Bu son olsun artik 30 kiloya veda...

mercan3008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
107
0
96
Ankara
Ben 30 yaşında 1.70 boyunda ve bugün itibariyle 99.5 kg ağırlığında 4 ay önce doğum yapmış ama yıllarca kilolariyla mücadele etmiş biriyim. Ergenligimde hep kiloluydum universitede iken 62 kiloya kadar dusmustum sonra is hayatına girince 68 -70 e kadar çıktım. Ama evlenince olanlar oldu ve ben 5 ayda 87 kilo oldum birden bire. Sonra verdim aldım falan derken 89 ile hamile kalıp 102 kilo ile sezeryanla doğum yaptım doğum sonrası 94 e düştüm ama surum az olunca yedikce yedim ve bu haldeyim :( psikolojim iyice bozuldu çalışma hayatından hayatından sonra evde olmak ve bu kilolar çok canımı sıkıyor. Hiç bir kıyafetim olmuyor. Gezmek, dışarı çıkmak istemiyorum. Artık bu işkence bitsin istiyorum. Sizlerin de önerileri ve desteğiyle 70 kilo olmak istiyorum. ......

Sabah ac karna balli sirkeli su ictim. Kahvaltida 2 tatli kasigi tahin pekmez, 2 dilim tam bugday ekmegi, beyaz peynir, domates ve dereotu yedim

Sevgili Günlük başbaşayiz yine :) Öğle yemeğinde 3 küçük haşlama içli köfte, salata ve 1 kase yoğurt yedim. 1 tane de gevrek yedim.

Dun aksam yatmadan acıktım ve 1 bardak süt ve 2 tatlı kaşığı tahin pekmez yedim :( yemesem iyiydi ama neyse artik. Bu sabah ac karnina sirkeli suyumu ictim ustune 2 kasik tahin pekmez ve 2 yumurtadan omlet yapip 2 dilim ekmekle yedim.

Merhaba canim. İnsallah istedigin kiloya ulasirsin. Ben de 40 kusur kilo vermeye calisiyorum ama rahatsizim birkac gundur uyamadim diyete. Gerci dogru durust bisey de yemedim.

Bu arada gece acikirsan bir bardak sutun icine yarim cay kasigi hatta daha az tarcin koy onu ic hemen istahi kesiyor.

Merhaba canim. İnsallah istedigin kiloya ulasirsin. Ben de 40 kusur kilo vermeye calisiyorum ama rahatsizim birkac gundur uyamadim diyete. Gerci dogru durust bisey de yemedim.

Bu arada gece acikirsan bir bardak sutun icine yarim cay kasigi hatta daha az tarcin koy onu ic hemen istahi kesiyor.

Merhaba. Önerin için Teşekkürler canim aksam yemeginden sonra bişey yemek istemiyorum aslinda ama bebegim gece cok emiyor sut olmicak gibi geliyor yemeyince psikolojik belki de. Umarım sende istedigin kiloya ulasirsin bu arada ara öğün olarak 1 bardak sut icine bi cay kasigi kahve içtim

Merhaba sevgili Günlüğüm bugün evde olmadigim icin yediklerimi simdi yaziyorum. Öğlen 2 kase mercimek corbasi 1 kase yogurt yedim arada 1 armut aksamda firinda balik, salata ve 1 parça da tahin helvası yedim yatarkende 1 cay bardagi sut icicem ve bugünü de bitirdik çok şükür:)

Merhaba Günlüğüm sabah küçük bir bazlamanin yarısından tost, domates, dereotu ve 5 zeytin yedim ara ogun yapmadim annemlere geldim çünkü ve malesef annem kadayif yapmis:( dayanamadim ve öğlen 1 tabak nohut ve 1 buyuk parca kadayif yedim :(

Ben bugün abarttim yemeyi kadayiflar, gozlemeler evde olmadığım zamanlar cok zor oluyor diyet:( neyse yılmak yok yarın tam gaz devam inşallah

Dünkü kacamaklardan sonra yeni bir güne başladım:( sabah ac karna sirkeli balli su ictim. Kahvaltida 2 tatli kasigi tahin pekmez; 1 haslama yumurta, biraz peynir,4 zeytin, 2dilim ekmek, domates ve dereotu yedim

Merhaba günlüğün hayırlı olsun benim de yaklaşık 40 kg fazlam vardi yaklasik 5kg dan kurtuldum. Ama önümde daha çok yol var.istersen destek olurum ara ara ugrarim.umarim istediğimiz kilolara ulasiriz

54 kilo ile evlendim ...64 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim ..çıktığımda 71 kiloydum bebeğim 2 aylık olduğunda ben 79 kiloydum..kendime dur demem lazımdı diyetisyene gittim şuan beşinci haftamdayım 74 kiloya düştüm... haftada bir kilo veriyorum...bebeğimi emzirdiğim için düşük kalorili bir diyet uygulayamıyorum...diyet listemde elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..gündede yarım saat spor yapıyorum ..kendi kendime eğzersiz zumba dansı falan ...planlı şeyler değil yani..eğer istersen diyet listemi paylaşa bilirim..her hafta değişiyor programım..

54 kilo ile evlendim ...64 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim ..çıktığımda 71 kiloydum bebeğim 2 aylık olduğunda ben 79 kiloydum..kendime dur demem lazımdı diyetisyene gittim şuan beşinci haftamdayım 74 kiloya düştüm... haftada bir kilo veriyorum...bebeğimi emzirdiğim için düşük kalorili bir diyet uygulayamıyorum...diyet listemde elimden geldiğince uymaya çalışıyorum..gündede yarım saat spor yapıyorum ..kendi kendime eğzersiz zumba dansı falan ...planlı şeyler değil yani..eğer istersen diyet listemi paylaşa bilirim..her hafta değişiyor programım..

Canim paylasirsan sevinirim benim öyle belli bir listem yok dikkat etmeye çalışıyorum kacamak yapmazsam kilo veriyorum ama evde olmadigim zamanlarda zor oluyor :( insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz. Birde 5 hafta icinde sütünde azalma oldu mu?

Merhaba günlüğün hayırlı olsun benim de yaklaşık 40 kg fazlam vardi yaklasik 5kg dan kurtuldum. Ama önümde daha çok yol var.istersen destek olurum ara ara ugrarim.umarim istediğimiz kilolara ulasiriz

Canim sagol birbirimize destek olarak verelim inşallah bu kilolari sen ne kadar sürede verdin 5 kiloyu, neler yaptin?

Hala aynı kilodayim tamam kacamaklarim oldu ama 98, 5 olmuştu 2 gunde simsi tekrar ayni kilodayim ya napcam ben butun motivasyonum gidiyor boyle olunca psikolojim altüst olmuş durumda

Back
X