Bu sorunu nasıl cozecem

Ne bıcım kadınlaraınız siz hepınız? Hayat etrafında donmuyor muş muş. Safa falan mı yatıyorshnuz. Mudur nasıl bıtanem dıyor kadına telefonda? Normal mı bu.bızım ulkemızın sıgır erkeklerının en egitimlilerinin bile bosanmıs kadknlara bakıs acısını bılıyoruz. adam baya yol arıyor. Ama bence cekip gitmeyın tabıkı tepkınızı bellk edın her defasında

“Bitanem” nasıl bir hitapmış iş arkadaşına?!? Allahım şöyle tipler böyle oldukları için mi müdür/müdür yardımcısı vs. oluyor yoksa o konuma geldikleri için mi böyle oluyorlar?! Mesafe koymanız çok güzel..Ama bence artık anlamış sanki sizin kendisine karşı bir ilginiz olmadığını.

Torarikar bu arada mesajınızı beğendiğim katıldığım için alıntıladım. Altına evli gibi davransın yazınca size demişim gibi olmuş şimdi farkettim 🙏😂sakın öyle algılamayın🙏
Yok esrağfurullah, çok sevindim yorumumu beğenmenize. Sevgiler

İşyerindeki müdür yardımcısı ilk geldigim günden beri bir farklı,garip bir elektrik alıyorum.Odasina da girmiyorum telefonla iletişim kuruyorum.dun telefonu şöyle dedi'soyle bitanem' yine başka bir gün bitanem cümlesini kullandı
İşler yetişmedi ve mesai kaldım.bir evli bir arkadaş bir de ben kaldık.mudure bu akşam bir buçuk saat çalışacağım dedim.arkadaslar kalıyor kalirsin dedi.sonra biz çalıştık.baktim gitmedi.odasinda TV seyrediyor.tv sesi geliyor.sonra ışıklar söndü.hala orada.saka gibi.neyse arkadaş ben gitmeliyim dedi, ben de müdür yardımcısı ile yalnız kalmamak için çıktım.
Geçen gün mutfakta sadece ikimizin olduğu ortamda sen fal bakmayı iyi biliyormussub dedi her sabah kahve icer sanırım fal baktiracakti.ben de ben bilmiyorum, benim falla isim olmaz, benim falıma zaten bakılmış dedim.
Ben bosandim.whatupta eski esimin fotosunu paylaştım, babası geliyor oğlumun diye, bir de eski aile fotosu.ertesi gün müdür yardımcısı yüzüme bile bakmadı, saatlerce mutfakta takıldı, mutsuzdu.benimle hiç konusmadi.
Bu adama yüz vermiyorum.onun olduğu ortamlara girmiyorum.meafeyi koruyorum.bu olanlar ne?ben mi yanlış algılıyorum, yoksa bu adam bana sık falan mı, adam evli, karısıyla sık sık telefonda konuşuyor, çocukları ile ilgili telefon görüşmelerinden anladığım kadarı ile.bu sorunu nasıl çözerim.personel her kuşun eti yenmez diye dalga geçiyor ve rahatsız olmaya basladim
Adam evliymiş.Tek bir muhattap oluşunda haddini bildir.

Millet konuyu nerelere getirmiş çok şaşırdım.Adam öyle dedi diye sana aşık mı sandın herkes etrafımda ay bana aşık diye mi geziyosun filan demiş.Adam kadına bitanem diye hitap ediyo aşkım dese mi emin olacak kadın.Konu sahibi siz iş bakın çünkü bu adam sizden karşılık alamayınca pisleşebilir.Size orada huzur vermeyebilir.Para kazanmak için bu pisliğe katlanmaya değmez

Ya konuşma tarzınızdan mı nedir bilmiyorum o kadar kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi geldi ki bana. Adamın bitanem demesi de ne biliyim bu adam sanki herkese öyle hitap edenlerden biri gibi.
Eski işyerinde bir abimiz herkese gülüm, bebeğim diye hitap ediyordu. Doğru bir hareket değil ama bazı insanlar art niyetsiz bir biçimde böyle. Anlattıklarınızın içinde başka hiç bir şey yok. Siz kendi kendinize hava girmişsiniz. TV izlemesini bile kendinize yormuşsunuz.

Bu işin evlisi bekarı yok. İş yerinde ne alt ne üst kimse birbirine canımlı cicili konuşamaz.
Ben bayan yönetici konuştuğunda bile hoşlanmam. Ki sizinki bir de yürüyor gibi. Böyle bir mesele yok gibi davranacaksınız. Görmezden gelmek en iyi çözüm.

Pardonda ad normal sözler ediyormuş gibi kadına ihale yıkmak ayıptır günahtır! Adam ne hakla personele bitanem diyor..Evli olması adamın tertemiz olduğu manasınamı geliyor,o zaman her evli adam namuslu? Adam bal gibi niyetlenmiş sonrada hayal kırıklığına uğramış.. Hani başımızdan geçmeyen şeyler olsa neysede,iyi tanıdığım manzaralar yani..Sadece aşık kısmı saçma geldi. Aşk değil uçkur sevdası bu sadece..aşk böyle olmaz sevgi böyle olmaz.. Onlar içte yaşanır,bu bildiğin aranıyor..

Back
X