- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Songul1983
Ben herkese acık elektrıgı aldım konu sahibindenwhatsapp hikayeleri tek kişiye açık yapılabiliyor umarım öyle bişeydir ya :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben herkese acık elektrıgı aldım konu sahibindenwhatsapp hikayeleri tek kişiye açık yapılabiliyor umarım öyle bişeydir ya :)
Yok esrağfurullah, çok sevindim yorumumu beğenmenize. SevgilerTorarikar bu arada mesajınızı beğendiğim katıldığım için alıntıladım. Altına evli gibi davransın yazınca size demişim gibi olmuş şimdi farkettimsakın öyle algılamayın
![]()
Aynen ya eski koca ne düşündü acaba :)Bu adama yuz vermeyeceğim derken bosandıgın adamın fotosunu durumunda paylasıp onun g*tunu kaldırmış oluyorsun yalnız?
Bu daha feci bence.
Kendını cok onemlı bırı gıbı hissettiğine emınımAynen ya eski koca ne düşündü acaba :)
Adam evliymiş.Tek bir muhattap oluşunda haddini bildir.İşyerindeki müdür yardımcısı ilk geldigim günden beri bir farklı,garip bir elektrik alıyorum.Odasina da girmiyorum telefonla iletişim kuruyorum.dun telefonu şöyle dedi'soyle bitanem' yine başka bir gün bitanem cümlesini kullandı
İşler yetişmedi ve mesai kaldım.bir evli bir arkadaş bir de ben kaldık.mudure bu akşam bir buçuk saat çalışacağım dedim.arkadaslar kalıyor kalirsin dedi.sonra biz çalıştık.baktim gitmedi.odasinda TV seyrediyor.tv sesi geliyor.sonra ışıklar söndü.hala orada.saka gibi.neyse arkadaş ben gitmeliyim dedi, ben de müdür yardımcısı ile yalnız kalmamak için çıktım.
Geçen gün mutfakta sadece ikimizin olduğu ortamda sen fal bakmayı iyi biliyormussub dedi her sabah kahve icer sanırım fal baktiracakti.ben de ben bilmiyorum, benim falla isim olmaz, benim falıma zaten bakılmış dedim.
Ben bosandim.whatupta eski esimin fotosunu paylaştım, babası geliyor oğlumun diye, bir de eski aile fotosu.ertesi gün müdür yardımcısı yüzüme bile bakmadı, saatlerce mutfakta takıldı, mutsuzdu.benimle hiç konusmadi.
Bu adama yüz vermiyorum.onun olduğu ortamlara girmiyorum.meafeyi koruyorum.bu olanlar ne?ben mi yanlış algılıyorum, yoksa bu adam bana sık falan mı, adam evli, karısıyla sık sık telefonda konuşuyor, çocukları ile ilgili telefon görüşmelerinden anladığım kadarı ile.bu sorunu nasıl çözerim.personel her kuşun eti yenmez diye dalga geçiyor ve rahatsız olmaya basladim
İşyerinde böyle bir muhabbet gerçekten midem bulandı nasıl müsaade ettiniz bu tarz muhabbete?.personel her kuşun eti yenmez diye dalga geçiyor ve rahatsız olmaya basladim