocamı seviyorum. siz ayırdınız.hastalığım nedeniyle evimle ilgilenemedim siz onu keyfi sandınız.beni evimden kovdunuz filan diyin. kovma konusunda kanıt yoksa konuşturarak bunu da elde edebilirsiniz.böyle saygı çerçevesinde sakin bir ses tonuyla dile getirip kayda alırsanız.kanıt olarak sunarsanız.bir artınız olabilir.o konuşma esnasında sakin kalmak sinirlerinizi yutmak için antidepresan gerekebilir.ayrıca süreç uzatmak için hastalığınız ile ilgili raporu ortaya koyun.canınız istediği için süründürdü iftirasını atamasın.bu konuşma kaydında sakın üste çıkmayın.haklı durumdayken haksız duruma düşersiniz.o kadın müsfettesi ne kadar şahit ararsa arasın sizin kanıtlarınız kadar kar etmez.hakimde onların akrabaası çıkmazsa yada rüşvetçi siz kazanırsınız.bu süreçte lütfen psikolojik destek te alın bunu da kanıt olarak gösterin.(direk suçlayarak değilde sonuçta kadın bu halleri ile sizi depresyona sokmaktan çekinmiyor)inşallah hayırlısı olur.mümkün olduğunca en azından dışardan sakin kalın o kadının kışkırtmalarına gelmeyin.ayrıca barışma mevzusu olursa (gerçi beklemem böyle erkekten)temkinli olup yelkenleri suya indirmeyin yine aynı şeylerle karşılaşacağınıza eminseniz, her konuşmayı her fotoyu kaydedin gizlice kanıt toplamaktan çekinmeyin.

annesinin ağzına bakan
ve ben seni 1 ay sonra evlendiririm diyen aileden
korkacaksın arkadaş

sen çalışıyor musun
çalışmıyorsan dava falan açma
o ödesin nafaka da alırsın..

Konuyu tüm yorumları okudum daha 19 yaşındasın tek derdin okul sınav olmalıydı çok üzüldüm. Eşin kaç yaşında bu arada.Keşke hiç evlenmeseydin be güzelim daha çok küçükmüşsün niye anneni babanı dinlemedin olan olmuş artık. Kaynana kaynana değil canavar. Ruh hastası bence küçücük kızla oturmuş yarışıyor, eziyet ediyor Allah görüyor diyorum yanına bırakmaz canım merak etme. Eşin de faul bi anormal anasına tas tutmuş. Eşin düzgün bir adam olsaydın kaynana böyle davranmaya cesaret edemezdi. Eşin de normal değil. Sen bir hata yapmamışsın anlattıklarına göre yaşına, durumuna uygun davranmışsın. Onlar utansın. Hastaneye beni götür demen bir hata değil sakın bunu hata olarak düşünme. Ben kimseye boşan boşanma diyemem ama kendine saygı duy, kim olursa olsun kendini ezdirme. Boşanıp boşanmamayı sen bilirsin mantıklı olanı düşün karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…