- 31 Ekim 2013
- 21.615
- 72.708
- 798
- 41
daha önce de sordum ama cevap alamadım, başka ne yaşadınız da bu hale geldiniz, bana göre bu olayın öncesi de var? ayrıca bir arkadaş daha sormuş ben de sorayım neden annende kalıyorsun, kavgalı mısınız eşinle?Merhaba bu benim ikinci yazisim ilkinde esimle barismistik simdi annemin evindeyim nerdeyse 10 gundur yatiyorum atesten esim doktora randevu almis bi hafta oncesinden birlikte gidicegimize soz verdi daha bi yillik evliyim ve onsuz biyere gitmek istemiyorum tam benim gidicegim saatte baska biyere gitmis trafikten gelemiyomus kalk sen yuruyerek git dedi tek basima gidemem hastayim dedim isin bitince gideriz ben beklerim dedim doktor beklemez dedi ben gitmek istemedim sonra annesini aramis kadin geldigi gibi bana sen ne inatci bi karisin biktik senden artik oglum evde tek corap bulamiyo yemeklerinden nefret ediyo madem oyle doktor parani babana odeticeksin dedi defolup gidiceksin oglumun evinden dedi ve evimi bakmis heryerine temizmi psimi diye be Allah in kulu bu kiz hasta bi yardim ediyim diyen yok herneyse madem fayda yok zarada istemiyorum ben kovdu beni esime anlatmis bide arayip esim beni hic dinlemeden defolup gidiceksin o evden dedi bende ailemi cagirdim esyalarimi topladim evden ciktik ust komsumla vedalasmaya gittim baktim esim ve annesi bi hincla oraya gelmis sen gorursun ne yalancisin diyo oglumu bi ay sonra evlendiricem bak gor dedi anneme bu kizin deliydi senin madem basima niye bela yaptin dedi suratima tukurdu ohluda gelip annecim bisey olucak sana ondan bitane daha bulunurda senden bulunmaz diyerek annesini sakinlestirmeye calisti sizce ben cidden hatami yaptim?
Uzun suredir basima ne gelse acip burdan benzer seyleri yasayanlardan okuma geregi duyuyorum ve simdi bende kendi derdimi paylasicam daha cok gencim 19 umu yeni doldurdum ve evliyim cok severek isteyerek evlendim ne varki babam karsi cikti ben yine de zorla evlendim esim bana karsi o kadar iyiydiki anlatamam okulumu okutucagini beni hic uzmicegini soylerdi ki zaten babam da beni okuma sartiyla verdi normal hayatinda sosyal cevresi oldukca cok olan bi insandim evlendikten sonra esim bunu hic istemedi sayesinde ** yüzünden **okuyamiyorum benzin parasi gitmesin diye beni okula goturmuyo bu yuzden cok kavga ettik esimin annesi zaten surekli tepemde evliligini kurtarmak istiyosan ya okulu birak ya aciktan oku otur evinde temizligini yap cocuk yap ona bak o evlenir bosanirsaniz da sen evde kalirsin diye gozumu korkutuyo daha bi sene dolmadan dayaklar basladi en ufacik biseyde bagirir oldu ben de sinirli bi insanim cogu zaman karsi gelirim uctur dovdugu icin annemde kaldim kendisi tesrif etmedi herseferinde babasi beni zorla aldi kandirarak eve getirip hep ogullarini savundular eve tikilip kaldim pazar gunleri bile benimle hicbi vakit gecirmiyo ya telefon ya bilgisayar artik kafayi yemek uzereyim bana yol gosterin
Hepinize tesekkur ederim aslinda ailemden cok biraz da baskalarinin destegine ihtiyacim vardi ailem hep arkamda ?? babam sonuncusunda babasini arayip kizimin sacina zarar gelirse dunyayi yakarim haberiniz olsun bu son dedi onlar geri donmemi hic istemedi ama bendeki aptallik evlenirken nasil gozum gormediyse donerkende gormedi gencligin verdigi bi aptallik sanirim bu bi yillik evliyim soranlar icin tek sorun tabiki bunlar degil bunlar sadece evlendigim insandan gorduklerim annesi bi yandan surekli benim istedigim olsun diyen bi kadin en basitinden anlatiyim disari cikiyoduk cok hastayip usuyorum arabanin on koltugunda koltuk isitma var usudugum icin oraya oturucam tabi hastayim diye dusunmuyorum normalde hic oyle bi derdim olmaz kayinvalidem sagolsun ben tam kapiyi acarken gelin kisminin yeri arkadir diye oturdu hemen oraya sonra ogluna bi cabalar hastami oldun oglum ustunu iyi giyin tamammi hastalik bulasmasin sanada bana oglumu benden calamazsin sen diyo esim gidince nereye gitsem ondan izin alicakmisim yoksa kusuyo esimle aramizi bozuyo her seferinde sikayet bi doldurma bi gun migrenim tuttu bide orucluyum diye evine temizlige yardima gitmedim ustelik uc tanede kadin geliyo temizlemeye kiyameti kopardi sen beni aptalmi sandin diye sanirim artik inceldigi yerden kopucak
Galiba haklisin yasitlarim hayatina yon vermek icin biseyler yaparken ben baskalarinin hayatimi mahvetmemesi icin ugrasiyorum simdiki aklim olsa asla evlenmezdim
Evet hikayeniz ibretik hale büründü şimdi. Madem aileniz arkanızda evinize geri dönün, okulunuzu okuyun bu günleri unutun, aklınız başınıza tam geldiğinde yeniden denerseniz belki evliliği bu hatalarınızı yapmayarak. Hata sizde bu arada, neyinize evlilik? Ders ve sınav veya fotokopi derdiniz olması lazımdı şimdi. Sürdürmeye çalışırsanız daha da batarsınız.
bu olaylardan sonra anneme geldim normalde annemde kalmiyorum hastaneye gidicegim zaman kendi evimdeydim yani kesinlikle annemde degildim neden hastaneye tek gitmiyosun diyenler icin ben saygi bekledim bunca zaman herseyimi tek basima hallettim yada annem yardimima kostu ama gordum ki esim baskalarini kosa kosa biyerlere goturuyo kuzenlerini okula kuzenlerinin karilarini hastanelere tasiyo bana gelince surekli is var trafik var oluyo gidicegim doktor randevulu bi doktordu onceden bi rahatsizlik gecirdim onun icin ateslenme benim icin tehlikeli oluyo doktora gec gitme sebebim bu esim bana randevu almadan once soz verdi seni getiricem diye bi onceki gunde konustuk unuturmuyum hayatim sacmalama dedi nolduysa yarim saat kala kardesini okuldan alicakmis halbuki bu cocuk servise bagli okuldan servisle donuyo benim tek bekledigim istegime karsi biraz saygi duymasiydi. Ben zaten esimle tartismadim dogru duzgun konusturmadi beni annemi gonderiyorum sen simdi gorursun dedi bana annesi geldigi gibi defolup gidiceksin demeler basladi eskiden sorunlarimiz yoktu kayinvalidemin apartmanina tasinana kadar tasininca olan oldu esim artik tanidigim esim degildi yemeklerime bayildigini soyleyen adamin annesi surekli gelip bana ogluma bakamiyosun yemeklerini yemek istemiyo demeye basladi ne zaman yemek yapsam yukari onlarada gonderirdim her yaptigima bu tuzlu bu aci bu yagli oglum sen yeme sana dokunur onlar diyerek esimin aklina girdi oda aklina girilmeye o kadar musaitmiski ben sastim kaldi kayinvalidemin beni istememe sebebi esime kuzenini almak istiyomus beni surekli onunla kiskandirmaya calisirdi onun son model arabasi var universite okuyo cok guzel bi kiz tam ogluma gore tipi derdi esime bunlari soyledim bana verdigi cevap bunlari konusa konusa aklima sokuyosunuz dedi her sabah sekizde kapimi calar misafirlige gidiceksek ne giycegimi soylerdi bana esim gidince yatar uyurum 6 da gidiyo gecede gec yatiyoruz 11 de uyaniyorum bu kiz tembel oglum bundan is cikmaz dedi kulaklarimla duydum baska sormak istediginiz bisey varsa sorabilirsinizdaha önce de sordum ama cevap alamadım, başka ne yaşadınız da bu hale geldiniz, bana göre bu olayın öncesi de var? ayrıca bir arkadaş daha sormuş ben de sorayım neden annende kalıyorsun, kavgalı mısınız eşinle?
tamam canım anladım, kusura bakma lütfen ilk şekilde anlatınca sanki tek taraflı anlatmışsın aslında başka sebeplerde varmış gibi gelmişti. ama seninki bildiğin kaynana!!!!! kötülüğüymüş. ne desem bilemedim. üzüldüm sadece.. tek diyebileceğim bundan sonra ne kocana ne başka kimseye güvenmemen gerektiğini öğren, bak ateş benim için tehlikeli diyorsun sırf eşin seninle ilgilensin diye kendini ihmal etmişsin ya bu arada sana bişe olsaydı değer miydi böyle bir adam ve annesi için.. herşeyden ve herkesten önce sen önemlisin sen iyi olmalısın. şu anda nerdesin? orayı kaçırdım, en son olanlardan sonra evinde misin annenle mi kaldın?Bunun altinda baska seyler var diyenler icin zaten konuyu anlatmistim kayinvalidem hicbizaman beni istemedi cunku esimi kuzeniyle evlendirmek
bu olaylardan sonra anneme geldim normalde annemde kalmiyorum hastaneye gidicegim zaman kendi evimdeydim yani kesinlikle annemde degildim neden hastaneye tek gitmiyosun diyenler icin ben saygi bekledim bunca zaman herseyimi tek basima hallettim yada annem yardimima kostu ama gordum ki esim baskalarini kosa kosa biyerlere goturuyo kuzenlerini okula kuzenlerinin karilarini hastanelere tasiyo bana gelince surekli is var trafik var oluyo gidicegim doktor randevulu bi doktordu onceden bi rahatsizlik gecirdim onun icin ateslenme benim icin tehlikeli oluyo doktora gec gitme sebebim bu esim bana randevu almadan once soz verdi seni getiricem diye bi onceki gunde konustuk unuturmuyum hayatim sacmalama dedi nolduysa yarim saat kala kardesini okuldan alicakmis halbuki bu cocuk servise bagli okuldan servisle donuyo benim tek bekledigim istegime karsi biraz saygi duymasiydi. Ben zaten esimle tartismadim dogru duzgun konusturmadi beni annemi gonderiyorum sen simdi gorursun dedi bana annesi geldigi gibi defolup gidiceksin demeler basladi eskiden sorunlarimiz yoktu kayinvalidemin apartmanina tasinana kadar tasininca olan oldu esim artik tanidigim esim degildi yemeklerime bayildigini soyleyen adamin annesi surekli gelip bana ogluma bakamiyosun yemeklerini yemek istemiyo demeye basladi ne zaman yemek yapsam yukari onlarada gonderirdim her yaptigima bu tuzlu bu aci bu yagli oglum sen yeme sana dokunur onlar diyerek esimin aklina girdi oda aklina girilmeye o kadar musaitmiski ben sastim kaldi kayinvalidemin beni istememe sebebi esime kuzenini almak istiyomus beni surekli onunla kiskandirmaya calisirdi onun son model arabasi var universite okuyo cok guzel bi kiz tam ogluma gore tipi derdi esime bunlari soyledim bana verdigi cevap bunlari konusa konusa aklima sokuyosunuz dedi her sabah sekizde kapimi calar misafirlige gidiceksek ne giycegimi soylerdi bana esim gidince yatar uyurum 6 da gidiyo gecede gec yatiyoruz 11 de uyaniyorum bu kiz tembel oglum bundan is cikmaz dedi kulaklarimla duydum baska sormak istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz
Su an annemin evindeyim kovuldugum evde durmak istemedim annesi anneme senin bu kizin deli bunu ilk gun gelip alsaydin benim basima sarmasaydin annem benden sadece susmami istedi bu is mahalle kavgasina gidicek dedi ben yalnizken kadin sagolsun ustume yurudu suratima tukurdu annem esimle konusmus bunlar olmadan once bak demis bu artik oyuncak degil eger karini seviyosan bi sekilde barisirsiniz ben sana gore simdi babasini ariycam gelip alicaz demis oda ben istemiyorum artik demis saygisi yok bana demis bi ay sonra evlenirim dedi anneme demis annem anlatti demis annemde demis ki oglum ben o isin aslini biliyorum annen senin kuzenini bosandiktan bi ay sonra sana alicagini soylemis seninde istedigini soylemis sen evlenemezsin ama benim ogluma kapida sira olurlar dedi demis kizimda onun uzerine o evlenirse bende evlenebilirim demis oncesinide bilerek konus bu konunun demis annem oda demiski evet annem bi hata yapmis olabilir ama bana su getirmiyo demis halbuki gece bile su ister diye bas ucuna su koyuyorum ben nerde hata yapiyorum kafayi yedirttler bana artiktamam canım anladım, kusura bakma lütfen ilk şekilde anlatınca sanki tek taraflı anlatmışsın aslında başka sebeplerde varmış gibi gelmişti. ama seninki bildiğin kaynana!!!!! kötülüğüymüş. ne desem bilemedim. üzüldüm sadece.. tek diyebileceğim bundan sonra ne kocana ne başka kimseye güvenmemen gerektiğini öğren, bak ateş benim için tehlikeli diyorsun sırf eşin seninle ilgilensin diye kendini ihmal etmişsin ya bu arada sana bişe olsaydı değer miydi böyle bir adam ve annesi için.. herşeyden ve herkesten önce sen önemlisin sen iyi olmalısın. şu anda nerdesin? orayı kaçırdım, en son olanlardan sonra evinde misin annenle mi kaldın?
ahh be güzelim ya kıymet bilmez değer bilmez insanların arasına düşmüşsün sen ne hata yapmış olabilirsin ki.. ayrıca su getirmiyor olsan ne olacak bu mudur eşe saygı göstergesi vs..Su an annemin evindeyim kovuldugum evde durmak istemedim annesi anneme senin bu kizin deli bunu ilk gun gelip alsaydin benim basima sarmasaydin annem benden sadece susmami istedi bu is mahalle kavgasina gidicek dedi ben yalnizken kadin sagolsun ustume yurudu suratima tukurdu annem esimle konusmus bunlar olmadan once bak demis bu artik oyuncak degil eger karini seviyosan bi sekilde barisirsiniz ben sana gore simdi babasini ariycam gelip alicaz demis oda ben istemiyorum artik demis saygisi yok bana demis bi ay sonra evlenirim dedi anneme demis annem anlatti demis annemde demis ki oglum ben o isin aslini biliyorum annen senin kuzenini bosandiktan bi ay sonra sana alicagini soylemis seninde istedigini soylemis sen evlenemezsin ama benim ogluma kapida sira olurlar dedi demis kizimda onun uzerine o evlenirse bende evlenebilirim demis oncesinide bilerek konus bu konunun demis annem oda demiski evet annem bi hata yapmis olabilir ama bana su getirmiyo demis halbuki gece bile su ister diye bas ucuna su koyuyorum ben nerde hata yapiyorum kafayi yedirttler bana artik
benim başımda da var böyle bi kaynana boşanmamıza az kaldıgelinini sevmiyorsa 'evet'
Bunun altinda baska seyler var diyenler icin zaten konuyu anlatmistim kayinvalidem hicbizaman beni istemedi cunku esimi kuzeniyle evlendirmek
bu olaylardan sonra anneme geldim normalde annemde kalmiyorum hastaneye gidicegim zaman kendi evimdeydim yani kesinlikle annemde degildim neden hastaneye tek gitmiyosun diyenler icin ben saygi bekledim bunca zaman herseyimi tek basima hallettim yada annem yardimima kostu ama gordum ki esim baskalarini kosa kosa biyerlere goturuyo kuzenlerini okula kuzenlerinin karilarini hastanelere tasiyo bana gelince surekli is var trafik var oluyo gidicegim doktor randevulu bi doktordu onceden bi rahatsizlik gecirdim onun icin ateslenme benim icin tehlikeli oluyo doktora gec gitme sebebim bu esim bana randevu almadan once soz verdi seni getiricem diye bi onceki gunde konustuk unuturmuyum hayatim sacmalama dedi nolduysa yarim saat kala kardesini okuldan alicakmis halbuki bu cocuk servise bagli okuldan servisle donuyo benim tek bekledigim istegime karsi biraz saygi duymasiydi. Ben zaten esimle tartismadim dogru duzgun konusturmadi beni annemi gonderiyorum sen simdi gorursun dedi bana annesi geldigi gibi defolup gidiceksin demeler basladi eskiden sorunlarimiz yoktu kayinvalidemin apartmanina tasinana kadar tasininca olan oldu esim artik tanidigim esim degildi yemeklerime bayildigini soyleyen adamin annesi surekli gelip bana ogluma bakamiyosun yemeklerini yemek istemiyo demeye basladi ne zaman yemek yapsam yukari onlarada gonderirdim her yaptigima bu tuzlu bu aci bu yagli oglum sen yeme sana dokunur onlar diyerek esimin aklina girdi oda aklina girilmeye o kadar musaitmiski ben sastim kaldi kayinvalidemin beni istememe sebebi esime kuzenini almak istiyomus beni surekli onunla kiskandirmaya calisirdi onun son model arabasi var universite okuyo cok guzel bi kiz tam ogluma gore tipi derdi esime bunlari soyledim bana verdigi cevap bunlari konusa konusa aklima sokuyosunuz dedi her sabah sekizde kapimi calar misafirlige gidiceksek ne giycegimi soylerdi bana esim gidince yatar uyurum 6 da gidiyo gecede gec yatiyoruz 11 de uyaniyorum bu kiz tembel oglum bundan is cikmaz dedi kulaklarimla duydum baska sormak istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz
Su an annemin evindeyim kovuldugum evde durmak istemedim annesi anneme senin bu kizin deli bunu ilk gun gelip alsaydin benim basima sarmasaydin annem benden sadece susmami istedi bu is mahalle kavgasina gidicek dedi ben yalnizken kadin sagolsun ustume yurudu suratima tukurdu annem esimle konusmus bunlar olmadan once bak demis bu artik oyuncak degil eger karini seviyosan bi sekilde barisirsiniz ben sana gore simdi babasini ariycam gelip alicaz demis oda ben istemiyorum artik demis saygisi yok bana demis bi ay sonra evlenirim dedi anneme demis annem anlatti demis annemde demis ki oglum ben o isin aslini biliyorum annen senin kuzenini bosandiktan bi ay sonra sana alicagini soylemis seninde istedigini soylemis sen evlenemezsin ama benim ogluma kapida sira olurlar dedi demis kizimda onun uzerine o evlenirse bende evlenebilirim demis oncesinide bilerek konus bu konunun demis annem oda demiski evet annem bi hata yapmis olabilir ama bana su getirmiyo demis halbuki gece bile su ister diye bas ucuna su koyuyorum ben nerde hata yapiyorum kafayi yedirttler bana artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?