Bu son olsun artik 30 kiloya veda...

Hala aynı kilodayim tamam kacamaklarim oldu ama 98, 5 olmuştu 2 gunde simsi tekrar ayni kilodayim ya napcam ben butun motivasyonum gidiyor boyle olunca psikolojim altüst olmuş durumda

selam :)

hemen kendini topluyosun hadi ama verilecek bir sürü kilo var ve bir yerden başlamak gerek :34:

bir kere her gün buraya menülerini yaz ve seni takip edebilelim.. ben her gün günlüğüme menülerimi yazmaya gayret ediyorum..

birbirimizi takip edip olumlu eleştirilerde bulunabiliriz..

Canim paylasirsan sevinirim benim öyle belli bir listem yok dikkat etmeye çalışıyorum kacamak yapmazsam kilo veriyorum ama evde olmadigim zamanlarda zor oluyor :( insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz. Birde 5 hafta icinde sütünde azalma oldu mu?

bir haftalık lisatemi yazayım sana..
allaha şükür sütümde hiç azalma olmadı... çünkü çok düzenli ve yeterli besleniyorum....

günlük 30 dk gezersiz yapcaksın..
3lt su
1 fincan yeşil çay
1 fincan humana çay
1 fincan beyaz çay bunları her gün tüketeceksin

(sabah08:30 ) çay şekersiz , 1 yumurta bir kibrit kutusu peynir,5 zeytin ,2 dilim tahıllı ekmek yeşilllik serbest
(ara öğün11:00)1 meyve bir hurma 2 ceviz
(öğle13.30)5 köfte büyüklüğünde ( et ,tavuk yada balık ) 1 dilim ekmek tahıllı yarım su bardağı yoğurt yağsız salata
(ara öğün 16:00) 1 meyve bir hurma 1 su bardağı kefir yarım paket kepekli bisküvi
(akşam 18.30)8 kaşık sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt2 dilim tahıllı ekmek
ara öğün 21:00_21:00)1 meyve bir hurma bir su bardağı süt

bu benim başlangıç listemdi... her hafta değişiyor listem ...ümitsizliğe kapılmak yok =) bu kilolar gidecekkkkk

Son düzenleme:
selam :)

hemen kendini topluyosun hadi ama verilecek bir sürü kilo var ve bir yerden başlamak gerek :34:

bir kere her gün buraya menülerini yaz ve seni takip edebilelim.. ben her gün günlüğüme menülerimi yazmaya gayret ediyorum..

birbirimizi takip edip olumlu eleştirilerde bulunabiliriz..

Canim evet kendimi toplamam lazim ama evde olmadigim zamanlar cok zor oluyor haftada 2 gun annemlerde kaliyorum hersey bozuluyor sanki ama bu bahane degil tabiki irademe sahip olduktan sonra her yerde dikkat edilir

bir haftalık lisatemi yazayım sana..
allaha şükür sütümde hiç azalma olmadı... çünkü çok düzenli ve yeterli besleniyorum....

günlük 30 dk gezersiz yapcaksın..
3lt su
1 fincan yeşil çay
1 fincan humana çay
1 fincan beyaz çay bunları her gün tüketeceksin

(sabah08:30 ) çay şekersiz , 1 yumurta bir kibrit kutusu peynir,5 zeytin ,2 dilim tahıllı ekmek yeşilllik serbest
(ara öğün11:00)1 meyve bir hurma 2 ceviz
(öğle13.30)5 köfte büyüklüğünde ( et ,tavuk yada balık ) 1 dilim ekmek tahıllı yarım su bardağı yoğurt yağsız salata
(ara öğün 16:00) 1 meyve bir hurma 1 su bardağı kefir yarım paket kepekli bisküvi
(akşam 18.30)8 kaşık sebze yemeği 1 su bardağı yoğurt2 dilim tahıllı ekmek
ara öğün 21:00_21:00)1 meyve bir hurma bir su bardağı süt

bu benim başlangıç listemdi... her hafta değişiyor listem ...ümitsizliğe kapılmak yok =) bu kilolar gidecekkkkk

Canim liste icin sagol yalniz birsey sorucam beyaz cayi nereden bulabiliriz birde listende nasil degisiklikler oluyor kalori azaliyormu?

Merhaba sevgili Günlüğüm seni çok ihmal ettim yarida biraktigim diyetime bugunden itibaren devam ediyorum kacamak yapsam da tamamen bitakmak yok kaldigi yerden devam etcem insallah aksama günlük yediklerimi yazarim birde her gün tartilma huyumdan vazgecmeliyim

canım hergün tartılırsan bir süre sonra tartının ileriye doğru gittiğini farkedersin sebebini bende bilmiyorum demedi deme :))haftada bir gün belirle kendine ve aynı kıyafetlerle veyahut çıplak o gün tartıl etkisi var baya :)

canım hergün tartılırsan bir süre sonra tartının ileriye doğru gittiğini farkedersin sebebini bende bilmiyorum demedi deme :))haftada bir gün belirle kendine ve aynı kıyafetlerle veyahut çıplak o gün tartıl etkisi var baya :)

Evet canim oyle oluyor cunku bakiyorum 2 gunde 1 kilo gitmis saliyorum kendimi bugun oldugu gibi:( yemekli misafirim var hemde yatili offffff hayat çok zor geliyor artik çocuk büyütmek te çok zormuş herşey üst üste sanki :(

Merhaba günlüğüm misafirimiz gitti bu surede yediklerime dikkat etmeye çalıştım. Yarin tartı günü bakalım ne olacak bugünkü menüyü de aksam yazarim artik

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmegi beyaz peynir 4 zeytin domates ara: 1 fincan sutlu kahve 2 ceviz yarim paket form biskuvi Öğle: 2 dilim tam buğday ekmeği 2 tavuk baget salata 1 kase yogurt ara: yarım armut, elma, muz ve mandalina 1kase et suyuna corba aksam: 1 kase çorba 1 tabak karnabahar yemegi yarım kase yogurt salata ara 1 cay bardagi sut 2 kasik pekmez

Canim liste icin sagol yalniz birsey sorucam beyaz cayi nereden bulabiliriz birde listende nasil degisiklikler oluyor kalori azaliyormu?

canım ben aktardan buldum ..kalori azalmıyor.. yerleri falan değişe biliyo bir ara öğün kalka biliyo..
şuan ki listemde her gün farklı bir menü var...

30/12/2013 kilo: 98,7 sabah: biraz yeşillik, 2 tatli kasigi tahin pekmez, 3 dilim ekmek, biraz menemen, biraz peynir, 2 zeytin

Ara öğün 1 fincan turk kahvesi,Ceyrek dilim kek( bunu yememeliydim biliyorum ama emzirdigim icin sanirim tatliya dayanamiyorum) 1 kucuk elma oglen 1 kucuk yagi suzulmus ton baligi, yesil salata, 2 dilim tam bugday ekmegi

emziren bir anne için gayet ideal tatlım üzme sen tatlı canını ama dikkati de elden bırakma :ssz::46:

Konuyu acali 1 ay olmuş ama bende hiç ilerleme yok hâlâ aynı kilodayım psikolojim gerçekten çok bozuk bebeğim hiç durmuyor ne gece ne gündüz yemek yapamiyorum sürekli ekmek peynir zeytin. Kızlar yardim edin ne olur yarin burada bir arkadaşın verdiği liste vardi ona başlamak istiyorum insallah

canım ben aktardan buldum ..kalori azalmıyor.. yerleri falan değişe biliyo bir ara öğün kalka biliyo..
şuan ki listemde her gün farklı bir menü var...

Canim sana zahmet olmazsa eğer değişen listelerini de yazabilirmisin birde hangi şehirdesin hangi diyetisyene gittin listen gerçekten çok güzel

Yine kimse uğrayıp birşey yazmamis :( ama olsun ben yazmaya devam edicem kilom 99.8 olmus sabah ac karna. Kendim icin bu kilolardan kurtulmaliyim sabah 3 dilim tam bugday ekmegi 1 yumurta biraz peynir 1 bardak sekersiz cay 4 zeytin yedim

Ara ogun 1 trabzon hurmasi 2 ceviz öğlen 2 dilim tam bugday unlu corek 1 tavuk baget 6 kasik yogurtlu biber patlican kavurma

kusura bakma ağır hasta oldum nete pek giremiyordum sana hemen bir haftalık liste yazıcam bu akşam ...

Back
X